Nieuwe vorm van Lycanroc in Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon Media | 06 augustus 2017 06:01 | Auteur: Mink | Bron: The Pokémon Company

The Pokémon Company heeft een nieuwe vorm van Lycanroc gedeeld voor Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon.

Eind dit jaar verschijnen Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor de Nintendo 3DS. Deze games vervolgen de immer populaire Pokémon-reeks op de Nintendo 3DS, als zoethoudertjes voordat we met de nu al geanticipeerde Pokémon RPG aan de gang kunnen voor Nintendo Switch. De twee games spelen zich wederom af op de Alola-eilanden.

Vandaag heeft The Pokémon Company de allereerste in-game details onthuld van Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon. Het betreft de derde vorm van Lycanroc, de Dusk Form. Eerder was er al de Day en Night Form van deze Pokémon. Het is al bekend dat de Dusk Form van Lycanroc niet via 'normale' middelen te bemachtigen valt in Pokémon Ultra Sun & Moon.

De nieuwste delen in de Pokémon-reeks verschijnen 17 november voor de Nintendo 3DS.

1
Next articleMinecraft-lookalike Dragon Quest Builders 2 komt naar de Nintendo... Previous articleJapanse footage van The Great Ace Attorney 2 toont meer dan...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 06 augustus 2017 14:35 | #276723
collapse
Gevalletje Ash-Greninja?

956
Avatar
Demin | 06 augustus 2017 14:40 | #276724
Reactie op post #276723 van FalconPawnch
collapse
Zo hee, de kwaliteit van de animatie van de anime is flink vooruit gegaan sinds ik voor het laatst keek zeg.

Denk overigens niet dat dit een speciale zeldzame vorm zal zijn, net als S/M zullen US/UM hun eigen Lycanroc vorm krijgen.
Avatar
FalconPawnch | 06 augustus 2017 14:43 | #276725
Reactie op post #276724 van Demin
collapse
oh.. nou, wil je de pret niet ontnemen, maar de sun/moon anime is echt heel kut t.o.v. de kalos anime. Ik heb een enkele aflevering gezien en Kalos was echt een grote verbetering t.o.v. alle andere gens, maar toen gebeurde sun en moon.
Avatar
Yosher2 | 06 augustus 2017 18:00 | #276728
Reactie op post #276725 van FalconPawnch
collapse
Als je het mij vraagt is het na de Johto serie al flink bergafwaarts gegaan. Het is echt altijd hetzelfde. Ash en vrienden vinden een Pokémon, Team Rocket denkt hiermee te kunnen pronken bij Giovanni, stelen deze Pokémon en eventueel Pikachu/andere Pokémon, worden verslagen, vliegen er weer eens vandoor, eind goed al goed. In Kanto en Johto was het nog leuk, daarna begon het echt flink te vervelen.

De films daarentegen vind ik dan wel weer goed en blijven goed van wat ik tot nu toe heb gezien, omdat die meestal wel iets aparts hebben.
Avatar
Banjo | 06 augustus 2017 18:14 | #276729
Reactie op post #276728 van Yosher2
Ik ben net dolblij met Sun and Moon! Ik vond XYZ echt verschrikkelijk. Ash nam zichzelf veel te serieus, de afleveringen waren slaapverwekkend (En ja, daar tel ik de Flare afleveringen ook mee in) en Ash Greninja vond ik Bullsht. Ik snap niet waarom zoveel mensen XYZ zo tof vonden, het voelde totaal niet aan als Pokémon.

Er is slechts één ander seizoen dat nog slechter was en dat was Black en White.
Avatar
FalconPawnch | 06 augustus 2017 22:54 | #276731
Reactie op post #276728 van Yosher2
ja de verhaallijnen zijn kut. Maar we hadden het over de artstyle. en die huidige (sun en moon dus) is kut.

Ik heb de anime tot halverwege de johto saga gezien vroeger. Daarna nooit echt meer gekeken. Toevallig via netflix de Kalos anime een stukje gekeken en daarna door geskipt tot aan de league, want dat zijn toch de leukere afleveringen. Ik vind de league battles nog het leukste aan de anime. Al die filler afleveringen zijn idd allemaal hetzelfde... maar goed, wat wil je, het is gericht op kleine kinderen, en die houden van domme herhaling.
Avatar
MVG | 07 augustus 2017 01:19 | #276734
Reactie op post #276728 van Yosher2
Hoewel ik in 1999/2000 al wat te oud was, toen Pokémon voor het eerst in Nederland op TV kwam, vond ik het toen nog best leuk. Het keek wel lekker weg en het was weer eens iets anders. Met pokémon kreeg Japanse animatie ook in het westen een grotere positie, nadat het voorheen echt iets specifieks was (westerse animatie die was uitbesteed aan Japanse studio's niet meegerekend). Er was wat variatie en de verhaaltjes waren nog wat minder in de bekende formule vastgeroest.

Ik ben eigenlijk gestopt met kijken toen Misty de serie verliet en werd vervangen door een meisje dat precies op haar leek, maar braver en met een oppervlakkiger karakter. Eerst door May, toen door Dawn en... Geen idee wie er daarna kwam. Intussen zit er al jaren geen smaak of geur meer aan de personages. Ze zijn allemaal hetzelfde en saai. Ze maken ook continu hetzelfde mee. Onlangs zag ik een aflevering op TV, extra vroeg in de ochtend. Ik vond er niks aan. Het was zo oppervlakkig en sfeerloos.

Al sinds Misty weg ging, lijkt het iedere aflevering ongeveer hetzelfde. Ik weet niet in welke regio ze toen liepen, maar het was voor mij de verandering waardoor ik merkte, dat ik het beu begon te worden. Vrees dat ze de reeks niet stoppen. Bij iedere nieuwe game komt er een nieuwe reeks. Je zult animator zijn en iedere keer hetzelfde moeten animeren, van wéér hetzelfde zoutloze verhaaltje. Geef ze eens iets nieuws te doen!

Ik moet ook zeggen dat Ash er nu raar uitziet. De lijnen op zijn gezicht lijken nu haast op een snorretje. Als je dat eenmaal denkt, kun je het haast niet ongezien maken, haha. Eigenlijk vind ik het originele ontwerp nog steeds het beste.

pokemon_sunmoon_anime1-1200x675
Pikachu, Ash en het snorretje van Ash...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Ultra Moon

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017

Pokémon Ultra Sun

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017