Aunoma, Takizawa en Nakano geven masterclass over art van The Legend of Zelda Media | 07 augustus 2017 21:48 | Auteur: Mark V.

Eiji Aonuma, Satoru Takizawa en Yusuke Nakano gaven tijdens de Japan Expo in Frankrijk een masterclass over de artwork van de The Legend of Zelda-serie.

De Japan Expo is een conventie over de Japanse cultuur, waar thema's als films, de Japanse keuken en anime voorbij komen. Ook de Japanse videogames ontbreken hier niet aan. Zo is Eiji Aonuma uitgenodigd, samen met Satoru Takizawa en Yusuke Nakano, om te komen vertellen over de The Legend of Zelda-serie. Aonuma gaf informatie over het tweede DLC-pakket van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en daarnaast gaf hij samen met zijn twee kompanen een masterclass over de artwork van de franchise. Een maand na de Japan Expo heeft Nintendo een video online gezet met Engelse ondertiteling van de masterclass, die een kleine vijftig minuten duurde. Bekijk de video hieronder!

Next articleN1 Podcast Aflevering 26: Immer Een Test Previous articleNintendo viert een half jaar Fire Emblem Heroes middels nieuwe...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 07 augustus 2017 23:22 | #276744
lol, dat huppeltje @ 49:28

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.