Op Super Smash Bros.-geïnspireerde Brawlout eind dit jaar naar Nintendo Switch Nieuws | 09 augustus 2017 11:01 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Angry Mob Games

We hebben nog geen Smash Bros. op de Nintendo Switch, maar binnenkort wel Brawlout!

Vechtgame Brawlout lijkt eigenaardig veel op de bekende Super Smash Bros.-reeks van Nintendo. In de game, die momenteel in Early Access is op Steam, vecht je in 2D-omgevingen tegen je tegenstander(s). Eind dit jaar zal het spel ook richting de Nintendo Switch komen. Dat laat ontwikkelaar Angry Mob Games vandaag weten. Daarbij maakt de ontwikkelaar ook bekend dat het personage Hyper Light Drifter zich bij het bestaande rooster van personages voegt. Bekijk de trailer ter introductie van deze character hieronder.

Brawlout komt eind dit jaar naar de Nintendo Switch.

Next articleVolgende ARMS-update komt met nieuw speelbaar personage Previous articleTrailer toont de mysterieuze wereld en excentrieke personages...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 09 augustus 2017 11:50 | #276771
collapse
Het ziet er nog niet echt heel bijzonder uit... Als het maar niet zo'n "snel een smash maken voordat de echte uitkomt"-versie is.
Avatar
MVG | 09 augustus 2017 14:24 | #276772
Reactie op post #276771 van FalconPawnch
collapse
Het oogt nogal standaard. Moet ook bekennen dat ik Smash-games als een uitvinding van Nintendo zie. Niet als een genre. Iedere Smash-game die niet door Nintendo is gemaakt is daarom een rip-off in mijn ogen. De kwaliteit is ook nog nooit door een andere ontwikkelaar gehaald. Het blijft altijd een beetje nadoen van het veel betere voorbeeld.

Dit komt ook omdat de Super Smash Bros. games naast een vechtspel ook zoveel Nintendo geschiedenis in zich draagt. Er is geen andere ontwikkelaar met zo'n rijk verleden. Dat uit zich in zeer iconische werelden, items en personages. Daar kan een Smash-game met bijv. Ninja Turtles, Viewtiful Joe of zelfs Playstationfiguren niet tegenop. Allen verbleken steeds weer bij het échte en enige Super Smash Bros., van Nintendo zelf.

Dit meten met Super Smash Bros. zou geen eerlijke vergelijking zijn. Ik heb geen andere Smash-games nodig. Ziet er niet naar uit dat "Brawlout" erg hoge ogen gaat gooien. Goede poging, maar ik zie liever een échte "Super Smash Bros. for Switch" tegemoet.
Avatar
FalconPawnch | 09 augustus 2017 16:20 | #276773
Reactie op post #276772 van MVG
Compleet mee eens.
Avatar
Dinalfos | 09 augustus 2017 21:22 | #276776
Ze proberen het jatwerk niet eens te verbergen of verhullen, lol. Ergens heb ik daar wel respect voor.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Brawlout

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Angry Mob Games
Uitgever: Angry Mob Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 19 december 2017