Axiom Verge voor de Nintendo Switch verschijnt 17 oktober Nieuws | 09 augustus 2017 17:29 | Auteur: Neslihan | Bron: Twitter Thomas Happ

Ontwikkelaar Thomas Happ heeft bevestigd dat Axiom Verge voor de Nintendo Switch 17 oktober in de winkelschappen zal liggen.

Axiom Verge is een Metroidvania in een 16-bit stijl die vorig jaar al verscheen voor verschillende platformen. Het was al al bevestigd dat er ook een zogenaamde Multiverse Edition van het spel zal verschijnen voor onder andere de Wii U en de Nintendo Switch. Dit is een luxe, fysieke uitgave van het spel met onder andere een boekje met artwork en commentaren van de ontwikkelaars en een dubbelzijdige poster van de wereld van Axiom Verge. De Nintendo Switch-versie van deze editie zal ook nog exclusief een soundtrack-CD van het spel bevatten.

Via Twitter heeft de ontwikkelaar Thomas Happ bevestigd dat de Nintendo Switch-versie van het spel 17 oktober in de winkelschappen zal liggen. Dat betekent dat het spel een paar maanden vertraging heeft opgelopen, aangezien het eigenlijk in augustus zou verschijnen. Verder verwacht hij dat de Wii U-editie op dezelfde datum zal verschijnen. Bekijk de originele tweet van Thomas Happ hieronder.

Axiom Verge voor de Nintendo Switch verschijnt 17 oktober.


Next articleJapanse verkoopcijfers 31/7/2017 - 6/8/2017: The Great Ace Attorney... Previous articleGameplaytrailer Fire Emblem Warriors toont Cordelia op haar...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Axiom Verge

Platform: Nintendo Switch
Genre: Metroidvania
Ontwikkelaar: Thomas Happ Games
Uitgever: Badland Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 05 oktober 2017