Teaserwebsite en special editions van Atelier Lydie & Soeur Nieuws | 11 augustus 2017 00:03 | Auteur: Ricardo | Bron: Gematsu / Gust

Gust opent een teaserwebsite voor Atelier Lydie & Soeur: Alchemists of the Mysterious Painting met informatie over verschillende uitvoeringen van het spel.

Atelier Lydie & Soeur: Alchemists of the Mysterious Painting is de nieuwste RPG van Gust. In het spel volg je de zussen Lydie en Soeur Marren in een avontuur waarin schilderijen een belangrijke rol spelen. Gisteren verscheen een viertal scans van de game, waarop we de twee hoofdpersonages zagen. Vandaag opent ontwikkelaar Gust een Japanse teaserwebsite, waarop informatie te vinden is over verschillende versies van het spel.

Naast een fysieke en digitale standaardversie verschijnen er in Japan twee speciale uitvoeringen. De Premium Box bevat een exemplaar van het spel, een Visual Book, een Extra Tracks & Voice CD (bestaande uit twee discs), een Mini clear poster (set van drie), een Special-illustrated B3 cloth poster en een downloadcode voor in-game items.

De tweede speciale editie is de Atelier 20th Anniversary Box. Deze bevat de volledige inhoud van de Premium Box en daarnaast een Sophie & Firis Premium Visual Book, een Lydie & Soeur Double Crystal Paperweight en een Atelier 20th Anniversary Alchemist Pin Badge Collection. Alle exemplaren van de eerste druk bevatten daarnaast in-game kostuums van Marie en Elie, twee personages die eerder in de serie verschenen, als first-print bonus.

Atelier Liddy & Soeur: Alchemists of the Mysterious Painting verschijnt deze winter in Japan voor Nintendo Switch. Er is vooralsnog niets bekend over een westerse release, maar mogelijk volgt daar later meer informatie over.

6

7

8
Next articleAction-adventure game A Knight's Quest komt naar de Nintendo... Previous articleOorlogsmachines gereduceerd tot bergen schroot in launchtrailer...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Gust
Uitgever: Koei Tecmo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 maart 2018

Screenshots