SEGA deelt kleurrijke openingsanimatie van Sonic Mania Media | 11 augustus 2017 14:49 | Auteur: Neslihan | Bron: SEGA

SEGA deelt de actievolle openingsanimatie van Sonic Mania op hun YouTube-kanaal.

Sonic Mania is een nieuwe tweedimensionale Sonic-game met klassieke 32-bit levels. In dit spel race je als Sonic, Tails of Knuckles door zowel oude als nieuwe levels, terwijl je het opneemt tegen imponerende eindbazen. Verder zijn er ook allerlei nieuwe modi toegevoegd aan deze platformer, zoals een competitiemodus en Bonus Stages.

Hoewel Sonic Mania komende dinsdag al naar de eShop van de Nintendo Switch snelt, geeft SEGA nog steeds nieuwe beelden van het spel vrij. Zo is vandaag de kleurrijke en actievolle openingstrailer van Sonic Mania gedeeld op SEGA's YouTube-kanaal. Deze animatie is hieronder te bekijken.

Sonic Mania verschijnt 15 augustus in de Nintendo Switch eShop.

Next articleSpetter inkt en schuil achter de Splat Brella vanaf morgen Previous articleDisgaea 5 Complete bereikt 100.000 verkopen

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 11 augustus 2017 15:37 | #276802
Dit was het eerste dat ik vanmorgen zag, toen ik mijn PC aanzette. Werd ik erg vrolijk van. Ben ervan overtuigd dat de klassieke Sonic een veel beter design heeft, dan de moderne variant. Die simpele, ongecompliceerde vormen zijn gewoon veel sterker. Al die extra details en het zogenaamd 'stoerdere' uiterlijk heb je niet nodig. Sonic had een veel beter ontwerp voordat hij gemoderniseerd werd met cliché anime invloeden (langer lijf, langere benen, langere stekels, groene ogen, etc.). Geweldig om hem terug te zien in de oude vorm. Wat mij betreft had Sonic er altijd zo uit moeten zien.

Deze animatiestijl ligt veel dichter bij het Japanse Megadrive artwork en de animaties uit "Sonic CD". De nostalgische Sonic die 'cool' was zonder overdreven toevoegingen of er hard zijn best voor te doen. Eigenlijk zijn beste vorm. Blij dat de intro een 2D animatie / tekenfilm is. Spreekt véél meer aan en is veel toffer om te zien, dan het zoveelste 3D filmpje.

Hoop dat de intro in het spel zelf nog net wat langer is of misschien nog een filmpje als dit bevat. In eerdere trailer zat ook een stukje van deze animatie, dus hopelijk zit dat ook gewoon in het spel. Hoe meer van deze 2D animatie, hoe beter!

Duurt niet lang meer tot "Sonic Mania" uitkomt. Ben eigenlijk wel zeer benieuwd naar die titel. Meer dan naar de nieuwe "Sonic Forces" zelfs, waar classic Sonic ook in zit (maar niet 2D). Voltreffer: "Sonic Mania" wordt een dag 1 aanschaf nu!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sonic Mania

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Christian Whitehead / Headcannon / PagodaWest Games
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 augustus 2017

Screenshots