Suda51 hint naar multiplayer in No More Heroes: Travis Strikes Back Nieuws | 06 september 2017 12:59 | Auteur: Mink

Suda51 heeft gesproken over No More Heroes 3 en de multiplayer-opties in No More Heroes: Travis Strikes Back voor de Nintendo Swith.

In een interview heeft Suda51 gesproken over No More Heroes: Travis Strikes Back voor de Nintendo Switch. Eerder werd al bekend dat het spel te spelen is met één Joy-Con. Maar wat doet men met de andere Joy-Con? Suda wist enigszins te verduidelijken (vertaald):

"Op dit moment is de functionaliteit van de andere Joy-Con een geheim. We geven meer informatie in de toekomst. Maar zoals je kunt zien, er zijn twee protagonisten. Trek daar je eigen conclusie uit als je wilt."


Hiermee hint Suda51 toch wel naar een multiplayer-onderdeel van de game. Verder heeft de man gesproken over No More Heroes 3, dat hij het spel graag wil maken, maar dat het ligt aan de verkoopcijfers van No More Heroes: Travis Strikes Back. Hij zei (vertaald):

"Travis Strikes Again speelt zich zeven jaar na de evenementen van No More Heroes 2 af. 'No More Heroes' is in deze game meer de subtitel, er staat geen nummer achter. Het is geen direct vervolg en het is ook geen No More Heroes 3. Voornamelijk omdat de No More Heroes-serie gaat om sluipmoordenaar versus sluipmoordenaar. Dat is bij Travis Strikes Back niet het geval. Het is ook niet echt een spin-off. Het is een serie binnenin een serie. Travis Strikes Back is een opstapje naar No More Heroes 3."


Wanneer No More Heroes: Travis Strikes Back moet verschijnen voor de Nintendo Switch, is vooralsnog onbekend.
Next articleJapanse verkoopcijfers 28/8/2017 - 3/9/2017: golf en kleine... Previous articlePokémon CEO waarschuwde Nintendo dat de Nintendo Switch geen...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 06 september 2017 14:04 | #277421
collapse
Meh, laat ik de oude zeur spelen, maar ik hoef niet in elke game multiplayer. Soms wil ik gewoon een mooi verhaal; een eigen strijd; meegenomen worden etc.

Soms wil je gewoon een boek lezen en niet gezamenlijk een voorstelling geven.
Avatar
Lucas | 06 september 2017 17:38 | #277426
Reactie op post #277421 van koekiemonster
Mee eens. Altijd dat gedoe met multiplayer en online multiplayer. De beste games blijken vaak de single player games te zijn.

Zie erg uit naar deze game. Ben er blij mee omdat Travis weer terug is maar ik zit nog meer te wachten op een echte No More Heroes 3.
Avatar
offensive | 06 september 2017 17:29 | #277425
Dit spel wordt volgens mij één grote gimmick game. Heb er geen goed gevoel bij tot nu toe.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

No More Heroes: Travis Strikes Again

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Grasshopper Manufacture
Uitgever: Grasshopper Manufacture
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2018