Resident Evil Revelations 1 en 2 verschijnen 28 november, motion controls en meer Nieuws | 06 september 2017 18:22 | Auteur: Ricardo | Bron: Capcom

Fans van het survival horror-genre kunnen vanaf 28 november aan de slag met Resident Evil Revelations 1 en 2 op Nintendo Switch.

Begin augustus kwam het nieuws naar buiten dat beide Resident Evil Revelation-games naar Nintendo Switch komen. Deze spin-offs van de hoofdserie Resident Evil gaan terug naar de roots van de serie en richten zich daarmee meer op het survival horror-aspect.

Ontwikkelaar Capcom laat vandaag weten dat het de games op 28 november uitbrengt in Europa en Noord-Amerika, inclusief alle DLC en episodes uit vorige versies. Op de Nintendo Switch bieden de games optionele motion controls, die je in staat stellen je schoten te richten, te herladen, aan te vallen met je mes en je los te wringen uit de greep van je vijand. De games maken verder ook gebruik van HD Rumble.

De co-op Raid Mode maakt ook zijn opwachting in de Nintendo Switch-versie en Resident Evil Revelations 2 geeft je daarnaast de mogelijkheid om lokaal samen te spelen, ook met twee losse Joy-Con.
Next articleSyberia komt op 20 oktober naar de Nintendo Switch Previous articleJapanse verkoopcijfers 28/8/2017 - 3/9/2017: golf en kleine...

Reacties van gebruikers

Avatar
The Iron Ghoul | 06 september 2017 18:58 | #277431
Ik heb deel 2 al op de X360 en was heel vermakelijk, maar ik denk wel dat ik deze ga halen voor de collectie.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Resident Evil Revelations

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Survival horror
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 28 november 2017

Resident Evil Revelations 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Survival horror
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 28 november 2017