Splatoon 2 ontwikkelaar over waarom Salmon Run niet altijd te spelen is Nieuws | 07 september 2017 11:32 | Auteur: Mink | Bron: Rolling Stone

Een ontwikkelaar van Splatoon 2 heeft gesproken over waarom Salmon Run niet altijd speelbaar is.

Splatoon 2 is de opvolger van één van de grootste verrassingen van de Wii U; Splatoon. In deze fun-shooter speel je met Inklings en moet je met inktkogels de tegenstanders vernietigen. Deze kindvriendelijke shooter heeft vele prijzen in de wacht gesleept en wij gaven het een nette 9 in onze review.

In een interview met Rolling Stone wist designer Jordan Amaro te spreken over deze Nintendo Switch-titel. Hij is een van de weinige Amerikaanse medewerkers in een verder totaal Japans ontwikkelingsteam. Hij zei over Salmon Run (vertaald):

"In Japan is alles op maat gemaakt. In een TED talk zie je Sheena Iyengar praten over Japan en ze slaat de spijker precies op de kop. Ze bestelt een Green Tea en wil daar graag suiker bij, maar de Japanse ober weigert haar suiker te geven en zegt zelfs dat ze geen suiker in huis hebben. Als ze iets later koffie bestelt, zit daar gewoon een pakje suiker bij. In Japan is er een gevoel van 'wij maken dit voor jou en wij weten hoe je hier het meest van kunt genieten'.

Dit is de reden dat de maps rouleren iedere paar uur. Waarom de modi wisselen. Je kunt denken 'ik heb de game gekocht, waarom mag ik er niet van genieten zoals ik wil?'. Maar zo is onze mindset niet. Ja, je hebt het spel gekocht, maar wij hebben hem gemaakt. En we zijn vrij zeker over hoe je plezier haalt uit de game. Als je bij ons blijft, krijg je de tijd van je leven met deze game. Je gaat ervan genieten."


Splatoon 2 verscheen 21 juli voor de Nintendo Switch.
Next articleEerste blik op Classic Space DLC van LEGO Worlds toont veel... Previous articleFAST RMX-update verschijnt 13 september in Europa, nieuwe tracks...

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 07 september 2017 12:08 | #277441
Nog steeds een wat vage reden, als je het mij vraagt. Mensen hebben het ook niet graag, als er voor ze gedacht wordt. Ik heb Salmon Run nog nooit gespeeld, mede omdat ik nog nooit heb gezien dat die open was.

Als ik dan in een spel wordt afgescheept met "kom later maar terug", weet ik niet of ik later terugkom. Ga het nog steeds een keer spelen, maar het schiet er steeds bij in. Mijn gametijd is beperkt de laatste tijd. Niet echt handig dus.

Een andere keer misschien. Smile
Avatar
Volleybaas | 07 september 2017 17:15 | #277446
collapse
duidelijk n cultuurding... Dussss waarom is dit gare gebeuren niet enkel voor japanners?
Avatar
Jordyb2 | 07 september 2017 17:22 | #277447
Reactie op post #277446 van Volleybaas
Hilarious

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots