Eerste blik op Classic Space DLC van LEGO Worlds toont veel nieuwe objecten Media | 07 september 2017 12:22 | Auteur: Bas | Bron: ContraNetwork

Warner Bros. brengt bij de lancering van LEGO Worlds een gratis DLC naar buiten.

LEGO Worlds is een universum aan fantasierijke werelden van digitale LEGO-steentjes waarin je samen kunt verkennen, ontdekken en creëren! Bouw alles wat je je maar kunt voorstellen in uiteenlopende omgevingen, van het grappige tot het fantastische. Ontdek dynamische werelden die barsten van de aanpasbare personages en verschillende voertuigen en beesten, van vrachtvliegtuigen en moerasboten tot aapjes en draken.

Naast het vaste pakket van reeds bekende voorwerpen, werelden en andere content brengt Warner Bros. ook enkele DLC uit voor LEGO Worlds. Met de Classic Space DLC zul je voorwerpen en personages in bezit krijgen, ieder voorzien van een tintje ruimte-invloeden. Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen van wat er in het pakket zal zitten.

LEGO Worlds is sinds gisteren beschikbaar voor Nintendo Switch. De fysieke versie van het spel komt met LEGO Worlds zelf, Classic Space en Monster Pack. De Nintendo Switch eShop-versie heeft deze pakketten niet, die kun je er los bijkopen.

Next articleMonster Hunter Stories Previous articleSplatoon 2 ontwikkelaar over waarom Salmon Run niet altijd te...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

LEGO Worlds

Platform: Nintendo Switch
Genre: Interactive Course Builder
Ontwikkelaar: TT Games
Uitgever: WB Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 06 september 2017

Screenshots