NBA 2K18-ontwikkelaars: "Switch-versie vanaf begin hetzelfde als concurrentie" Nieuws | 11 september 2017 12:02 | Auteur: Mink | Bron: Gamereactor

De ontwikkelaars van NBA 2K18 hebben gesproken over hun doelstelling van de Nintendo Switch-versie.

NBA 2K18 ziet er veelbelovend uit op de Nintendo Switch. In tegenstelling tot veel andere multiplatform-titels heeft deze sportsgame geen missende modi op de Nintendo Switch en oogt het spel grotendeels hetzelfde. De ontwikkelaars, Visual Concept, heeft in een interview gesproken hoe dit zo tot stand is gekomen. Senior producer Rob Jones zei (vertaald):

"Onze president zei vanaf dag één dat de Switch-versie exact dezelfde game moest worden als de PlayStation 4- of Xbox One-versie. Dus de lat was direct enorm hoog gelegd. We waren al extreem hard aan het werk om de game werkend te krijgen op de bestaande platformen en toen moesten we opeens ook een portable versie maken. Om alles werkend te krijgen in de handheld modus van de Nintendo Switch was een gigantische taak.

We hadden zelfs een tweede team die zich alleen focuste op de Nintendo Switch-versie. We proberen duidelijk een goede ervaring te bieden. Het zijn niet exact dezelfde graphics omdat de Switch deze niet aankan, maar de ervaring is precies hetzelfde. Je mist niets op de Nintendo Switch-versie ten opzichte van de concurrentie."


Goede en veelbelovende woorden van Rob Jones. NBA 2K18 verschijnt op 15 september voor de Nintendo Switch eShop. Het spel verschijnt een maand later ook fysiek in de winkel.
Next articleKijk in de nacht van woensdag op donderdag naar een gloednieuwe... Previous articleGeestige gevechten van chaotische Chandelure in trailer Pokken...

Reacties van gebruikers

Avatar
Paul H. | 11 september 2017 12:44 | #277553
collapse
"Onze president zei vanaf dag één dat de Switch-versie exact dezelfde game moest worden als de PlayStation 4- of Xbox One-versie.


Held Worship
Avatar
Jerone | 11 september 2017 14:44 | #277558
Reactie op post #277553 van Paul H.
Geef die man een standbeeld

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

NBA 2K18

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Sports
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 10
Releasedatum: 15 september 2017

Screenshots