Binding of Isaac-prequel The Legend of Bum-bo mogelijk naar Switch in 2018 Nieuws | 13 september 2017 13:59 | Auteur: Paul H. | Bron: Edmund McMillen

Op Twitter heeft Edmund McMillen, ontwikkelaar van de roguelike dungeon crawler The Binding of Isaac, aangegeven dat een Nintendo Switch-versie zeer waarschijnlijk is.

The Binding of Isaac: Afterbirth+ is gebaseerd op het bijbelverhaal van Isaac. Wanneer de moeder van Isaac van God te horen krijgt dat ze haar zoon moet opofferen, vlucht hij naar de kelder om daar te ontsnappen aan zijn moeder. Het spel kent invloeden van The Legend of Zelda en bevat meer dan 600 verschillende items om te verzamelen, 13 unieke speelbare personages, meer dan 180 individuele types vijanden, ruim 90 angstaanjagende, dodelijke bazen, meerdere moeilijkheidsgraden en gamemodi, 20 professioneel geanimeerde cartooneindes en nog veel meer.

Op dit moment is Edmund McMillen bezig met een prequel getiteld The Legend of Bum-bo. Vandaag liet hij ons weten dat een Steam- en iOS-versie eraan komen, en dat we een Nintendo Switch-uitgave in het eerste halfjaar van 2018 hoogstwaarschijnlijk kunnen verwachten. Zie hieronder de eerste beelden en de uitspraak van Edmund.

The Legend of Bum-bo is op dit moment in ontwikkeling en een Nintendo Switch-versie staat nog niet vast.


Next articleDe eigenzinnigheid van Nintendo's communicatiestrategie Previous articleDrinkBox studios spreekt over ontwikkeling van Severed, amiibo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Binding of Isaac: Afterbirth+

Platform: Nintendo Switch
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Nicalis
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 07 september 2017

The Legend of Bum-bo

Platform: Nintendo Switch
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Nicalis
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2019