Rayman Legends: Definitive Edition voorzien van launchtrailer Nieuws | 12 september 2017 19:55 | Auteur: Ricardo | Bron: Ubisoft

Een korte lanceringstrailer toont de platformactie van Rayman Legends: Definitive Edition.

Rayman Legends: Definitive Edition is de Nintendo Switch-versie van de succesvolle platformer Rayman Legends, die onder andere voor Wii U verscheen. Het spel kent een kleurrijk en soms knotsgek level design en de Nintendo Switch-versie bevat daarnaast enkele levels die exclusief speelbaar zijn in de handheld-modus.

Vandaag is de verschijningsdatum van het spel en om dit te vieren heeft Ubisoft een lanceringstrailer gedeeld. Deze toont de snelle gameplay, de mogelijkheid tot co-op en een minigame genaamd Kung Foot. Bekijk de trailer hieronder.

Rayman Legends: Definitive Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Next articleNintendo Switch-versie van Oceanhorn verkoopt meer dan andere... Previous articleVergelijkingsvideo toont One Piece: Unlimited World Red naast...

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 13 september 2017 12:30 | #277617
Alleen al het gekozen screenshot voor de video, vind ik al teveel een spoiler. Ondanks ik het spel al sinds het begin heb, moet ik m' nog steeds een keer echt gaan spelen. Is er destijds bij ingeschoten, mede omdat hij pas later naar de Wii U kwam. Nooit verder gekomen dan de eerste levels.

Zou hem nu liever op de Switch hebben dan op de Wii U, maar ik ga niet ieder spel opnieuw kopen. Zeker niet als ik er 40 Euro voor betaal, terwijl "Rayman Legends" al haast gratis verkrijgbaar was. Misschien als de Switch versie eens stevig wordt afgeprijsd, maar daar kun je natuurlijk weer lang op wachten.

Schijnt dat deze versie niet zo 'definitive' is, als ze je willen laten geloven. Zelfde spel met minimale toevoeging, hoorde ik. Iemand die m' heeft en daar een mening over wil delen? Ook over of de nieuwe toevoegingen een goede toevoeging zijn? "Rayman Legends" blijft een supertof spel (ga m' ook zeker nog eens de verdiende aandacht geven), maar vraag me nog steeds af wat er zo 'definitive edition' aan deze versie is.

Volgens internet zijn de verschillen miniem en dan houd ik het bij de Wii U versie.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Rayman Legends: Definitive Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 september 2017