THQ Nordic brengt bullet hell shooter Sine Mora EX op 10 oktober uit Nieuws | 12 september 2017 21:27 | Auteur: Nathan | Bron: THQ Nordic

Uitgever THQ Nordic heeft de releasedatum van Sine Mora EX voor de Nintendo Swithc bekendgemaakt.

Sine Mora EX is de definitieve versie van een bullet hell shoot-'em-up die oorspronkelijk in 2012 uitkwam voor PC en consoles van de vorige generatie. In tegenstelling tot veel vergelijkbare games schiet je van links naar rechts in plaats van boven naar beneden. Ook heeft de game geen 2D sprites, maar is het spel volledig 3D met gedetailleerde modellen en moderne speciale effecten.

De game verscheen in augustus voor andere systemen; de Nintendo Switch-versie werd echter op het laatste moment uitgesteld. Binnenkort is de game echter wel klaar om gespeeld te worden. THQ Nordic brengt de game op 10 oktober uit in Europa voor de nieuwe console van Nintendo. De Amerikaanse release is twee weken eerder.

Sine Mora EX is vanaf 10 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, zowel digitaal in de Nintendo eShop als op cartridge in de winkels.

Next articlePoint 'n click adventuregame Thimbleweed Park op 21 september... Previous articleDigitale versie van Axiom Verge ligt al vanaf 5 oktober in de...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 13 september 2017 08:36 | #277605
Kopen mensen! Deze was ook briljant op de vita!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sine Mora EX

Platform: Nintendo Switch
Genre: Side-scrolling Shooter
Ontwikkelaar: Digital Reality
Uitgever: THQ Nordic
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 oktober 2017