Xenoblade Chronicles 2 krijgt uitgebreide trailer en releasedatum Media | 14 september 2017 01:01 | Auteur: Jeroen K.

Xenoblade Chronicles 2 komt dit jaar nog!

Een van de hoofdonderwerpen van de afgelopen Nintendo Direct was Xenoblade Chronicles 2. De JRPG van Monolith Software moet de balans vinden tussen de vorige twee games in de serie tussen exploratie en verhaal. Vandaag heeft Xenoblade Chronicles 2 veel aandacht gekregen in de Nintendo Direct-uitzending. Allereerst maakte Nintendo een releasedatum bekend voor de game: 1 december.

Ook onthulde de trailer veel informatie over de inhoud van het spel. Je begint je avontuur in de wereld van Alrest, waar vele Titans wonen. De mensen zijn bovenop deze creaturen gaan wonen. In het midden van de wereld staat de World Tree, met Elysium, het land van de veelheid. Verschillende koninkrijken hebben zich gevestigd in de wereld van Xenoblade Chronicles 2. Meer informatie over de game en over het gevechtssysteem vind je in de trailer hieronder.

Special editie
Ook kondigde Nintendo een speciale editie aan van Xenoblade Chronicles 2. Deze editie bevat een CD met muziek uit het spel, een artbook en een metalen doosje. Daarnaast komt er een officiële Pro Controller van Xenoblade Chronicles 2 op de markt.

Xenoblade Chronicles 2 komt op 1 december naar de Nintendo Switch.


x2se
procox2
Next articleNintendo onthult drie nieuwe koninkrijken in waanzinnige beelden... Previous articleTwee nieuwe Bethesda-spellen aangekondigd voor Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
SMS | 14 september 2017 19:13 | #277683
Met Xenoblade hadden de prachtige omgevingen me gelijk getroffen. Met Xenoblade X was dat hetzelfde en waren de sprint, hoge sprongen, en Skell functies erg gewaardeerd. Maar hier weet ik het niet. De textures zijn blurry, de stijl is veel te simplistisch voor dit soort verhaal, en alle voortgangen in Xenoblade X lijken nu te zijn verdwenen.

Ik kan hopen dat het verhaal weer interessant is, maar ik ben nog niet overhaald...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

Screenshots