Nintendo onthult drie nieuwe koninkrijken in waanzinnige beelden Super Mario Odyssey Media | 14 september 2017 01:06 | Auteur: Mink | Bron: Nintendo

Super Mario Odyssey was het paradepaardje van de afgelopen Nintendo Direct en hieronder is alles in zijn glorie terug te zien.

Super Mario Odyssey weet bij iedere trailer steeds weer een enorme hoeveelheid aan content te onthullen. Ook deze keer was de trailer van de Nintendo Switch-game bomvol stukjes informatie. Zo zijn er drie nieuwe koninkrijken getoond. Als eerste de ijzige wereld van Shiveria in het Snow Kingdom, vervolgens de touristentrekpleister met de goudbruine stranden Bubblaine in het Seaside Kingdom en als laatste werd er een jungle-achtige omgeving getoond.

Verder heeft Nintendo de functionaliteit van de amiibo bekendgemaakt. Deze maken de game iets gemakkelijker, door het geven van informatie over Power Moons en kunnen Mario onsterfelijk maken. Tevens is er een modus toegevoegd waarbij je op ieder moment een foto kunt schieten in de game. Hiermee kun je de camera draaien, achtergrond vervagen en zelfs enkele filters toevoegen.

Als laatste is bekendgemaakt dat er een speciale Nintendo Switch bundel komt met Super Mario Odyssey. Deze bevat nieuwe rode Joy-Cons en een exemplaar van de game. Deze bundel verschijnt op 27 oktober in de Europese winkelketens.

Next articleNieuwe trailer introduceert de wereld van Pokémon Ultra Moon... Previous articleXenoblade Chronicles 2 krijgt uitgebreide trailer en releasedatum

Reacties van gebruikers

Avatar
Sharjah-Games | 14 september 2017 01:22 | #277650
Dit wordt zooo episch, dit wordt beste Mario game!!
Avatar
jdw89 | 14 september 2017 12:47 | #277668
Is er ook an (ergens?) een prijs bekend van de Switch bundel?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Odyssey

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

Screenshots