Surf op een Mantine in de nieuwe trailer voor Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon Media | 22 september 2017 21:49 | Auteur: Neslihan | Bron: YouTubekanaal Pokémon

Een spetterende trailer toont nieuwe gameplay-beelden voor Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon.

Begin november verschijnen Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor de Nintendo 3DS. Deze games volgen een alternatief verhaal van dat van Pokémon Sun en Moon. Zo volg je in dit spel het verhaal van Necrozma, die de twee legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala over heeft genomen. Ook zijn er nieuwe varianten van Pokémon beschikbaar, zoals de Dusk Form van Lycanroc.

Een nieuwe trailer voor Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon toont gloednieuwe gameplay-beelden: van de terugkeer van de Island Challenges tot het kunnen surfen tussen eilanden op de Pokémon Mantine. Ook zullen er Pocket Monsters van de vorige generaties te vangen zijn. Deze Pokémon waren niet aanwezig in Pokémon Sun en Moon. De trailer kun je hieronder bekijken.

Op 17 november liggen Pokémon Ultra Moon & Ultra Sun in de winkels voor de Nintendo 3DS.

Next articleAtlus deelt openingsvideo van Shin Megami Tensei: Strange Journey... Previous articleSteamWorld Dig 2

Reacties van gebruikers

Avatar
Lucas | 23 september 2017 09:18 | #277858
Voor het eerst dat ik niet meteen de nieuwe Pokemon game ga halen. Heb Pokemon Moon nog niet eens uitgespeeld, kom er slecht doorheen. Eerst was ik onwijs enthousiast, vond alleen dat constant praten echt vervelend worden. Helaas gaat dit gewoon de hele game door: doe dit, doe dat. Ik wil die wereld verkennen. Tenminste, dat gevoel hebben dat ik dat doe. Geef mij maar Gold/Silver. :p
Avatar
FalconPawnch | 23 september 2017 11:38 | #277862
Ja het was heel erg lineair. Je mocht nooit zelf kiezen want je friends sleuren je steeds maar mee naar een andere route. Ik vond de trials ook niet echt het einde. Geef mij maar gewoon weer de gyms! US en UM ga ik ook niet halen. Het hele extra content idee met die Photoclub en dat Mantine surfing zien er gewoon totaal niet boeiend uit.

Deze games komen gewoon te snel. Ze hadden beter diamond/pearl/platinum kunnen remaken.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Ultra Moon

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017

Pokémon Ultra Sun

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 17 november 2017