Nintendo eShop - Week 40 (Layton's Mystery Journey, Stardew Valley, meer) Nieuws | 05 oktober 2017 21:04 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo

Deze week verschijnen onder andere Stardew Valley voor de Nintendo Switch en Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen voor de Nintendo 3DS in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Lovers in a Dangerous Spacetime (Verkrijgbaar vanaf 03-10-2017)
Uitgever: Asteroid Base
Prijs: €14,99Lovers in a Dangerous Spacetime is een knotsgekke coöp actie-schietgame in de ruimte voor een tot vier spelers. Ga op reis door een kleurrijk sterrenstelsel met een enorm neon ruimteslagschip dat je samen bestuurt door geschutskoepels, lasers, schilden en stuwraketten te bedienen. Alleen door samen te werken kun je de kwade krachten van Anti-Love verslaan, ontvoerde ruimtekonijntjes bevrijden en een luchtledige ondergang vermijden.

Oxenfree (Verkrijgbaar vanaf 06-10-2017)
Uitgever: Night School
Prijs: €19,99Het veelgeprezen, breinbrekende avontuur komt naar de Nintendo Switch! Oxenfree is een bovennatuurlijke thriller over een vriendengroep die onbewust een spookachtige poort opent. Speel als Alex, een slimme, rebelse tiener die haar nieuwe stiefbroer Jonas meeneemt naar een nachtelijk feest op een voormalig militair eiland. De nacht krijgt een verschrikkelijke wending wanneer je onbewust een spookachtige poort opent naar het geheimzinnige verleden van het eiland. Het is aan jou hoe je omgaat met deze gebeurtenissen, je leeftijdsgenoten en de onheilspellende wezens die je hebt losgelaten. Beslis elk aspect van Alex' verhaal terwijl je Edwardseiland en het duistere verleden van de basis verkent en het leven van je vrienden verandert.

Axiom Verge
Uitgever: Thomas Happ Games
Prijs: €17,99Dit is het actie-avontuur waarop je hebt gewacht. Na een ongeluk in een laboratorium wordt een wetenschapper wakker in een mysterieuze, buitenaardse wereld. Is dit een afgezonderde planeet? De verre toekomst? Of een complexe virtual-reality simulatie van een computer? Ga op onderzoek uit in een grote, labyrinthische wereld om zo haar geheimen te ontrafelen en erachter te komen wat jouw eigen rol op deze planeet is. Ontdek vele wapens, items en vaardigheden, elk met een unieke manier om het te gebruiken. Je hebt je verstand echt nodig om ze allemaal te vinden. Ga het gevecht aan met biomechanoïde constructies, de dodelijke fallout van een eeuwenoude oorlog en de demonen van je eigen ziel. En ten slotte, maak het spel zelf kapot door glitches te gebruiken om vijanden te veranderen en puzzels in de omgeving op te lossen. Het leven, het hiernamaals. Werkelijkheid, virtualiteit. Droom, nachtmerrie. Het is een dunne draad. Het is Axiom Verge.

Earth Atlantis
Uitgever: Headup Games
Prijs: €14,99Aan het einde van de 21e eeuw werd de aarde getroffen door een immense klimaatverandering. 96% van het aardoppervlak ligt nu onder de zeespiegel. De menselijke beschaving is ineengestort. Machines zien eruit als zeewezens. De oceaan is nu een plaats vol hybride monsters, een kruising tussen wezens en machines. Jij bent een jager op een missie... Earth Atlantis is een side-scrolling shooter met een originele gameplay. Maak jacht op angstaanjagende zeemonsters en verken een post-apocalyptische wereld die onder water ligt. Speel verschillende schepen met speciale wapens en vaardigheden vrij, begin aan je reis en word een legendarische jager!

Stardew Valley
Uitgever: Chucklefish
Prijs: €13,99Je hebt in Stardew Valley een oud braakliggend terrein geërfd van je grootvader. Gewapend met zijn oude gereedschap en een paar centen begin je aan je nieuwe leven. Zal het je lukken om van deze overwoekerde velden jouw thuis te maken? Kun jij brood op de plank brengen door gewassen te telen? Makkelijk wordt het in ieder geval niet. Toen de Joja Corporation de stad in trok zijn de oude en vertrouwde levenswijzen radicaal veranderd. Het gemeentecentrum dat ooit het meest bruisende punt van de stad was is nu een puinhoop. Maar toch heeft de vallei veel voor je in petto. Met een beetje toewijding kun jij Stardew Valley wederom tot een prachtige plaats omtoveren!

Ninja Shodown
Uitgever: Rising Star Games
Prijs: €12,99Het is elke ninja voor zich in de ultieme slag om de jaden katana! Vecht alleen, in een team of neem het op tegen je vrienden in brute arenagevechten waar de sterksten overwinnen en de zwaksten de ultieme prijs betalen: eerverlies en de dood! Het is het jaar 199X en de wereld staat aan de rand van de afgrond. De mystieke jaden katana is gestolen! Het zwaard is uiterst dodelijk! Als het in verkeerde handen valt, zal de mensheid ten onder gaan! En dus bereiden de leden van de Viperclan, gezworen bewaarders van de jaden katana, zich voor op hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het zwaard terugbrengen, koste wat het kost! Gebruik katana's, shurikens, bommen, machinegeweren, shotguns, bazooka's en meer terwijl je op allerlei locaties vecht om de ultieme ninja te worden en de oude eed van de Viperclan te vervullen.

Tumblestone
Uitgever: The Quantum Astrophysicists Guild
Prijs: €12,99Tumblestone is de eerste originele puzzelgame in de afgelopen vijftien jaar. Speel tegen je vrienden in online en lokale multiplayer of daag jezelf uit in de verhaalmodus. Los progressief lastigere en creatieve puzzels op, help een saus vrienden maken en kom erachter wat er is gebeurd met de Tumblecrown.

Völgarr The Viking
Uitgever: Crazy Viking
Prijs: €9,99De populaire indie-game Völgarr the Viking is nu uit! Keer terug naar de gouden eeuw van arcadegames en beleef deze game vol onbehouwen actie en brute effecten. Völgarr the Viking heeft het keurmerk van de klassiekers. Een eenvoudige besturing, hoge moeilijkheidsgraad en een gedetailleerd design, allemaal in combinatie met handgemaakte pixel-animaties en een epische soundtrack. Wees maar zeker dat je duimen het hard te verduren gaan krijgen met Völgarr the Viking... of stuur je gamesysteem op pensioen. Je bent gewaarschuwd.

Tower of Babel
Uitgever: EnjoyUp Games
Prijs: €9,99Maak je klaar voor de meest uitdagende missies met de moork-ridder. Herstel het evenwicht tussen de mysterieuze torens van Babel. Neem de uitdaging aan in een groot aantal multidimensionele omgevingen. Beweeg langzamer, sneller of wissel van spoor om honderden obstakels te ontwijken die je in de weg staan in de reis naar de top. Gebruik een jetpack om ontoegankelijke en vijandelijke plaatsen te bereiken. Word de allerbeste door de snelste tijd te behalen!

ACA NEOGEO METAL SLUG X
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99METAL SLUG X is een hardcore actie-shooter uitgebracht door SNK in 1999. Deze game is een nieuwe versie van METAL SLUG 2. In vergelijking met zijn voorganger heeft deze versie een grote hoeveelheid aan extra wapens en vijanden. Door het aanpassen van verschillende elementen zoals de locaties waar de bazen tevoorschijn komen is de moeilijkheidsgraad volledig aangepast.

Just Dance 2018 (Demoversie) (Verkrijgbaar vanaf 03-10-2017)
Uitgever: Ubisoft
Prijs: GratisWaar je ook vandaan komt, hoe oud je ook bent, of je nu een panda of een wortel bent: draai het volume omhoog en ontketen je innerlijke danser! Just Dance 2018 keert op 26 oktober terug met meer dan 40 nummers bij de release en daarnaast biedt Just Dance Unlimited toegang tot meer dan 300 nummers. Je kunt Just Dance Unlimited dan drie maanden gratis uitproberen!

Spelunker Party! (Demoversie) (Verkrijgbaar vanaf 07-10-2017)
Uitgever: Square Enix
Prijs: GratisGa op reis onder de grond met je vrienden! Spelunker, 's werelds zwakste actieheld, komt nu naar de Nintendo Switch! Het spel bevat online en lokale multiplayer voor vier spelers! Maak je personages sterker met de vele mogelijke kostuums en beschikbare items! Ook zijn er een aantal schattige dieren die je helpen op je avontuur! Time Attack, Quests en meer! Geniet samen van Spelunker Party!

Additionele content voor Infinite Minigolf (Verkrijgbaar vanaf 03-10-2017)
• Tortuga - Gratis

Additionele content voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Verkrijgbaar vanaf 04-10-2017)
• Pixel Pack - €2,99

Nintendo eShop (Wii U)

Völgarr The Viking
Uitgever: Crazy Viking
Prijs: €9,99De populaire indie-game Völgarr the Viking is nu uit! Keer terug naar de gouden eeuw van arcadegames en beleef deze game vol onbehouwen actie en brute effecten. Völgarr the Viking heeft het keurmerk van de klassiekers. Een eenvoudige besturing, hoge moeilijkheidsgraad en een gedetailleerd design, allemaal in combinatie met handgemaakte pixel-animaties en een epische soundtrack. Wees maar zeker dat je duimen het hard te verduren gaan krijgen met Völgarr the Viking... of stuur je gamesysteem op pensioen. Je bent gewaarschuwd.

Double Dungeons (TG-16 VC)
Uitgever: EXTREME
Prijs: €5,99Double Dungeons is een RPG waarin je 3D-kerkers verkent. Double Dungeons kan door twee spelers tegelijkertijd worden gespeeld, waardoor het met kop en schouders uitsteekt boven de rest. Er zijn 22 unieke scenario’s, verdeeld over zes levels. Hoe hoger het level, des te moeilijker het scenario. Omdat elk scenario onafhankelijk is, kun je de game beginnen vanuit elk gewenst scenario, behalve het laatste (level zes). Versla de monsters in elke kerker om ervaringspunten te verzamelen, terwijl je de sleutel zoekt waarmee je het vertrek van de eindbaas in kunt. Koop je uitrusting in de winkel, werk samen met diverse personages en versla de eindbaas om een scenario te voltooien. Doorloop alle 21 scenario’s van level een tot en met vijf om wachtwoorden te verzamelen. Je hebt ze allemaal nodig om toegang te krijgen tot het laatste scenario!

Als je deze game hebt gekocht op je Wii, kom je in aanmerking voor een speciale upgradeprijs als je je gegevens overdraagt van je Wii naar je Wii U.

Vigilante (TG-16 VC)
Uitgever: Irem
Prijs: €5,99Trotseer de straten van New York in dit knokspel met zijaanzicht. Je geliefde Madonna is ontvoerd door een misdadigersbende. Het is aan jou om een Vigilante te worden en je door vijandelijk terrein te vechten om haar te bevrijden. Vijanden op motorfietsen gaan je te lijf met loden pijpen, kettingen en pistolen. Je kunt je verweren door te stoten en te trappen, of door de nunchaku te gebruiken die je in het spel tegenkomt. Val zo effectief mogelijk aan en maak korte metten met je vijanden. Om een level te voltooien, moet je de eindbaas verslaan. Vecht je een weg door vijf opwindende levels, waaronder 'City Streets', 'Junkyard', 'Brooklyn Bridge' en de 'Backstreets'.

Als je deze titel hebt gekocht op je Wii, kom je in aanmerking voor een speciale upgrade-prijs als je je gegevens overzet van Wii naar Wii U.

Just Dance 2018 (Demoversie) (Verkrijgbaar vanaf 03-10-2017)
Uitgever: Ubisoft
Prijs: GratisWaar je ook vandaan komt, hoe oud je ook bent, of je nu een panda of een wortel bent: draai het volume omhoog en ontketen je innerlijke danser! Just Dance 2018 keert op 26 oktober terug met meer dan 40 nummers bij de release en daarnaast biedt Just Dance Unlimited toegang tot meer dan 300 nummers. Je kunt Just Dance Unlimited dan drie maanden gratis uitproberen!

Speciale aanbiedingen
Ascent of Kings - €1,49 (tot en met 12-10-2017; normaal €1,99)
Wicked Monsters Blast! HD PLUS - €3,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €7,99)
3Souls - €0,90 (tot en met 05-11-2017; normaal €3,60)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 06-10-2017)
Uitgever: Level-5
Prijs: €39,99Het oplossen van raadsels zit bij de Laytons in de genen! Nu niemand weet waar professor Layton is gebleven, is het tijd voor zijn dochter Katrielle om de hoofdrol op te eisen in Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot. Met meer puzzels ooit in een Layton-game, een kleurrijke cast van nieuwe personages, een hoedvol aan hilarische dialoog en een intrigerende nieuwe verhaallijn, is het tijd om de nieuwe heldin en een nieuw tijdperk in de Layton-serie te verwelkomen!

Als je Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot koopt in de Nintendo eShop, ontvang je een downloadcode voor 'Floral Finesse' voor in het spel.

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 06-10-2017)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €39,99De game waarmee de Mario & Luigi-serie van start ging is terug en ziet er beter uit dan ooit. In deze vernieuwde klassieker gaan Mario en Luigi samen met Bowser op reis om prinses Peach haar stem terug te vinden. Je kunt Mario en Luigi tegelijk besturen en hun unieke Bros. Moves gebruiken om puzzels op te lossen en te vechten in confrontaties bomvol actie. Let op de bewegingen van je tegenstanders en ga op het juiste moment in de tegenaanval. In deze remake vind je de spelstand Minion Quest: The Search for Bowser. Hierin volg je een paar onderdanen van Bowser. Rekruteer personages om je legertje uit te breiden en je geliefde leider op te sporen!

Culdcept Revolt (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 06-10-2017)
Uitgever: NIS America
Prijs: €39,99De Culdcept-serie bestaat twintig jaar en deze intrigerende game met zowel kaart- als bordspelelementen is nu voor het eerst in Europa te zien. Spelers kunnen honderden nieuwe kaarten, creatief vormgegeven spelborden en een spannende multiplayerstand ontdekken! Ga op pad met Allen, een nieuwe rekruut van de Free Bat-rebellen, om de strijd aan te binden met de tirannieke Count Kraniss. Bouw je deck op, bedenk nieuwe strategieën en word de meester van het spelbord in Culdcept Revolt!

Symphony of Eternity
Uitgever: Kemco
Prijs: €7,99Ga op zoek naar een legendarisch wapen in een avonturen-RPG vol drama, monsters, elven, dwergen en golems! Kreist is op een missie met zijn golemvriend Dauturu om Regratlute te vinden, een wapen dat elke wens in vervulling brengt. Op hun zoektocht komen ze een jongedame tegen en redden haar van een demonenaanval. Wat ligt er nog meer op de loer voor Kreist, Dauturu en de mysterieuze jongedame?

Additionele content voor Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot
• Kostuumbundel - €7,99
• Anton-ish attire - €1,99
• Aurora again - €1,99
• Daddy's girl - €1,99
• Emmy impersonation - €1,99
• Luke lookalike - €1,99

Additionele content voor Culdcept Revolt (Verkrijgbaar vanaf 06-10-2017)
• Free Avatar Pack - Gratis
• Free Book Cover Pack - Gratis
• Avatar Pack - €19,99
• Book Cover Pack - €14,99
• Dice Pack - €9,99
• Free Bats' Free Time - €3,99
• Blue Set - €1,99
• Green Set - €1,99
• Red Set - €1,99
• Yellow Set - €1,99
• Alien Set - €1,99
• Angel Set - €1,99
• Black Knight Set - €1,99
• Detective Set - €1,99
• Gothic Lolita Set - €1,99
• Magical Girl Set - €1,99
• Necromancer Set - €1,99
• Puppet Doll Set - €1,99
• Red Riding Hood Set - €1,99
• Shrine Maiden Set - €1,99
• Tin Man Set - €1,99
• Vampire Set - €1,99
• Archer Pack - €1,99
• Dragon Pack - €1,99
• Glasses Pack - €1,99
• Horror Pack - €1,99
• Mascot Pack - €1,99
• Musician Pack - €1,99
• Warrior Pack - €1,99
• Animal Pack - €0,99
• Rose Pack - €0,99
• Scale Pack - €0,99
• Steel Pack - €0,99

Speciale aanbiedingen
10-in-1: Arcade Collection - €0,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €1,99)
AeternoBlade - €7,49 (tot en met 19-10-2017; normaal €14,99)
Collide-a-Ball - €0,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €1,99)
Crazy Kangaroo - €0,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €1,99)
Epic Word Search Collection - €5,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €7,99)
Epic Word Search Collection 2 - €5,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €7,99)
Hazumi - €1,34 (tot en met 19-10-2017; normaal €2,69)
League of Heroes - €1,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €3,99)
Monster Shooter - €2,00 (tot en met 19-10-2017; normaal €4,00)
Pick-A-Gem - €1,49 (tot en met 19-10-2017; normaal €2,99)
Ping Pong Trick Shot - €0,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €1,99)
PIX3D - €1,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €3,99)
Rage of the Gladiator - €3,49 (tot en met 19-10-2017; normaal €6,99)
SpeedX 3D - €1,49 (tot en met 19-10-2017; normaal €2,99)
SpeedX 3D Hyper Edition - €0,99 (tot en met 19-10-2017; normaal €1,99)
BOXBOY! - €3,74 (tot en met 26-10-2017; normaal €4,99)
BOXBOXBOY! - €3,74 (tot en met 26-10-2017; normaal €4,99)
BYE-BYE BOXBOY! - €3,74 (tot en met 26-10-2017; normaal €4,99)
Crollors Game Pack - €1,26 (tot en met 02-11-2017; normaal €1,49)
Zombie Panic in Wonderland DX - €6,30 (tot en met 19-10-2017; normaal €7,00)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 05-10-2017, tenzij anders aangegeven.
Next articleSuper Mario Odyssey is gereed voor lancering; overzichtstrailer Previous articleMutant Mudds Collection aangekondigd voor de Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

10-in-1: Arcade Collection

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Gamelion
Uitgever: Gamelion
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 augustus 2013

3Souls

Platform: Wii U eShop
Prijs: €3,60
Genre: Puzzel Platformer
Ontwikkelaar: Red Column
Uitgever: Red Column
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 juli 2016

ACA NEOGEO METAL SLUG X

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: SNK Playmore
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

AeternoBlade

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action RPG Platformer
Ontwikkelaar: Corecell Technology
Uitgever: Corecell Technology
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 februari 2014

Ascent of Kings

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,99
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Nostatic Software
Uitgever: Nostatic Software
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 december 2015

Axiom Verge

Platform: Nintendo Switch
Genre: Metroidvania
Ontwikkelaar: Thomas Happ Games
Uitgever: Badland Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 05 oktober 2017

BOXBOXBOY!

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: HAL LABORATORY, INC.
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 juni 2016

BOXBOY!

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Puzzel
Ontwikkelaar: HAL laboratory
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 02 april 2015

BYE-BYE! BOXBOY!

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Puzzle Platformer
Ontwikkelaar: HAL LABORATORY, INC.
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 maart 2017

Collide-a-Ball

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Starsign
Uitgever: Starsign
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 november 2016

Crazy Kangaroo

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Gamelion
Uitgever: Gamelion
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 september 2012

Crollors Game Pack

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,49
Ontwikkelaar: Nvriezen
Uitgever: Nvriezen
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 december 2016

Culdcept Revolt

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategic RPG
Ontwikkelaar: OmiyaSoft
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 06 oktober 2017

Double Dungeons

Platform: Wii U Virtual Console
Virtual Console: TurboGrafx-16
Prijs: €5,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Masaya Games
Uitgever: EXTREME
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Earth Atlantis

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Pixel Perfex
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Epic Word Search Collection 2

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €7,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Lightwood Games
Uitgever: Lightwood Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 mei 2016

Hazumi

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €3,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: EyeCancer
Uitgever: EyeCancer
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 22 januari 2015

Infinite Minigolf

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Zen Studios
Uitgever: Zen Studios
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 28 juli 2017

Just Dance 2018

Platform: Wii U
Genre: Dance
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 26 oktober 2017

Just Dance 2018

Platform: Nintendo Switch
Genre: Dance
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 64
Releasedatum: 26 oktober 2017

Lovers in a Dangerous Spacetime

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action-shooter
Ontwikkelaar: Asteroid Base
Uitgever: Asteroid Base
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 oktober 2017

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: AlphaDream
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 oktober 2017

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 augustus 2017

Monster Shooter

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,00
Genre: Action
Ontwikkelaar: Gamelion
Uitgever: Gamelion
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 november 2012

Ninja Shodown

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Beat 'em up
Ontwikkelaar: Bitmap Bureau
Uitgever: Rising Star Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Oxenfree

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Adventure Platformer
Ontwikkelaar: Night School
Uitgever: Night School
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 oktober 2017

PIX3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €3,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Gamelion
Uitgever: Gamelion
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 22 november 2012

Rage of the Gladiator

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €6,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Ghostfire Games
Uitgever: Gamelion Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 september 2013

SpeedX 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Genre: Racer
Ontwikkelaar: Gamelion
Uitgever: Gamelion
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 augustus 2012

SpeedX 3D Hyper Edition

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Racer
Ontwikkelaar: Gamelion
Uitgever: Gamelion
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 mei 2013

Spelunker Party!

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Tozai Games
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 19 oktober 2017

Stardew Valley

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: ConcernedApe
Uitgever: Chucklefish Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Symphony of Eternity

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €7,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Kemco
Uitgever: Kemco
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Tower of Babel

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Autorunner
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Tumblestone

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: The Quantum Astrophysicists Guild
Uitgever: The Quantum Astrophysicists Guild
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 05 oktober 2017

Vigilante

Platform: Wii U Virtual Console
Virtual Console: TurboGrafx-16
Prijs: €5,99
Genre: Beat 'em up
Ontwikkelaar: Irem
Uitgever: Irem
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Völgarr The Viking

Platform: Wii U eShop
Prijs: €9,99
Genre: Actie Sidescroller
Ontwikkelaar: Crazy Viking Studios
Uitgever: Crazy Viking Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Völgarr The Viking

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Crazy Viking Studios
Uitgever: Crazy Viking Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2017

Wicked Monsters Blast! HD PLUS

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,99
Genre: Arcade Shooter
Ontwikkelaar: Corecell Technology
Uitgever: Corecell Technology
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 oktober 2015