Doug Bowser over productie-moeilijkheden bij het voldoen aan vraag fans Nieuws | 10 oktober 2017 07:54 | Auteur: Erik F. | Bron: Business Insider

Nieuwe hardware van Nintendo is vaak moeilijk te vinden. Nintendo of America's Doug Bowser benoemt dat het simpelweg lastig inschatten is om te voldoen aan de vraag van fans.

Deze uitspraak deed de beste man in een interview met Business Insider. Bowser, senior vice president sales & marketing bij de Amerikaanse tak van Nintendo, geeft hiermee tegengas aan de claim van sommige mensen dat het bedrijf expres te weinig Mini NES'sen en Nintendo Switches zou produceren.

Bowser zei het volgende tegen Business Insider:

"We doen uiterste best om een plan op te stellen bij het anticiperen op en het voorspellen van de vraag. Maar als deze vraag steil omhoog torent, dan kost het wat tijd om dit in te halen. Als je denkt aan het verkrijgen van onderdelen, productie-fabrikanten en de productie op te schalen - het kost tijd om daarop te reageren."


De man sluit echter op een positieve noot af. Hij stelt dat ze geleerd hebben van de problemen die ze hadden met de Nintendo Classic Mini: NES Edition. Met de Super Nintendo-variant gaat dit probleem niet zo snel meer voorkomen!
Next articleSuda51 zegt terug te willen keren naar wereld van Killer7 Previous articleN1 Podcast Aflevering 35: Een Eigen Geluid

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 10 oktober 2017 13:41 | #278178
Dan hoop ik maar dat er nog een partij aan zit te komen, voor de mensen die er nog geen eentje hebben. Ik heb er zelf dan wel één, maar het heeft ook weer de nodige moeite gekost, en ik had hem net als de NES Mini bijna gemist.

Pas als ik ze weer in de winkels zie liggen of als er weer pre-orders beschikbaar zijn, zal ik van Nintendo aannemen dat dit probleem niet weer zal voorkomen. Voorlopig is er in geen velden of wegen een SNES Mini te bekennen...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.