Suda51 zegt terug te willen keren naar wereld van Killer7 Nieuws | 10 oktober 2017 08:11 | Auteur: Erik F. | Bron: Game Informer

Als het aan Suda51 ligt, kan er ooit best wel eens een remake van Killer7 uit gaan komen.

Dit benoemt Goichu Suda (de baas van Grasshopper Manufacture met karakteristieke bijnaam Suda51) in een interview met GameInformer. Hij benoemt als reden dat de 'oude' variant van Killer7 op dit moment niet gemakkelijk te spelen meer is.

Suda51 sprak de volgende woorden:

"Het ding, op dit moment, met Killer7 is dat het niet gemakkelijk meer is om nu nog te spelen. Dat is zeker iets wat ik opnieuw misschien eens naar wil kijken en updaten."


Dit is niet de eerste keer dat Suda zich hierover uitlaat, in het verleden heeft hij ook al eens gezegd dat hij weer wil terug keren naar de wereld van Killer7. Dit spel kwam oorspronkelijk uit op de Nintendo GameCube in 2005. Voor zijn tijd was het een behoorlijk controversiële gamen door zijn vreemde manier van spelen en bijzondere visuele jasje.

1397068692
Next articleEen vrolijke olifant in footage van Yono and the Celestial Elephants Previous articleDoug Bowser over productie-moeilijkheden bij het voldoen aan...

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 10 oktober 2017 13:56 | #278179
Het was inderdaad een hele vreemde game, met vage controls en dergelijke, maar toch was het tof. Ik denk alleen dat hij het wel bij het goede eind heeft dat het dan in een soort andere vorm/update gegoten moet worden, want vandaag de dag zullen veel gamers het spel waarschijnlijk als onspeelbaar betitelen, of ze zullen het in ieder geval geen prettige ervaring vinden.

Ik heb het spel afgelopen jaar nog wel eens gespeeld, maar het ligt nu weer in de kast, want het was inderdaad niet meer zo'n positieve ervaring als destijds toen ik hem voor het eerst speelde.
Avatar
Zach | 10 oktober 2017 18:24 | #278186
Fantastische game.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.