Splatoon 2 Nederlands kampioenschap op Dutch Comic Con, vorm een team en doe mee! Nieuws | 10 oktober 2017 11:44 | Auteur: Mink | Bron: Nintendo

Ben jij een Inktling in hart en nieren? Dan is het Nederlandse kampioenschap Splatoon 2 iets voor jou!

Afgelopen weekend was het grootste Nederlandse game-event - First Look - en hier werden de kwalificaties voor het Nederlandse Splatoon 2 kampioenschap gehouden. Twee teams hebben zich gekwalificeerd voor de finale op 19 november op de Dutch Comic Con.

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest om aan een Nederlands Kampioenschap mee te doen, is dit wellicht je kans. Je kunt je online kwalificeren voor de grote finale. Mocht je deze winnen, dan mag je zelfs meespelen met het Europese kampioenschap!

Om mee te doen heb je een team van vier spelers nodig. Ben jij meer een solo-speler en zou je graag mee willen doen, wellicht kun je nog drie gegadigden vinden hier op N1ntendo! Er is tevens een Discord geopend om teamgenoten te vinden; het ESL Splatoon Discord-kanaal.

De kwalificaties vinden plaats op vrijdag 20 oktober om 19:00 uur en op zondag 5 november om 15:00 uur. Meer informatie is hier te vinden.
Next articleNintendo opent speciaal Miverse-kanaal om afscheid te nemen Previous articleWayForward's The Mummy Demastered verschijnt op 24 oktober

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots