Natsume beantwoordt vragen over nieuwe Harvest Moon; verschijnt eind winter Nieuws | 11 oktober 2017 15:34 | Auteur: Ricardo | Bron: Natsume

Ontwikkelaar Natsume heeft de moeite genomen enkele vragen van fans te beantwoorden.

In mei kondigde Natsume aan dat de Harvest Moon-serie naar Nintendo Switch komt. Harvest Moon: Light of Hope belooft de formule achter de serie van meer diepgang te voorzien en tegelijkertijd de nostalgische noot te raken. Na schipbreuk spoel je aan in een verwoest stadje en aan jou de taak om deze stad weer te doen opbloeien. Je nieuwe leven begint met hard werken, gezonde gewassen en goed verzorgde dieren.

Nieuwe informatie over het spel komt naar buiten, nu Natsume vragen van fans beantwoordt. Zo deelt het bedrijf mee dat het spel aan het eind van het winterseizoen moet verschijnen, zowel fysiek als digitaal voor Nintendo Switch. Hieronder vind je alle vragen en bijbehorende antwoorden (vertaald).

Zijn er festivals in Harvest Moon: Light of Hope?
"Zeker! Een van de festivals is zelfs iets waar spelers al een lange tijd om hebben gevraagd!"

Worden er nieuwe dieren geïntroduceerd in Light of Hope?
"Ja. Er is een 'Silky Donkey' die zeldzaam bont produceert. Deze kun je kopen zodra je aan bepaalde voorwaarden voldoet."

Wanneer komt Harvest Moon: Light of Hope uit?
"De ontwikkeling van Light of Hope verloopt goed. We liggen op schema voor een release aan het eind van de winter. Verheugd kunnen we delen dat de PC-versie zelfs voor ligt op schema. Betekent dat een vroege releasedatum voor de PC-versie? Dat weten we nog niet zeker, maar de fans horen het als eerst"

Komt er een fysieke release?
"De PS4- en Switch-versie krijgen een fysieke en digitale release, terwijl het spel voor PC digitaal verschijnt via Steam."
Next articleCommercial Fire Emblem Warriors zet alle personages in de schijnwerpers Previous articleJapanse verkoopcijfers 2/10/2017 - 8/10/2017: Super familieretrogekte

Reacties van gebruikers

Avatar
DarkAngelOfDragons | 12 oktober 2017 02:53 | #278204
collapse
Het klinkt veelbelovend, maar van de beelden die ik tot nu toe heb gezien, ziet het er echt een spel uit zonder gevoel en wat cheap...echt heel jammer. Kijk meer uit naar de story of seasons series Smile
Avatar
IJsbeer | 12 oktober 2017 22:25 | #278220
Reactie op post #278204 van DarkAngelOfDragons
Stardew Valley is ook een goeie. Imo, beter dan harvest moon en Story of Seasons

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Harvest Moon: Light of Hope - Special Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Natsume Inc.
Uitgever: Rising Star Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q2 2018

Screenshots