Nintendo eShop - Week 43 (Super Mario Odyssey, Just Dance 2018, meer) Nieuws | 26 oktober 2017 19:35 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo

Deze week verschijnen onder andere Super Mario Odyssey en Nights of Azure 2: Bride of the New Moon voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Super Mario Odyssey (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 27-10-2017)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €59,99Beleef samen met Mario een groots avontuur in 3D, waarin je een heuse wereldreis maakt. Gebruik Mario's nieuwe moves om manen te verzamelen en je luchtschip, de Odyssee, van brandstof te voorzien. Bevrijd prinses Peach en voorkom dat ze met Bowser in het huwelijksbootje stapt! Dit Mario-avontuur in 3D zit boordevol geheimen en verrassingen. Mario kan zijn pet gooien, erop springen en er diverse vijanden en voorwerpen mee vangen! Je zult daarom grappige en spannende gameplay kunnen ervaren, die je nog nooit eerder in een Mario-game hebt gezien. Laat jezelf meevoeren naar wonderlijke oorden ver buiten het Paddenstoelenrijk!

Nights of Azure 2: Bride of the New Moon (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 27-10-2017)
Uitgever: Koei Tecmo Games
Prijs: €59,99Een verhaal van drie prachtige tempelmeisjes die zich tot elkaar aangetrokken voelen. Wanneer drie vriendinnen, bedrogen en van elkaar gescheiden door de duisternis, elkaar terugvinden, zal hun band een licht worden die schaduwen wegneemt en hen naar de waarheid leidt... Mooie vrouwen, Servans, gevechten en een groeisysteem - al deze elementen keren terug in een geëvolueerde vorm in de tweede fase van het gotische sprookje, de actie-RPG-serie Nights of Azure.

Het outfit van Yuri Kozukata uit Project Zero: Maiden of Black Water is tot en met 26-01-2018 gratis te downloaden als DLC-kostuum in Nights of Azure 2: Bride of the New Moon.

Violett (Verkrijgbaar vanaf 25-10-2017)
Uitgever: Forever Entertainment
Prijs: €9,99Een jonge en opstandige tiener genaamd Violett wordt door haar ouders naar een oud, verlaten en griezelig huis op het platteland gesleurd. Ze wordt gedwongen om haar stadsleven en haar vrienden achter te laten, dus probeert ze zich voor te stellen hoe saai haar leven zal worden: dagen op rij niets doen en verveeld in je kamer zitten. Maar wat ze niet weet is dat ze in een paar ogenblikken het avontuur van haar leven zal beleven.

Violett is tot en met 06-11-2017 te downloaden met 10 procent introductiekorting voor €8,99.

This Is the Police (Verkrijgbaar vanaf 24-10-2017)
Uitgever: THQ Nordic
Prijs: €29,99This Is the Police is een strategisch avonturenspel die zich afspeelt in een stad waar criminaliteit steeds meer de overhand krijgt. Als de politiechef Jack Boyd doorloop je een diepgaand verhaal vol misdaad en mysterie. Zal Jack met pensioen gaan met een grote zak geld onder zijn arm of zal hij worden geruïneerd...of erger?

The Mummy Demastered (Verkrijgbaar vanaf 24-10-2017)
Uitgever: WayForward
Prijs: €19,99Een krachtig oud kwaad heeft zich gemanifesteerd en de oorlog om de mensheid te redden is begonnen! The Mummy Demastered gooit je in een 16-bit strijd tegen de ondoden in een 2D-avontuur vol actie. Als elite-agent in de Prodigium-organisatie jaag je op monsters met een verscheidenheid aan wapens, upgrades en magische artefacten. Verdedig de mensheid tegen de bovennatuurlijke hordes van Prinses Ahmanet! Jouw Prodigium-teamgenoten zijn al op het strijdtoneel, maar het contact met hoofdkwartier is al uren geleden verloren gegaan. Verken graven, bossen, verlaten tunnels en de vervloekte straten van Londen, en ontdek het lot van je bondgenoten. Maar pas op! Ahmanet stuurt legioenen zombies, insecten, ongedierte en nog veel ergere monsters op je af... Als je niet voorzichtig bent zul je de volgende ziel zijn die aan Ahmanet wordt geofferd.

Knight Terrors (Verkrijgbaar vanaf 24-10-2017)
Uitgever: Nicalis
Prijs: €2,99Beleef de gruwelijke avonturen van een mysterieus harnas genaamd “The Knight”. Gewapend met een machtig zwaard en uitgerust met bloedrode vleugels waar hij mee kan vliegen, spurt The Knight ten einde raad zonder ooit te stoppen door het landschap. Het is zijn taak om een oneindige hoeveelheid aan bloeddorstige griezels, brandende schedels en verschrikkelijke afschuwelijkheden te verslaan terwijl hij over putten met spiezen springt en door kleine openingen vliegt. Knight Terrors mikt recht op je halsslagader. Het is een lugubere mix van side-scrolling gameplay die je doet herinneren aan runnergames zonder einde. Extra effecten zoals het trillen van het scherm en het stoppen van de tijd versterken de invloed van elke interactie met de vijand. Eens je erin zit, kom je er niet meer uit! Verbeter je hoogste score en speel meer functies vrij. Door de procedureel gegenereerde levels kun je de game ongelimiteerd blijven spelen. Elke keer is het iets anders!

Just Dance 2018 (Downloadversie)
Uitgever: Ubisoft
Prijs: €59,99Waar je ook vandaan komt, hoe oud je ook bent, of je nu een panda of een wortel bent: draai het volume omhoog en ontketen je innerlijke danser! Just Dance 2018 is terug met meer dan 40 nummers bij de release en daarnaast biedt Just Dance Unlimited toegang tot meer dan 300 nummers. Je kunt Just Dance Unlimited drie maanden gratis uitproberen!

Moon Hunters
Uitgever: Kitfox Games
Prijs: €14,99Als de maan op Issaria niet opkomt, veroorzaken monsters chaos in het land. Alleen of met de andere uitverkorene kinderen van de maan zul je het mysterie moeten oplossen en het evenwicht herstellen. Je hebt slechts vijf dagen voordat koning Mardokh en de volgers van de zon ten oorlog gaan. Door meerdere keren de game uit te spelen worden nieuwe personages onthuld, en komen conflicten en beslissingen aan het licht. Elk van de vijf stammen reageert anders op de crisis en zal op zoek moeten gaan naar een held met specifieke vaardigheden. Elke keuze die je maakt draagt bij aan het vormen van je held, en wordt weergegeven door een sterrenbeeld aan de hemel. Toekomstige generaties zullen voortbouwen op de legendes die jij creëert. Hoe zul jij in de geschiedenisboeken geschreven staan?

Moon Hunters is tot en met 02-11-2017 te downloaden met 10 procent introductiekorting voor €13,49.

Splasher
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €14,99Splasher is een 2D-platformer met een unieke arcade-stijl vol actie, in een te gek cartoonesk universum. Neem het op tegen Le Docteur, de kwade baas van de verffabriek, en red de Splashers. Met je wonderbaarlijke verfkanon krijg je kleurrijke superkrachten. Stel je vaardigheden op de proef en versla alles wat de fabriek op je bord gooit! Gebruik verschillende kleuren verf om tegen muren en plafonds te plakken, hoog te springen en je vijanden te misleiden. Ontwijk de valstrikken en wees de beveiliging van deze gigantische fabriek te slim af. Zoek de beste weg om de snelste tijd neer te zetten en het level uit te spelen. Daag spelers over de hele wereld uit met je beste tijd en deel je score op online ranglijsten.

Time Recoil
Uitgever: 10tons
Prijs: €13,99Time Recoil is een shooter met vogelperspectief waarin je vijanden moet verslaan om de tijd te vertragen in adembenemende slow-motionvuurgevechten. Gebruik spectaculaire speciale moves om de wereld te redden van Mr. Time, een gekke wetenschapper die in een kwaadaardige dictator is veranderd en de tijd kan manipuleren. Schiet, ontwijk en ren met bulderende wapens door zijn verschrikkelijke imperium. Laat je superkrachten de vrije loop!

ACA NEOGEO MUTATION NATION
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99MUTATION NATION is een actiegame die in 1992 door SNK is uitgebracht. Een gestoorde maar geniale bioloog heeft ervoor gezorgd dat mensen in losgeslagen mutanten zijn veranderd. Twee jonge kerels gaan hier tegenin om hun eigen stadje te redden. Vecht met al je moed en gebruik actievolle combo's en zes speciale moves.

Zombie Gold Rush
Uitgever: Amazing
Prijs: €4,99

In Zombie Gold Rush zit je achter het stuur van verschillende auto’s en verdien je goud door massa's zombies aan flarden te schieten.

Piczle Lines DX (Demoversie)
Uitgever: Rainy Frog
Prijs: GratisVerbind cijfers met elkaar om een verborgen afbeelding te voltooien in deze game! Verbind de nummers met dezelfde kleur en gebruik blokken! Door de gemakkelijke bediening kun je lijn na lijn vlot tekenen waardoor de afbeelding langzaam onthuld wordt! Deze game zul je niet snel wegleggen! Speel door 100 levels in de verhaalstand waar je de avonturen van een professor en zijn mysterieuze Piczle-Matic camera volgt. Elke puzzel opent een nieuwe stap in het verhaal! Zet het puzzelplezier verder in de puzzelstand met meer dan 200 nieuwe puzzels! Los puzzels op in verschillende thema's zoals sport, huisdieren, voertuigen, eten en veel meer! Selecteer ze in willekeurige volgorde of los ze op onderweg. Je kunt op eender welk tijdstip stoppen en verdergaan! Teken direct op het scherm in de handheldstijl, of speel met de Joy-Con in tafelstijl of tv-stijl!

Additionele content voor Minecraft: Nintendo Switch Edition (Verkrijgbaar vanaf 27-10-2017)
• Stranger Things Skin Pack - €2,99

Additionele content voor LEGO Worlds
• Monsters Pack - €3,99

Additionele content voor Infinite Minigolf
• Hangar 37 - Gratis

Halloween-sale in de Nintendo eShop (tot en met 02-11-2017)

Speciale aanbiedingen
Graceful Explosion Machine - €10,39 (tot en met 02-11-2017; normaal €12,99)
I And Me - €8,99 (tot en met 02-11-2017; normaal €9,99)
Rocket Fist - €7,99 (tot en met 02-11-2017; normaal €9,99)
Robonauts - €9,99 (tot en met 12-11-2017; normaal €14,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Just Dance 2018 (Downloadversie)
Uitgever: Ubisoft
Prijs: €59,99Waar je ook vandaan komt, hoe oud je ook bent, of je nu een panda of een wortel bent: draai het volume omhoog en ontketen je innerlijke danser! Just Dance 2018 is terug met meer dan 40 nummers bij de release en daarnaast biedt Just Dance Unlimited toegang tot meer dan 300 nummers. Je kunt Just Dance Unlimited drie maanden gratis uitproberen!

Additionele content voor Minecraft: Wii U Edition (Verkrijgbaar vanaf 27-10-2017)
• Stranger Things Skin Pack - €2,99

Halloween-sale in de Nintendo eShop (tot en met 02-11-2017)

Speciale aanbiedingen
Bird Mania Party - €0,99 (tot en met 02-11-2017; normaal €1,99)
Flight of Light - €4,00 (tot en met 02-11-2017; normaal €8,00)
Gear Gauntlet - €4,99 (tot en met 02-11-2017; normaal €9,99)
Totem Topple - €2,50 (tot en met 02-11-2017; normaal €5,00)
Zombie Defense - €3,99 (tot en met 02-11-2017; normaal €7,99)
Terraria - €14,99 (tot en met 09-11-2017; normaal €19,99)
A.C.E. - Alien Cleanup Elite - €2,75 (tot en met 15-11-2017; normaal €5,00)
Candy Hoarder - €0,81 (tot en met 15-11-2017; normaal €1,49)
Citadale - €2,75 (tot en met 15-11-2017; normaal €5,00)
Citadale - The Legends Trilogy - €4,66 (tot en met 15-11-2017; normaal €8,49)
Gravity+ - €3,56 (tot en met 15-11-2017; normaal €6,49)
Mortar Melon - €2,75 (tot en met 15-11-2017; normaal €5,00)
Plenty of Fishes - €2,75 (tot en met 15-11-2017; normaal €5,00)
Rorrim - €2,75 (tot en met 15-11-2017; normaal €5,00)
Family Tennis SP - €3,74 (tot en met 16-11-2017; normaal €4,99)
99Seconds - €0,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €2,49)
Breakout Defense - €4,90 (tot en met 23-11-2017; normaal €7,00)
Darts Up - €0,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €2,49)
Maze Break - €4,90 (tot en met 23-11-2017; normaal €7,00)
Rock 'N Racing Off Road - €2,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €5,99)

Nintendo eShop (New Nintendo 3DS)

Halloween Night Archery
Uitgever: Petite Games
Prijs: €4,99

Test je vaardigheden met deze boogschuttersgame in Halloween-stijl. Je kunt kiezen uit twee verschillende spelstanden met drie varianten. In de Classic-stand zul je een highscore moeten behalen met tien pijlen op een afstand van vijf, tien of vijftien meter. In de arcade-stand krijg je 30, 45 of 60 seconden om je eigen highscore te verbeteren. Heb jij het in je om de beste boogschutter te worden?

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Worcle Worlds
Uitgever: Lightwood Games
Prijs: €8,99Worcle, kort voor "Words in a Circle" of "woorden in een cirkel", is een nieuwe puzzelgame van Lightwood Games. Schiet ballen in een cirkel om woorden te vormen. Maak woorden van drie of meer letters om de ballen te laten verdwijnen, maar pas op voor de draaikolk! Zorg ervoor dat de cirkel niet vol komt te zitten of je wordt erin gezogen en het is game over. Maak de cirkel helemaal leeg om bonuspunten te ontvangen en vorm een waterval van woorden om je score te vermenigvuldigen. Speel door tien unieke spelwerelden, elk met eigen regels en lettercombinaties. Speel lokaal of online met een vriend in de gloednieuwe gevechtsstand. Zet je beste score neer en maak de beste woorden in het online klassement!

De woorden die je maakt zijn Engelse woorden.

Additionele content voor Culdcept Revolt (Verkrijgbaar vanaf 27-10-2017)
• Hopping Toad - Gratis

Additionele content voor Etrian Odyssey V: Beyond The Myth (Verkrijgbaar vanaf 24-10-2017)
• New Explorers 4 - €1,99
• New Explorers 5 - €1,99
• Wizardly Experience Quest - €1,99
• Wizardly Fortune Quest - €1,99

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 27-10-2017)
• Super Mario Odyssey: World Trekking - €1,99 (€0,99 tot en met 24-11-2017)
• BOXBOY! 2.5th Anniversary - €1,99
• Cute Hello Kitty Pastel - €0,99
• Hello Kitty and Mimmy - €0,99
• Hello Kitty: Into the stars - €0,99
• Kitty kisses and hearts - €0,99
• Astoria, Rose and Joy - €0,99
• Maggie and Bianca Rock Style - €0,99

Halloween-sale in de Nintendo eShop (tot en met 02-11-2017)

Speciale aanbiedingen
Aqua Moto Racing 3D - €3,99 (tot en met 02-11-2017; normaal €7,99)
Bird Mania 3D - €0,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €0,99)
Crazy Chicken Pirates 3D - €0,99 (tot en met 02-11-2017; normaal €1,99)
Crazy Chicken Pirates: Director's Cut 3D - €0,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €0,99)
Governor of Poker - €2,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €4,99)
Heavy Fire: Black Arms 3D - €2,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €4,99)
Heavy Fire: Special Operations 3D - €2,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €4,99)
Mini Golf Resort - €2,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €4,99)
Ocean Runner - €2,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €4,99)
Robot Rescue 3D - €1,49 (tot en met 02-11-2017; normaal €2,99)
Squids Odyssey - €5,19 (tot en met 02-11-2017; normaal €12,99)
Alchemic Dungeons - €4,00 (tot en met 09-11-2017; normaal €5,00)
Brave Dungeon - €3,99 (tot en met 09-11-2017; normaal €4,99)
Fairune - €1,99 (tot en met 09-11-2017; normaal €2,99)
Parascientific Escape - Crossing at the Farthest Horizon - €4,00 (tot en met 09-11-2017; normaal €5,00)
Petit Novel series - Harvest December - €7,99 (tot en met 09-11-2017; normaal €11,99)
Tappingo - €1,99 (tot en met 09-11-2017; normaal €2,99)
Terraria - €14,99 (tot en met 09-11-2017; normaal €19,99)
Football Up Online - €1,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €3,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 26-10-2017, tenzij anders aangegeven.
Next articleVideo Snipperclips Plus gaat in op nieuwe content Previous articleNieuwe trailer L.A. Noire vrijgegeven in 4K resolutie

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

A.C.E. – Alien Cleanup Elite

Platform: Wii U eShop
Prijs: €5,00
Genre: Side-scrolling Shooter
Ontwikkelaar: Nitrolic Games
Uitgever: Nitrolic Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 maart 2017

ACA NEOGEO MUTATION NATION

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Beat 'em up
Ontwikkelaar: SNK Playmore
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 oktober 2017

Alchemic Dungeons

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €5,00
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Q-Cumber Factory
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juli 2017

Aqua Moto Racing 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €9,99
Genre: Racer
Ontwikkelaar: Zordix AB
Uitgever: Zordix AB
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 juni 2013

Bird Mania 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 mei 2012

Bird Mania Party

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,99
Genre: Endless Runner
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 maart 2016

Brave Dungeon

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Dungeon RPG
Ontwikkelaar: INSIDE SYSTEM
Uitgever: INSIDE SYSTEM
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 02 maart 2017

Breakout Defense

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,00
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: nuGAME
Uitgever: nuGAME
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 december 2016

Candy Hoarder

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,49
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Nitrolic Games
Uitgever: Nitrolic Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 maart 2017

Citadale

Platform: Wii U eShop
Prijs: €4,52
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Nitrolic Games
Uitgever: Nitrolic Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 18 augustus 2016

Citadale - The Legends Trilogy

Platform: Wii U eShop
Prijs: €8,49
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Nitrolic Games
Uitgever: Nitrolic Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 04 mei 2017

Crazy Chicken Pirates 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Genre: Action
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 september 2012

Crazy Chicken: Director's Cut 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 oktober 2013

Culdcept Revolt

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategic RPG
Ontwikkelaar: OmiyaSoft
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 06 oktober 2017

Darts Up

Platform: Wii U eShop
Genre: Extreme Sports
Ontwikkelaar: EnjoyUp Games
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Altus
Uitgever: Deep Silver
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 oktober 2017

Flight of Light

Platform: Wii U eShop
Prijs: €8,00
Genre: Rhythm
Ontwikkelaar: Crystalline Green
Uitgever: Crystalline Green
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 augustus 2017

Football Up Online

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €3,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: EnjoyUp Games
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: Onbekend

Gear Gauntlet

Platform: Wii U eShop
Prijs: €9,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Crystalline Green
Uitgever: Crystalline Green
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 september 2016

Governor of Poker

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Card
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 april 2014

Graceful Explosion Machine

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Arcade Shooter
Ontwikkelaar: Vertex Pop
Uitgever: Vertex Pop
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 april 2017

Gravity+

Platform: Wii U eShop
Prijs: €6,49
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Nitrolic Games
Uitgever: Nitrolic Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 03 november 2016

Halloween Night Archery

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Petite Games
Uitgever: Petite Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 oktober 2017

Heavy Fire: Special Operations 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Genre: On-rails Arcade-shooter
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 oktober 2012

I and Me

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Indienova
Uitgever: Ratalakia Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juli 2017

Infinite Minigolf

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Zen Studios
Uitgever: Zen Studios
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 28 juli 2017

Just Dance 2018

Platform: Wii U
Genre: Dance
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 26 oktober 2017

Just Dance 2018

Platform: Nintendo Switch
Genre: Dance
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 64
Releasedatum: 26 oktober 2017

Knight Terrors

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €2,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Nicalis
Uitgever: Nicalis
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 oktober 2017

LEGO Worlds

Platform: Nintendo Switch
Genre: Interactive Course Builder
Ontwikkelaar: TT Games
Uitgever: WB Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 06 september 2017

Maze Break

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,00
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: nuGAME
Uitgever: nuGAME
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 februari 2017

Minecraft: Nintendo Switch Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sandbox, Adventure
Ontwikkelaar: 4J Studios Ltd. / Microsoft Studios
Uitgever: Mojang AB
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 12 mei 2017

Minecraft: Wii U Edition

Platform: Wii U
Genre: Sandbox
Ontwikkelaar: 4J Studio
Uitgever: Mojang
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 17 december 2015

Mini Golf Resort

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Sports
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 januari 2017

Moon Hunters

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Roguelike action RPG
Ontwikkelaar: Kitfox Games
Uitgever: Kitfox Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 oktober 2017

Mortar Melon

Platform: Wii U eShop
Prijs: €5,00
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Nitrolic Games
Uitgever: Nitrolic Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 11 augustus 2016

Nights of Azure 2: Bride of the New Moon

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Gust
Uitgever: Koei Tecmo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

Ocean Runner

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €2,99
Genre: Endless Runner
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 24 december 2015

Parascientific Escape - Crossing at the Farthest Horizon

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €5,00
Genre: Visual Novel
Ontwikkelaar: INTENSE
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 31 augustus 2017

Petit Novel series - Harvest December

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €11,99
Genre: Visual Novel
Ontwikkelaar: Flyhigh Works
Uitgever: Circle Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 december 2015

Piczle Lines DX

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Puzzle
Uitgever: Rainy Frog
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 augustus 2017

Plenty of Fishies

Platform: Wii U eShop
Prijs: €5,00
Genre: Action
Ontwikkelaar: Nitrolic Games
Uitgever: Nitrolic Games
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 11 augustus 2016

Robonauts

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Arcade Action
Ontwikkelaar: QubicGames
Uitgever: QubicGames
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 september 2017

Robot Rescue 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €2,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 juli 2013

Rock 'N Racing Off Road

Platform: Wii U eShop
Prijs: €5,99
Genre: Arcade Racing
Ontwikkelaar: EnjoyUp Games
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 5
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 29 januari 2015

Rocket Fist

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Arcade Action
Ontwikkelaar: Daniel Snd.
Uitgever: Bitten Toast Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 augustus 2017

Splasher

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Splashteam
Uitgever: Plug In Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 oktober 2017

Squids Odyssey

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €12,99
Genre: Action RPG
Ontwikkelaar: The Game Bakers
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 03 juli 2014

Super Mario Odyssey

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

Tappingo

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €2,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: GoodByeGalaxy Games
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 maart 2014

Terraria

Platform: Wii U
Genre: 2D Action Platformer
Ontwikkelaar: Re-Logic / Engine Software
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 24 juni 2016

Terraria

Platform: Nintendo 3DS
Genre: 2D Action Platformer
Ontwikkelaar: Re-Logic / Codeglue
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 december 2015

The Mummy Demastered

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: 2D-platformer
Ontwikkelaar: WayForward Technologies
Uitgever: WayForward Technologies
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 oktober 2017

This is the Police

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy/Adventure
Ontwikkelaar: Weappy Studio
Uitgever: THQ Nordic
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 oktober 2017

Time Recoil

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €13,99
Genre: Twin-stick shooter
Ontwikkelaar: 10tons
Uitgever: 10tons
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 oktober 2017

Totem Topple

Platform: Wii U eShop
Prijs: €2,99
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Crystalline Games
Uitgever: Crystalline Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 november 2015

Violett

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Forever Entertainment
Uitgever: Forever Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 oktober 2017

Worcle Worlds

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €8,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Lightwood Games
Uitgever: Lightwood Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 26 oktober 2017

Zombie Defense

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,99
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 september 2015

Zombie Gold Rush

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Amazing
Uitgever: Amazing
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 oktober 2017