Nintendo eShop - Week 45 (DOOM, Sonic Forces, Farming Simulator, meer) Nieuws | 09 november 2017 19:34 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo

Deze week verschijnen onder andere DOOM en Sonic Forces voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

DOOM (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 10-11-2017)
Uitgever: Bethesda Softworks
Prijs: €59,99Breng altijd en overal een oneindige horde aan demonen om het leven in DOOM, een brute maar vermakelijke first-person-shooter vol snelle actie voor de Nintendo Switch. Laat je geweren brullen in de intense singleplayerstand, of help je vrienden naar de eeuwige verdoemenis in een van de vele online multiplayerstanden.

Ben 10 (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 10-11-2017)
Uitgever: Outright Games
Prijs: €34,99Het is tijd om de held uit te hangen! Ben, Gwen en opa Max rijden weer het hele land door in de Rust Bucket, maar worden afgesneden door superschurken en hun boosaardige, wereldbedreigende plannen. Jij speelt Ben Tennyson, en het is aan jou om de wereld te redden. Neem het op tegen Zombozo, Queen Bee de Weatherheads en nog vele andere vijanden! Transformeer in tien ongelofelijke buitenaardse vormen en gebruik krachtige gevechtsvaardigheden, zoals de ultieme aanvallen, om korte metten te maken met je vijanden. Gebruik vernietigende combo’s en los puzzels op met de unieke vaardigheden van elk buitenaards wezen terwijl je nieuwe en spannende verhalen ontrafelt in drie gloednieuwe verhaaldelen. Een held zijn is hard werk... maar ook heel leuk!

Cat Quest (Verkrijgbaar vanaf 10-11-2017)
Uitgever: PQube
Prijs: €12,99Cat Quest is een RPG in een kattastische open wereld van katten! Duik in een groots avontuur op zoek naar de kwaadaardige Drakoth en je gekatnapte zus! Verken de grote wereld van Felingard, riskeer je leven in kerkers op zoek naar epische buit en help een pluizige cast van personages een pootje in een reeks extra missies. Gevechten in Cat Quest vinden geheel in realtime plaats: kom dicht bij je vijand met een zwaai van je zwaard, duik weg voor een tegenaanval en maak ze af met krachtige magie! Gebruik de oeroude spreuken Lightnyan, Flamepurr en Healpaw om je vijanden te vernietigen! (Echt wraawr!)

Snipperclips Plus - Geknipt om samen te spelen (Bundel) (Verkrijgbaar vanaf 10-11-2017)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €29,98

Er is enorm veel nieuwe content beschikbaar in Snipperclips Plus – Geknipt om samen te spelen! De uitgebreide versie van de game bevat 40 extra levels, nieuwe functies en alle inhoud van het origineel.

Deze bundel bevat Snipperclips - Geknipt om samen te spelen en de downloadbare expansie Snipperclips Plus - Geknipt om samen te spelen.

Farming Simulator: Nintendo Switch Edition (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 07-11-2017)
Uitgever: Focus Home Interactive
Prijs: €44,99Ga de uitdagingen aan van de moderne boer! Ontdek een enorme open wereld inclusief een gedetailleerde omgeving in Noord-Amerika, vol landbouwactiviteiten en met honderden hectaren grond. Er zijn meer dan 250 authentieke landbouwvoertuigen en machines van meer dan 75 fabrikanten met merken zoals: Challenger, Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Oogst verschillende gewassen, verzorg je vee, neem deel aan bosbouwwerkzaamheden en verkoop je producten om uit te breiden en te investeren in je boerderij! Vervoer je goederen in vrachtwagens en aanhangwagens, of laad en bestuur treinen om je bestemming te bereiken.

Sonic Forces - Digitale bonus-editie (Verkrijgbaar vanaf 07-11-2017)
Uitgever: SEGA
Prijs: €39,99Sonic Forces is de nieuwste game in de reeks van Sonic the Hedgehog waarin je een aangepast personage met krachtige gadgets maakt, door verwoeste landschappen rent als Modern Sonic en over gevaarlijke platforms zoeft als Classic Sonic. Beleef supersnelle actie met drie unieke gameplay-stijlen, verken iconische levels en vecht in uitzonderlijke extra content met Shadow als speelbaar personage!

Shadow-kostuum - Gratis

UNO (Verkrijgbaar vanaf 07-11-2017)
Uitgever: Ubisoft
Prijs: €9,99UNO, een van de bekendste kaartspellen, keert terug op de Nintendo Switch met een hele hoop spannende extra's. De nieuwe dagregels brengen nog meer plezier en strategie naar UNO! Neem het op tegen anderen om je hand als eerste leeg te spelen in de klassieke stand, of pas je game aan met verschillende huisregels. Met het nieuwe emote-systeem kun je je gevoelens tonen aan alle spelers, zowel lokaal als online!

Heroes of the Monkey Tavern (Verkrijgbaar vanaf 07-11-2017)
Uitgever: Monkey Stories
Prijs: €9,99Ons team van avonturiers heeft talloze dagen en nachten gefeest in de notoire Monkey Tavern. Ze zijn nu compleet blut, maar hun lot is echter aan het veranderen... Als een geschenk van de goden komt er een mysterieuze vreemdeling binnen die hen wijst op een hoge toren vol ontelbare schatten. Het duurt niet lang om hun dorst naar avontuur te wekken. Beleef en verken een kerker vol raadsels, gevaarlijke vijanden en barbaarse vallen. En als het geluk aan je kant staat ontdek je geheime doorgangen die legendarische wapens en wapenuitrustingen verbergen.

Octodad: Dadliest Catch
Uitgever: Young Horses
Prijs: €13,99Octodad: Dadliest Catch is een game over vernietiging, misleiding en vaderschap. Je bestuurt Octodad, een octopus die zich voordoet als een mens en een gewoon leven probeert te leiden. Octodad's leven is een voortdurende strijd, want met zijn botloze tentakels is zelfs de simpelste taak een enorme opgave. Tegelijkertijd probeert hij zijn werkelijke aard verborgen te houden voor zijn mensengezin.

Spellspire
Uitgever: 10tons
Prijs: €9,99Spellspire is een spannende combinatie van een woordspel en een RPG boordevol actie. Neem letters uit een veld om woorden te spellen en schiet ze af met je toverstok alsof je spreuken uitspreekt. Hoe langer het woord, hoe sterker de aanval! Koop krachtige toverstokken, hoeden en gewaden met magische effecten en eigenschappen. Ga eindbazen te lijf met gezondheidsdrankjes, spreukenboeken en andere magische voorwerpen. Bereik jij de top van de Spellspire en wat zul je daar aantreffen?

Rock 'N Racing Off Road DX
Uitgever: EnjoyUp Games
Prijs: €7,99Beleef spannende off-road races met je vrienden en familie! Rock 'N Racing Off Road DX biedt spannende en leuke races, waarin je meesterlijke slippartijen, botsingen en sprongen zult zien. Er zijn verschillende spelstanden, waaronder Cup Mode, Time Trial en een multiplayerstand voor maximaal vijf spelers. Je kunt je scores ook vergelijken met die van je vrienden en spelers van over de hele wereld, dankzij de onlineranglijsten.

ACA NEOGEO STREET HOOP
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99STREET HOOP is een street-basketbalgame die in 1994 door Data East is uitgebracht. Kies je team uit een van de tien landen en word wereldkampioen. Gebruik een van de vele technieken of vul je krachtmeter zodat je show stelende dunks kunt maken in een opwindend potje basketbal!

Tallowmere
Uitgever: Teyon
Prijs: €6,99Gegroet, held. Hoe diep kun jij delven in de kerkers van Lady Tallowmere? Elke willekeurig gegenereerde kamer wordt groter en moeilijker naarmate je verder gaat in de game. Hou je schild voor je en ga op zoek naar de sleutel in elke kamer zonder te sterven. Wees op je hoede voor elke vijand, elite, baas of schatkist die je tegenkomt, en ontdek nieuwe wapens en harnassen. Bereid je voor op de grillen van elke val, vijand en kamer zodat je de hoogste score kunt behalen. We wensen degenen die door Lady Tallowmere in de val worden gelokt veel geluk.

Koi DX
Uitgever: CIRCLE Ent.
Prijs: €5,00Koi DX biedt een rustgevende en betoverende ervaring. Als koikarper die van zijn eigenaar is gescheiden, maak je een reis waarop je jezelf beter leert kennen. Alleen jij kunt het water reinigen dat door de mensheid is vervuild. Het is jouw taak om het tij te keren en de koikarper door acht adembenemende levels te loodsen, waarbij je een troebele maar fascinerende onderwaterwereld te zien krijgt. Ga op zoek naar de kleine visjes die zich schuilhouden en laat hen de bloemen met dezelfde kleur tot bloei brengen. Zwarte vissen moet je proberen te ontlopen. Zodra je alle bloemen hebt laten ontluiken, worden de zwarte vissen gezuiverd.

Maria The Witch
Uitgever: Naps Team
Prijs: €4,99Zaki en Mia hebben alle brieven gestolen en ze over de hele wereld uitgestrooid. Help Maria om alle brieven terug te brengen! Ze is een beginneling en heeft het vliegen met een bezemsteel nog niet onder de knie. Het is echt geen makkelijke taak! In dit fantastische avontuur ga je op reis in verschillende magische locaties en probeer je de losgeslagen bezemsteel onder controle te krijgen. Vlieg door magische poorten en neem het op tegen schattige, grappige en kwaadaardige wezens. Ga op zoek naar munten om controlepunten te kopen of verzamel verschillende voorwerpen die je helpen om munten en brieven te vinden. Voltooi alle taken in elk level om drie sterren te behalen!

Super Beat Sports (Demoversie)
Uitgever: Harmonix
Prijs: GratisAls een intergalactisch team van sportliefhebbende aliens jou en je vrienden uitdaagt voor een muzikale vijfkamp valt er maar een ding te doen: de dichtstbijzijnde tuinkabouter vastpakken en het veld op gaan!Super Beat Sports is een verzameling van vijf muzikale sportieve minigames. Dit betekent dat je moet slaan, kaatsen en scoren op de maat van de muziek om de beste te worden.

Xenoblade Chronicles 2 Bundel (Voorverkoop)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €89,98

Xenoblade Chronicles 2 (Downloadversie) (Voorverkoop)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €59,99Verken een eindeloze wolkenoceaan waar de laatste restanten van de menselijke beschaving voortbestaan op de rug van kolossale wezens die Titans worden genoemd. Ervaar het verhaal van Rex en Pyra, een zogenaamde Blade die Rex toegang geeft tot een immense kracht. Samen gaan Rex en Pyra op zoek naar Elysium, de bakermat van de mensheid.

Deze game is nu al te koop in de voorverkoop, maar is pas op 01-12-2017 speelbaar.

Xenoblade Chronicles 2 Bundel bevat de game en de Season Pass.

L.A. Noire (Downloadversie) (Voorverkoop)
Uitgever: Rockstar Games
Prijs: €49,99In het naoorlogse Hollywood ondergaat de kersverse rechercheur Cole Phelps zijn vuurdoop in een stad die ten onder gaat aan zijn eigen succes. De drugshandel tiert welig, de moordcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest en iedereen lijkt corrupt. Wanneer Phelps een reeks brandstichtingen, afpersingen en wrede moorden onderzoekt, moet hij het niet alleen opnemen tegen de onderwereld van Los Angeles, maar zelfs tegen zijn eigen collega's bij de politie. Stukje bij beetje lukt het hem de waarheid te achterhalen in een stad waar iedereen iets te verbergen heeft.

De game is nu al te koop in de voorverkoop, maar is pas op 17-11-2017 speelbaar. Deze game vereist een apart verkrijgbare microSD-kaart met een minimale leessnelheid van 60 MB/s.

Transcripted (Voorverkoop)
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €7,99Transcripted is een combinatie van twee ongelofelijk populaire speelstijlen: een twin-stick-shooter en een match-three-puzzelgame. In Transcripted besturen spelers de Nano Probe, een microscopisch apparaat dat wordt gebruikt wordt om ziektes te bestrijden. Wapen- en schipupgrades laten je de Nano Probe vrijwel onbeperkt aanpassen. Vecht tegen hordes dodelijke ziektekiemen om het pseudo-DNA te vernietigen en de gigantische eindbaas te verslaan.

De game is nu al te koop in de voorverkoop, maar is pas op 23-11-2017 speelbaar.

Aanvullende content voor Snipperclips - Geknipt om samen te spelen
• Snipperclips Plus - Geknipt om samen te spelen - €9,99

Speciale aanbiedingen
Sparkle 2 - €6,79 (tot en met 16-11-2017; normaal €7,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Annihilation
Uitgever: TreeFall Studios
Prijs: €1,99Annihilation is een top-down arcadeshooter. Knal op massa's vijanden die op willekeurige plaatsen tevoorschijn komen en je basis willen binnendringen. Behaal de hoogste score en ga daarna voor de perfecte score! In een speciale coöp-stand kun je samen met een vriend hordes vijanden verslaan. Bereid je voor op op een allesvernietigende aanval in Annihilation.

Digital Champ (TG-16 VC)
Uitgever: Konami
Prijs: €6,99

Digital Champ is een first-person boksgame die zich afspeelt in de nabije toekomst. Spelers beleven hier de wrede intensiteit van de boksring en moeten Mother Computers plan om de mensheid te veroveren verijdelen. Infiltreer vijandelijk gebied en gebruik je boksvaardigheden om de vijand te vernietigen. Een wedstrijd bestaat uit twaalf rondes van elk drie minuten. Ga door naar de volgende ronde door je tegenstander knock-out te slaan, of hem drie keer in één ronde tegen de grond te slaan voor een technische knock-out. Gebruik een arsenaal aan linkse en rechtse stoten, hoekstoten, opstoten en drie vernietigende ‘Devastator-stoten’. Blokkeer en ontwijk de aanvallen van je tegenstander en wacht op de kans om hem knock-out te slaan. Beheers deze technieken en versla de meest geduchte tegenstander van allemaal: Digital Champ!

3Souls (Demoversie)
Uitgever: Red Column
Prijs: GratisOntdek Mustland en de deprimerende cellen van de Moon Prison in het eerste deel van 3Souls. 3Souls is een game die uit drie aparte hoofdstukken bestaat. Als je dit deel koopt, krijg je hoofdstuk 1. Hoofdstuk 2 en 3 zullen later verkrijgbaar zijn als betaalde aanvullende content. In deze 2D-puzzel-platformgame gebruiken spelers de unieke functies van de Wii U GamePad om puzzels op te lossen. Met het touchscreen kun je een blik opvangen van de gedachten en gevoelens in de ziel van Nelesa. De platformdelen van de game kun je met zijn tweeën spelen door middel van de lokale co-op-stand.

Speciale aanbiedingen
Bridge Constructor Playground - €7,49 (tot en met 23-11-2017; normaal €9,99)
Dracula's Legacy - €5,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €7,99)
Frankenstein - Master of Death - €5,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €7,99)
Island Flight Simulator - €5,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €7,99)
Suspension Railroad Simulator - €5,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €7,99)
TABLETOP GALLERY - €0,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €1,49)
Toon Tanks - €1,59 (tot en met 23-11-2017; normaal €1,99)
BLOK DROP U - €0,99 (tot en met 06-12-2017; normaal €1,49)
BLOK DROP X TWISTED FUSION - €2,00 (tot en met 06-12-2017; normaal €2,99)
FIFTEEN - €0,99 (tot en met 06-12-2017; normaal €1,49)
ORBIT - €0,99 (tot en met 06-12-2017; normaal €1,49)
PINBALL - €0,99 (tot en met 06-12-2017; normaal €1,49)
SPHERE SLICE - €0,99 (tot en met 06-12-2017; normaal €1,49)

Nintendo eShop (New Nintendo 3DS)

RTO
Uitgever: nuGAME
Prijs: €8,99

De vijand heeft zijn aanval ingezet. Jouw team is in de minderheid en heeft nog maar weinig ammunitie. Het is slechts een kwestie van tijd voor het allemaal voorbij is. Leid een zeskoppig team en vecht door verschillende levels waar de kansen tegen je zijn gekeerd. RTO is een side-scrolling horror- en overlevingsgame met permadeath.

Speciale aanbiedingen
FIFTEEN - €0,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €1,49)
Super Destronaut 3D - €1,59 (tot en met 23-11-2017; normaal €1,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Hiding Out (Verkrijgbaar vanaf 06-11-2017)
Uitgever: Green Lightning
Prijs: €4,99

De politie denkt dat je een bankrover bent! Zoek honderd stukjes van een foto van de echte dief in deze single-screen game geïnspireerd door klassieke arcade games!

Bonds of the Skies
Uitgever: Kemco
Prijs: €9,99Een fantasy-RPG met een verhaal van vriendschap tussen mensen en goden! De tijden zijn aan het veranderen en het bestaan van Grimoa’s is niet meer zo schokkend als het ooit was. De jonge Eil staat op het punt zijn volwassenheid te vieren als zijn dorpje plots wordt aangevallen door een vurige demoon. Te midden van alle verwarring maakt Eil een pact met de Air Grimoa, Nogard, om iedereen te redden. Eil en Nogard gaan op zoek naar andere Grimoa's en de demoon die het dorpje verwoestte, zodat ze eindelijk een einde aan al het geweld kunnen maken. Deze game werkt met een klassieke turn-based gevechtsstijl. Als je gesynchroniseerd bent met de Grimoa’s kun je met het Synchro Gauge krachtige aanvallen afvuren. Een groot gamma aan uitdagingen, missies en verzamelbare voorwerpen wachten op je in dit epische avontuur!

Worcle Worlds (Demoversie)
Uitgever: Lightwood Games
Prijs: GratisWorcle, kort voor "Words in a Circle" of "woorden in een cirkel", is een nieuwe puzzelgame van Lightwood Games. Schiet ballen in een cirkel om woorden te vormen. Maak woorden van drie of meer letters om de ballen te laten verdwijnen, maar pas op voor de draaikolk! Zorg ervoor dat de cirkel niet vol komt te zitten of je wordt erin gezogen en het is game over. Maak de cirkel helemaal leeg om bonuspunten te ontvangen en vorm een waterval van woorden om je score te vermenigvuldigen. Speel door tien unieke spelwerelden, elk met eigen regels en lettercombinaties. Speel lokaal of online met een vriend in de gloednieuwe gevechtsstand. Zet je beste score neer en maak de beste woorden in het online klassement!

Aanvullende content voor Culdcept Revolt (Verkrijgbaar vanaf 10-11-2017)
• Zigzag Tour - Gratis
• Challenge From Hell - €0,99
• Soltis - €0,99

Speciale aanbiedingen
Real Heroes: Firefighters 3D Download Version - €4,99 (tot en met 16-11-2017; normaal €9,99)
3D Game Collection - €5,24 (tot en met 23-11-2017; normaal €6,99)
Atlantic Quest - €5,24 (tot en met 23-11-2017; normaal €6,99)
Kutar Apple - €0,69 (tot en met 23-11-2017; normaal €0,99)
Kutar Burger Factory - €0,69 (tot en met 23-11-2017; normaal €0,99)
Kutar End Credits - €0,69 (tot en met 23-11-2017; normaal €0,99)
Kutar Powder Factory - €0,69 (tot en met 23-11-2017; normaal €0,99)
Kutar Ski Lift - €0,69 (tot en met 23-11-2017; normaal €0,99)
Secret Agent Files: Miami - €5,99 (tot en met 23-11-2017; normaal €7,99)
Fun! Fun! Minigolf TOUCH! - €2,24 (tot en met 30-11-2017; normaal €2,99)
Me and My Pets 3D - €4,99 (tot en met 30-11-2017; normaal €29,99)
My Pet School 3D - €9,99 (tot en met 30-11-2017; normaal €29,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 09-11-2017, tenzij anders aangegeven.
Next articleAnimal Crossing Pocket Camp Previous articleRockstar laat met trailer zien wat Nintendo Switch-versie L.A....

Reacties van gebruikers

Avatar
Jerone | 10 november 2017 07:28 | #278957
collapse
Rocket League?
Avatar
Nathan | 10 november 2017 15:29 | #278977
Reactie op post #278957 van Jerone
collapse
Volgende week! De game verschijnt dinsdag en kost €19,99.
Avatar
Jerone | 10 november 2017 16:57 | #278979
Reactie op post #278977 van Nathan
Thx! Very Happy insta-buy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

3D Game Collection

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €19,99
Genre: Party
Ontwikkelaar: Joindots
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 20 juni 2013

3Souls

Platform: Wii U eShop
Prijs: €3,60
Genre: Puzzel Platformer
Ontwikkelaar: Red Column
Uitgever: Red Column
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 juli 2016

ACA NEOGEO STREET HOOP

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Data East
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Annihilation

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: TreeFall Studios
Uitgever: TreeFall Studios
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Ben 10

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action
Ontwikkelaar: Torus Games
Uitgever: Outright Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 november 2017

Blok Drop U

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,49
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 juni 2014

Blok Drop X Twisted Fusion

Platform: Wii U eShop
Prijs: €2,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: RCMadiax
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 maart 2015

Bonds of the Skies

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €9,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Kemco
Uitgever: Kemco
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Cat Quest

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: The Gentlebros
Uitgever: The Gentlebros
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 november 2017

Culdcept Revolt

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategic RPG
Ontwikkelaar: OmiyaSoft
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 06 oktober 2017

Digital Champ

Platform: Wii U Virtual Console
Virtual Console: TurboGrafx-16
Prijs: €6,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: NAXAT Soft
Uitgever: Konami
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

DOOM

Platform: Nintendo Switch
Genre: First Person Shooter
Ontwikkelaar: id Software
Uitgever: Bethesda Softworks
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4-12
Releasedatum: 10 november 2017

Dracula's Legacy

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,99
Genre: Adventure
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 juli 2016

Farming Simulator: Nintendo Switch Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Giants Software
Uitgever: Focus Home Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 november 2017

FIFTEEN

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,49
Genre: Puzzle
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 maart 2017

FIFTEEN

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,49
Genre: Puzzle
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 04 mei 2017

Frankenstein - Master of Death

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,99
Genre: Puzzle Adventure
Ontwikkelaar: Jetdogs Studios
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 augustus 2016

Fun! Fun! Minigolf TOUCH!

Platform: Nintendo 3DS eShop
Genre: Golf
Ontwikkelaar: Shin'en
Uitgever: Shin'en
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2012

Heroes of the Monkey Tavern

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Monkey Stories
Uitgever: Monkey Stories
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 november 2017

Hiding Out

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Green Lightning
Uitgever: Green Lightning
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 november 2017

Island Flight Simulator

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,99
Genre: Simulation
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 17 december 2015

Koi DX

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,00
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: DotoYou
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Kutar Apple

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €0,99
Genre: Action
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 december 2016

Kutar Burger Factory

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €0,99
Genre: Action
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 december 2016

Kutar End Credits

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €0,99
Genre: Action
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 december 2016

Kutar Powder Factory

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €0,99
Genre: Action
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 december 2016

Kutar Ski Lift

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €0,99
Genre: Action
Uitgever: CIRCLE Ent.
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 15 december 2016

L.A. Noire

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Team Bondi / Rockstar Games
Uitgever: Rockstar Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 november 2017

Maria The Witch

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Naps Team
Uitgever: Naps Team
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Octodad: Dadliest Catch

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €13,99
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Young Horses
Uitgever: Young Horses
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

ORBIT

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,49
Genre: Arcade
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 april 2017

Pinball

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,49
Genre: Arcade
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 mei 2017

Real Heroes: Firefighter 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €9,99
Genre: Action Simulation
Ontwikkelaar: Zordix AB
Uitgever: Zordix AB
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 februari 2013

Rock 'N Racing Off Road DX

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Arcade Racing
Ontwikkelaar: EnjoyUp Games
Uitgever: EnjoyUp Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

RTO

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €8,99
Genre: Survival horror
Ontwikkelaar: nuGAME
Uitgever: nuGAME
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Secret Agent Files: Miami

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €7,99
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Joindots
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 november 2013

Snipperclips - Geknipt om samen te spelen!

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Puzzle, Action
Ontwikkelaar: SFB Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

Snipperclips Plus - Geknipt om samen te spelen!

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: SFB Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 november 2017

Sonic Forces

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Sonic Team
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 november 2017

Sparkle 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: 10tons
Uitgever: 10tons
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 september 2017

Spellspire

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: 10tons
Uitgever: 10tons
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Sphere Slice

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,49
Genre: Arcade
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 juni 2017

Super Beat Sports

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Harmonix
Uitgever: Harmonix
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 02 november 2017

Super Destronaut 3D

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Arcade Shooter
Ontwikkelaar: Petite Games
Uitgever: Petite Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 maart 2017

Suspension Railroad Simulator

Platform: Wii U eShop
Prijs: €7,99
Genre: Simulatie
Ontwikkelaar: Joindots
Uitgever: Joindots
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 maart 2015

TABLETOP GALLERY

Platform: Wii U eShop
Prijs: €4,49
Genre: Party
Ontwikkelaar: RCMadiax
Uitgever: RCMadiax
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 april 2015

Tallowmere

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Teyon
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2017

Toon Tanks

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Petite Games
Uitgever: Petite Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 juli 2016

Transcripted

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Arcade Shooter
Ontwikkelaar: Alkemi
Uitgever: Plug In Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 november 2017

UNO

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Party
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 07 november 2017

Worcle Worlds

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €8,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Lightwood Games
Uitgever: Lightwood Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 26 oktober 2017

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017