Pokken Tournament DX vecht zich naar de top met accolades-trailer Media | 07 november 2017 13:10 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo

Anderhalve maand na de release komt Nintendo alsnog met een accolades-trailer van Pokken Tournament DX!

Altijd al een écht robbertje willen vechten met Pikachu en consorten? Pokken Tournament DX voor de Nintendo Switch voorziet in deze behoefte. Deze fighter combineert twee interessante vechtmechanieken (eentje voor dichtbij en voor veraf) én de unieke vaardigheden van de zakmonsters met elkaar. Vandaag laat Nintendo zien dat deze combinatie de pers behoorlijk bevallen is!

Het spel verscheen op 22 september voor de Nintendo Switch. Met een 7.5 waren wij ook behoorlijk te spreken over Pokken Tournament DX.

Next articleXenoblade Chronicles 2 Direct (begint 15:00 CET) Previous articleWonder Boy: The Dragon's Trap krijgt begin 2018 een fysieke...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 09 november 2017 09:10 | #278923
Nou, de pers lult maar een eind weg, deze game sucks big time. Het is veel te traag en dat dichtbij/veraf gedoe is alleen maar vervelend. Alle aanvallen gaan semi-automatisch en het vergt amper skill om een combo te doen. Gewoon GEEN skill zeg maar. Ik ben blij dat ik de demo toen gedownload had want dat heeft me een miskoop bespaard.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokkén Tournament DX

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Bandai Namco Entertainment
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 22 september 2017

Screenshots