Laat je ritmische kunsten hoogtij vieren bij nieuwe tracks Voez Nieuws | 08 november 2017 11:58 | Auteur: Erik F. | Bron: Flyhigh Works

Voez krijgt er veertien nieuwe muziekstukken bij!

Voez verscheen omstreeks de launch van de Nintendo Switch, maar nog altijd is de ontwikkelaar druk in de weer met het spelletje. Vanaf morgen zijn er met de uitbreng van versie 1.3, weer veertien nieuwe nummers te spelen. De bijbehorende trailer laat je alvast in de sfeer komen en toont dat je je vingers weer stevig aan het werk mag zetten onder het genot van veelal typisch Japanse melodieën!

Vanaf morgen, 9 november, is de update te downloaden. Voez ligt sinds 3 maart 2017 in de virtuele winkelketen van de Nintendo Switch.

Next articleN1ntendo.nl TV - Sonic Forces Launch Event, in de achtbaan op... Previous articleHeadset Arctis 3 Bluetooth van SteelSeries vanaf nu verkrijgbaar,...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 08 november 2017 14:40 | #278905
De soundtrack van deze game is, op een paar nummers na, echt hartstikke tof. De gameplay is ook echt super, dus ik ben echt enorm blij met deze game, en ze blijven er ook maar nieuwe nummers aan toevoegen voor noppes. Dat kan je dan toch alleen maar waarderen? Echt de beste ritme game sinds Elite Beat Agents/Ouendan IMO (al had ik daar ook nog wel graag een nieuwe variant van).

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

VOEZ

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €20,99
Genre: Rhythm
Ontwikkelaar: Rayark
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

Screenshots