Rockstar laat met trailer zien wat Nintendo Switch-versie L.A. Noire in huis heeft Media | 09 november 2017 19:27 | Auteur: Nathan | Bron: Rockstar Games

Rockstar Games heeft een trailer voor de Nintendo Switch-versie van L.A. Noire gepubliceerd.

In het naoorlogse Hollywood ondergaat de kersverse rechercheur Cole Phelps zijn vuurdoop in een stad die ten onder gaat aan zijn eigen succes. De drugshandel tiert welig, de moordcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest en iedereen lijkt corrupt. Wanneer Phelps een reeks brandstichtingen, afpersingen en wrede moorden onderzoekt, moet hij het niet alleen opnemen tegen de onderwereld van Los Angeles, maar zelfs tegen zijn eigen collega's bij de politie. Stukje bij beetje lukt het hem de waarheid te achterhalen in een stad waar iedereen iets te verbergen heeft.

Aanstaande dinsdag brengt de beroemde ontwikkelaar Rockstar Games voor het eerst in bijna tien jaar een game uit voor een Nintendo-console: de detectivegame L.A. Noire komt naar de Nintendo Switch. Het spel verscheen oorspronkelijk in 2011 voor de PlayStation 3 en de Xbox 360, maar in de release op Nintendo's hybrideconsole hebben de ontwikkelaars een aantal nieuwe foefjes toegevoegd. Zo maakt het spel gebruik van gyroscopische controls in een speciale Joy-Con Mode, HD Rumble en verbrede camerahoeken over de schouder. Ook ondersteunt in Handheld Mode en Tabletop Mode de game het touchscreen van het apparaat, wat kan doordat de game op een draagbaar apparaat speelbaar is. Bovendien zit alle DLC standaard in het pakket.

L.A. Noire ligt vanaf volgende week dinsdag in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. De game vereist wel een installatie van ongeveer 14 GB. Als je de game downloadt in de Nintendo eShop, heb je zelfs een microSD-kaart en minstens 27,4 GB vrije ruimte nodig.

Next articleNintendo eShop - Week 45 (DOOM, Sonic Forces, Farming Simulator,... Previous articleSonic Forces

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

L.A. Noire

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Team Bondi / Rockstar Games
Uitgever: Rockstar Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 november 2017

Screenshots