Meer informatie over attractiepark Super Nintendo World Nieuws | 22 november 2017 09:18 | Auteur: Ricardo | Bron: Universal Studios Orlando

Het park bevat onder andere een Mario Kart en Donkey Kong gebied!

In 2015 kwam naar buiten dat Nintendo een samenwerking aangaat Universal Parks & Resorts. Nintendo wil met deze samenwerking dat populariteit en bekendheid van haar series uitbreiden. Inmiddels, ruim twee jaar later, is er meer informatie naar buiten gekomen. Zo leerden we eerder al dat het park in Japan een Mario Kart-achtbaan krijgt.

Vandaag verschijnt informatie over het park in Orlando, Florida. Het park Nintendo-gebied krijgt zo'n 35.000 vierkante meter aan oppervlakte en komt achter Simpson Land te staan. Verder werd duidelijk dat Donkey Kong een groot deel van deze ruimte in beslag neemt (~19.000 vierkante meter) en ook heeft het park een Mario Kart-afdeling (~7100 vierkante meter). Waar de rest van het park mee wordt gevuld is vooralsnog onbekend. Als laatste wordt de mogelijkheid genoemd om in de toekomst verder uit te breiden en nog meer Nintendo-attracties te bouwen. Onderstaande video geeft een goed overzicht van het nieuws.

Next articleDe in-game band Bottom Feeders maakt muziek in Splatoon 2 Previous articleVerzuurd

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.