Fysieke versie van Overcooked: Special Edition verschijnt 13 februari Nieuws | 27 november 2017 22:44 | Auteur: Neslihan | Bron: Twitter Overcooked

De Nintendo Switch-game Overcooked: Special Edition ligt vanaf 13 februari in de winkelschappen!

Overcooked is een actievolle game waarin jij en maximaal drie vrienden samen proberen zo snel mogelijk het eten klaar te maken voor je gasten. Je gaat op avontuur door het Onion Kingdom waar je verschillende keukens afgaat om gerechten te maken. De samenwerking moet steeds beter worden, want het wordt een grote chaos dankzij de vele gekke keukens waarin je moet werken en de steeds lastigere werkomstandigheden die dit met zich meebrengt.

Begin deze maand had uitgever Team17 aangekondigd dat de Nintendo Switch een fysieke uitgave van zowel Overcooked: Special Edition, als Worms W.M.D. en Yoku's Island zullen krijgen. Vandaag heeft het Twitteraccount van Overcooked gedeeld dat deze fysieke versie van Overcooked: Special Edition vanaf 13 februari 2018 in de winkelschappen zal liggen. Wanneer de fysieke versies van Worms W.M.D. en Yoku's Island zullen verschijnen, is vooralsnog onbekend.

De fysieke versie van Overcooked: Special Edition is vanaf 13 februari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De digitale versie van Overcooked: Special Edition is nu verkrijgbaar in de eShop van de Nintendo Switch.


Next articleN1 Podcast Aflevering 42: Switch Is Dragonborn Previous articleRIVE: Ultimate Edition

Reacties van gebruikers

Avatar
yeroon | 28 november 2017 09:13 | #279226
Echt zo jammer dat hier geen (echte) single player in zit.
Ik heb dit bij een vriend gespeeld en het is een heel leuk spel, maar ik game meestal alleen. Dan is er weinig aan (het kan wel, maar dan moet je twee karakters besturen).

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Overcooked: Special Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action Simulation
Ontwikkelaar: Ghost Town Games
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 juli 2017