Nieuwe Velocity-crate in Rocket League vanaf 4 december verkrijgbaar Nieuws | 30 november 2017 13:23 | Auteur: Paul H. | Bron: Psyonix

We gaan terug naar de jaren '80 met de Velocity-crate!

Aankomende maandag zal er een nieuwe crate beschikbaar zijn in Rocket League. Crates speel je vrij door online te spelen in Rocket League. Wanneer je een crate in bezit hebt is deze te openen met een sleutel. Voor een sleutel moet je betalen en dan heb je de kans om verschillende voorwerpen en auto's te ontvangen uit deze goederenkrat.

De nieuwe auto, Imperator DT5, is het hoofdonderdeel van de nieuwe crate. Als je deze auto vrijspeelt krijg je zes nieuwe autostickers en een motorgeluid erbij, welke toepasbaar zijn op de meeste auto's in de garage.

Andere voorwerpen in de crate zijn nieuwe goal explosies, wielen, banners en nog meer. In het eerst plaatje hieronder kan je de "Dueling Dragons" explosie zien, samen met de "Hikari P5-" en "Equalizerwielen". De Imperator DT5 is in het tweede plaatje in volle glorie te bewonderen.

Rocket League is verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

1397068744
1397068745
Next articleXenoblade Chronicles 2 Previous articleBoku no Hero Academia krijgt Nintendo Switch-game

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 30 november 2017 17:01 | #279269
collapse
Nee bedankt. Loot crates mogen wat mij betreft een pijnlijke dood sterven. Microtransacties zijn nog tot daar aan toe, maar spul waarbij je moet betalen voor een kans op bepaalde dingen, daar pas ik al helemaal voor. Gelukkig schijnt het hier vooral om cosmetische dingen te gaan, maar dan nog vind ik het een belachelijk systeem, en degene die dit systeem heeft uitgevonden verdient als je het mij vraagt vroeg Pasen, als je snapt wat ik bedoel.
Avatar
Paul H. | 30 november 2017 17:48 | #279273
Reactie op post #279269 van Yosher
collapse
Voor mensen zoals jezelf bestaat er de mogelijkheid om ze uit te zetten. Out of sight, out of mind Biertje?

En het is allemaal puur cosmetisch inderdaad. Gevalletje van als je wilt, dan kan het.
Avatar
Yosher | 30 november 2017 20:23 | #279283
Reactie op post #279273 van Paul H.
Probleem is, ik wil het wel, maar als ik het wil, dan wil ik er ook gewoon een X bedrag voor neertellen voor wat ik wil en niet constant maar geld pompen in sleutels voor een kans op wat ik wil. Dat soort praktijken heb ik echt een grote hekel aan.

Maar goed, als het uitgezet kan worden, en als het verder inderdaad alleen maar cosmetisch is, valt het enigszins nog wel mee I guess. Razz

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Rocket League

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Psyonix
Uitgever: Psyonix
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 14 november 2017

Screenshots