Nintendo eShop - Week 48 (Xenoblade Chronicles 2, Resident Evil Revelations, meer) Nieuws | 01 december 2017 19:16 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo

Deze week verschijnen onder andere Xenoblade Chronicles 2, Superbeat XONiC EX en LEGO Marvel Super Heroes 2 voor de Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Xenoblade Chronicles 2 Bundel (Verkrijgbaar vanaf 01-12-2017)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €89,98

Xenoblade Chronicles 2 (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 01-12-2017)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €59,99Verken een eindeloze wolkenoceaan waar de laatste restanten van de menselijke beschaving voortbestaan op de rug van kolossale wezens die Titans worden genoemd. Ervaar het verhaal van Rex en Pyra, een zogenaamde Blade die Rex toegang geeft tot een immense kracht. Samen gaan Rex en Pyra op zoek naar Elysium, de bakermat van de mensheid.

Xenoblade Chronicles 2 Bundel bevat de game en de Expansion Pass.

Expansion Pass - €29,99
Japanese Voice Pack - Gratis

LEGO Marvel Super Heroes 2 (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 01-12-2017)
Uitgever: WB Games
Prijs: €59,99Het werd hoog tijd! Speel mee met je favoriete superhelden en superschurken uit verschillende tijdperken en werelden. Neem het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in het gloednieuwe, originele avontuur LEGO Marvel Super Heroes 2! Speel als Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel-superhelden en -schurken in deze kosmische strijd in de tijdloze stad Chronopolis! Doorkruis landen (van het oude Egypte tot het Wilde Westen, Sakaar en New York City in 2099) en neem voorwerpen of personages met je mee door de eeuwen heen! Met de nieuwe battle-standen kunnen vrienden en familieleden tegen elkaar spelen in een reeks thematische uitdagingen en strijdarena's!

Season Pass - €14,99
Classic Guardians of the Galaxy Character Pack - €1,99

Gear.Club Unlimited (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 28-11-2017)
Uitgever: Anuman Interactive
Prijs: €49,99Rijd voor de eerste keer ooit voor de Nintendo Switch door een authentieke wereld van auto's met Gear.Club Unlimited. Ga achter het stuur zitten van de meest ongelooflijke auto's van meest prestigieuze fabrikanten.

Resident Evil Revelations 2 (Verkrijgbaar vanaf 28-11-2017)
Uitgever: Capcom
Prijs: €24,99Het verhaal van Resident Evil Revelations 2 begint als de geliefde Claire Redfield op dramatische wijze haar rentree maakt. Claire, die het Raccoon City-incident uit eerdere Resident Evil-games heeft overleefd, werkt nu voor de antibioterrorisme-organisatie Terra Save. Tijdens Claires welkomstfeestje bij Terra Save, waar ook Moira Burton te gast is, stormen onbekende, gewapende troepen het kantoor binnen. Claire en Moira worden bewusteloos geslagen. Wanneer ze bijkomen, bevinden ze zich in een donkere, verlaten gevangenis. Samen moeten ze erachter zien te komen wie hen heeft ontvoerd en waarom. Lukt het Claire en Moira om levend te ontsnappen en te ontdekken waarom ze zijn ontvoerd naar dit afgelegen eiland? In dit verhaal vol plottwists en onverwachte wendingen word je steeds op het verkeerde been gezet.

Als je Resident Evil Revelations 2 koopt in de Nintendo eShop, ontvang je 25 procent (€5,00) korting op Resident Evil Revelations voor de Nintendo Switch.

Resident Evil Revelations (Verkrijgbaar vanaf 28-11-2017)
Uitgever: Capcom
Prijs: €19,99Deze veelgeprezen survivalhorrorgame neemt je mee naar de gebeurtenissen die plaatsvonden tussen Resident Evil 4 en Resident Evil 5, waarin de waarheid over het virus T-Abyss wordt onthuld. In Resident Evil Revelations komen favoriete personages Jill Valentine en Chris Redfield weer in actie, samen met hun BSAA-partners Parker Luciani en Jessica Sherawat. Het spektakel begint aan boord van wat een verlaten cruiseschip zou moeten zijn, waar gruwelen overal op de loer liggen. Daarna ga je richting het vaste land naar de verwoeste stad Terragrigia. Met slechts een beperkte hoeveelheid wapens en munitie begint je overlevingsrace in Resident Evil Revelations.

Als je Resident Evil Revelations koopt in de Nintendo eShop, ontvang je 20 procent (€5,00) korting op Resident Evil Revelations 2 voor de Nintendo Switch.

Superbeat XONiC EX (Downloadversie)
Uitgever: Rising Star Games
Prijs: €44,99Ervaar SUPERBEAT XONiC EX, de nieuwe fantastische muziekgame die je gegarandeerd op het puntje van je stoel zal krijgen! Adembenemende beelden en effecten lopen over je scherm terwijl je meer dan 70* unieke nummers speelt. Daarbovenop zijn er enorm veel verborgen beloningen en items om vrij te spelen! Voer fantastische combo's uit en verfijn ze keer op keer om de beste van de wereld te worden en het klassement te bestormen!

*Inclusief zeven songs die verkrijgbaar zijn als gratis downloadbare content.

Bonus Bundle Pack - Gratis
Bundle Pack 1 - €4,99
Bundle Pack 2 - €4,99
Bundle Pack 3 - €4,99
Bundle Pack 4 - €4,99
Single Track - Americana Exotica - €1,99
Single Track - iNSANiTY - €1,99
Single Track - Skyline - €1,99
Single Track - ZZuck ZZuck Groove - €1,99
Single Track - Going Back - €1,99
Single Track - PLUS - €1,99
Single Track - Blue Screen - €1,99
Single Track - Debonair Heavy Industry - €1,99
Single Track - Zombie Chase - €1,99
Single Track - Afternoon of Summer - €1,99
Single Track - Missing Parts - €1,99
Single Track - Indigo Wind - €1,99

Syberia 2 (Downloadversie)
Uitgever: Microïds
Prijs: €29,99Na een helse tocht door Europa, wist Kate Walker de laatste erfgenaam van Automatons Co., Hans Voralberg, op te sporen. Eindelijk kon ze hem de papieren voor de overname van de speelgoedfabriek laten ondertekenen. Het onwaarschijnlijke duo Kate Walker en de uitzonderlijk Hans Voralberg gaan op zoek naar een vergeten wereld waar de laatste legendarische mammoeten van Siberië leven. Een onmogelijke zoektocht die Hans jaren eerder was begonnen. Hun moed en doorzettingsvermogen voeren hen door een reeks levensbedreigende omgevingen. Wat hen nog te wachten staat, gaat echter ieder voorstellingsvermogen te boven...

Serial Cleaner
Uitgever: Curve Digital
Prijs: €14,99Zie je 't zitten? Stap in de gepoetste schoenen van The Cleaner, een beroepsschoonmaker die plaatsen waar misdrijven zijn gepleegd opruimt voor de maffia. Er is geen business zoals de schoonmaak-business, en op dit moment loopt het allemaal op rolletjes... Keer terug naar de jaren 70 en sluip rond op het plaats delict zonder de aandacht van de politie te trekken. Verwijder bloed, laat lijken verdwijnen en verberg bewijsmateriaal in deze stijlvolle 2D-stealthgame vol actie!

ACORN Tactics
Uitgever: TACS Games
Prijs: €9,99Buitenaardse blubbers staan op het punt om onze planeet binnen te vallen. Het Alien Counter Offensive Response Network (ACORN) heeft de taak om hun boosaardige plannen te stoppen! Stel een team van gigantische lopende tanks samen en gooi ze in de strijd! In deze game speel je door 25 gigantische missies om de wereld uit de 'handen' van King Blob te redden. Neem je eigen strijdteam mee in de willekeurige missiegenerator, verover procedureel gegenereerde legerbasissen of ga voor de beste score in een van de eindeloze gevechten. Verzamel en upgrade een stapel gevechtskaarten en neem ze mee in de strijd. Gebruik de speciale eigenschappen van deze kaarten om het tij te keren en de bovenhand te nemen in deze oorlog! Kun jij de planeet behoeden van een buitenaardse invasie?

MUJO
Uitgever: OINKGAMES
Prijs: €8,99MUJO is een unieke puzzelgame met functies die je in geen enkele andere game zult vinden! Stapel tegels op elkaar en gebruik ze om monsters aan te vallen! Speel wanneer je wilt, en zoveel je maar wilt!

5 Lightnings - €1,09
20 Lightnings - €3,49
45 Lightnings - €5,49
120 Lightnings - €10,99
240 Lightnings - €21,99
480 Lightnings - €40,99
720 Lightnings - €52,99

Star Ghost
Uitgever: Rainy Frog
Prijs: €8,99Een vloot Metagon-oorlogsschepen is gedetecteerd aan de buitenste perimeter. Ga op reis door twaalf verschillende sterrenstelsels in de meest geavanceerde Star Fighter ooit. Vlieg door gevaarlijke asteroïdengordels of tussen de restbrokken van ontplofte planeten, en vecht tegen de levensgevaarlijke Sentinel-schepen in de strijd tegen het ongenadige maar formidabele Metagon-rijk. Schiet erop los en beleef keer op keer nieuwe adembenemende neonsterrenstelsels dankzij de dynamisch opgebouwde levels. Hou je ruimteschip in de lucht en vermorzel vijanden met je wapens. Upgrade je schip met krachtige wapens om vijandige aanvallen te stoppen en de allerhoogste score te behalen! De soundtrack is gemaakt door gerenommeerd componist David Wise.

ACA NEOGEO WORLD HEROES
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99WORLD HEROES is een vechtgame die oorspronkelijk is uitgebracht door SNK in 1992. Acht verschillende personages gebaseerd op bekendheden uit de geschiedenis, zoals Hattori Hanzo en Rasputin, nemen het tegen elkaar op om de sterkste van de wereld te worden. Naast de normale spelstand, is er ook een Deathmatch-stand waarin verschillende vallen op je wachten tijdens genadeloze gevechten!

Arcade Archives Traverse USA
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

Traverse USA is een racegame uitgebracht door IREM in 1983. Spring op een motor, rij dwars door Amerika en ontwijk auto's op weg naar je eindbestemming: New York City. Een grote hoeveelheid aan obstakels maken het je zowel op als van de weg moeilijk, dus gebruik al je vaardigheden in je deelname aan deze race.

OPUS: The Day We Found Earth
Uitgever: Flyhigh Works
Prijs: €5,00Help Emeth, een kleine robot, om een eeuwenoude belofte in vervulling te brengen: ga op zoek naar Aarde en red de mensheid. Ga op reis in je ruimteschip en werk met een ruimtetelescoop om te weten te komen wat er aan de andere kant van het eindeloze universum ligt. “Een robot zonder doel is niets meer dan een rekenmachine. Dus luister goed... Jouw doel is om de Aarde te vinden, afgesproken?” zegt Dr. Lisa, de maker van Emeth. “Goed! Emeth zal de Aarde vinden!” antwoordt Emeth, de robot.

Additionele content voor Sonic Forces (Verkrijgbaar vanaf 27-11-2017)
• SANIC T-SHIRTS - Gratis

Additionele content voor Dragon Ball Xenoverse 2 for Nintendo Switch (Verkrijgbaar vanaf 28-11-2017)
• TP Medal Pack (x5000) - €29,99
• TP Medal Pack (x2000) - €12,99
• TP Medal Pack (x1000) - €6,99
• TP Medal Pack (x500) - €3,99
• TP Medal Pack (x200) - €1,99
• Extra Pack Set - €16,99
• Extra Pack 1 - €9,99

Speciale aanbiedingen
JYDGE - €11,99 (tot en met 07-12-2017; normaal €14,99)
The Jackbox Party Pack - €14,69 (tot en met 07-12-2017; normaal €20,99)
The Bridge - €6,99 (tot en met 28-12-2017; normaal €9,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Power Golf (TG-16 VC)
Uitgever: Konami
Prijs: €6,99Power Golf bevat de perfecte combinatie van een eenvoudige maar realistische besturing en prachtige beelden. Sla je golfballen over achttien schitterende banen in de stand voor één speler of kies voor de wedstrijd- of competitiestanden voor meerdere spelers. Kies uit een van de drie verschillende personages en doe mee aan toernooien waarin je speelt als een beginnende, gemiddelde of gevorderde golfer. De kracht van de wind en de helling van de green maken de holes extra uitdagend. Neem het op tegen andere spelers in een gewone wedstrijd of doe mee in de unieke clubwedstrijd. Er kunnen maximaal drie spelers deelnemen aan een competitie. Ook zit er een handicapfunctie in die onervaren spelers helpt om geweldige ballen te slaan, net zoals hun gevorderde rivalen.

Break In (TG-16 VC)
Uitgever: Konami
Prijs: €5,99

Speel deze authentieke poolgame met vier spelers, recht in je eigen woonkamer! Kies uit zes varianten van biljart zoals 9-ball, Rotation en Carom (een game zonder pockets). Gebruik de simulatie om het perfecte schot te berekenen of kies de Action-stand om erachter te komen wat er fout liep met je gemiste schoten. Break in geeft alle spelers waar voor hun geld, of je nu een beginner of expert bent! En daar houdt het niet op, in deze geweldige poolgame kun je je techniek bijschaven door te oefenen op hoeken, of zelfs een trick shot te plaatsen! Gebruik de hulp van de CPU en verfijn je vaardigheden. Met Break In ben je in een mum van tijd bij de pro's!

Speciale aanbiedingen
Laser Blaster - €1,39 (tot en met 14-12-2017; normaal €1,99)
The Bridge - €6,99 (tot en met 28-12-2017; normaal €9,99)

Nintendo eShop (New Nintendo 3DS)

Speciale aanbiedingen
Hit Ninja - €1,39 (tot en met 14-12-2017; normaal €1,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

80'S OVERDRIVE (Verkrijgbaar vanaf 03-12-2017)
Uitgever: Insane Code
Prijs: €9,9980'S OVERDRIVE is een racinggame met 2D pixelart dat is ontworpen om je mee terug te nemen naar de gouden tijd van 8-bit en 16-bit consoles en arcades. Speel tegen computergestuurde tegenstanders in Career Mode om nieuwe races vrij te spelen, nieuwe wagens te kopen en om deze te upgraden met de nieuwste van de nieuwste technologieën! Stel je vaardigheden op de proef in Time Attack Mode en kijk hoe ver jij komt in deze race tegen de klok! Bouw je eigen tracks met de ingebouwde track generator en deel deze met je vrienden!

Additionele content voor Culdcept Revolt (Verkrijgbaar vanaf 01-12-2017)
• Raccoon - Gratis

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 01-12-2017)
• Xmas with Baby-JC - €1,49
• Jurassic Cubs on the snow - €0,99
• Nunzy and Bronto on ice - €0,99
• JC 3pack Number 10 - €2,49

Speciale aanbiedingen
Crollors Game Pack - €0,99 (tot en met 31-12-2017; normaal €1,49)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 30-11-2017, tenzij anders aangegeven.
Next articleBoekenwurmen en filmfanaten nemen het tegen elkaar op in volgende... Previous articleRex en Pyra gaan op weg naar Elysium in de releasetrailer van...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

80'S OVERDRIVE

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €9,99
Genre: Arcade Racing
Ontwikkelaar: Insane Code
Uitgever: Insane Code
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 03 december 2017

ACA NEOGEO WORLD HEROES

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: SNK Playmore
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

ACORN Tactics

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: TACS Games
Uitgever: TACS Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

Arcade Archives Traverse USA

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Irem
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

Break In

Platform: Wii U Virtual Console
Virtual Console: TurboGrafx-16
Prijs: €5,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: NAXAT Soft
Uitgever: Konami
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

Crollors Game Pack

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,49
Ontwikkelaar: Nvriezen
Uitgever: Nvriezen
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 december 2016

Culdcept Revolt

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Strategic RPG
Ontwikkelaar: OmiyaSoft
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 06 oktober 2017

Dragon Ball Xenoverse 2 for Nintendo Switch

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Dimps
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 6
Releasedatum: 22 september 2017

Gear•Club Unlimited

Platform: Nintendo Switch
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Eden Games
Uitgever: Microids
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 01 december 2017

Hit Ninja

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €1,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Petite Games
Uitgever: Petite Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 februari 2017

Jydge

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: 10tons
Uitgever: 10tons
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 oktober 2017

Laser Blaster

Platform: Wii U eShop
Prijs: €1,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Petite Games
Uitgever: Petite Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 22 september 2016

LEGO Marvel Super Heroes 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: TT Games
Uitgever: Warner Bros. Interactive
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

MUJO

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €8,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: OINKGAMES
Uitgever: OINKGAMES
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

OPUS: The Day We Found Earth

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,00
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Sigono
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

Power Golf

Platform: Wii U Virtual Console
Virtual Console: TurboGrafx-16
Prijs: €6,99
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Hudson Soft
Uitgever: Konami
Aantal spelers lokaal: 3
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

Resident Evil Revelations

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Survival horror
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 28 november 2017

Resident Evil Revelations 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Survival horror
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 28 november 2017

Serial Cleaner

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Stealth Action
Ontwikkelaar: iFun4all
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

Sonic Forces

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Sonic Team
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 november 2017

Star Ghost

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €8,99
Genre: Arcade Shooter
Ontwikkelaar: Squarehead Studios
Uitgever: Rainy Frog
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

Superbeat XONiC EX

Platform: Nintendo Switch
Genre: Rhythm
Ontwikkelaar: Nurijoy / PM Studios
Uitgever: Rising Star Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 30 november 2017

Syberia 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Microids
Uitgever: Microids
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 november 2017

The Bridge

Platform: Wii U eShop
Prijs: €9,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: The Quantum Astrophysicists Guild
Uitgever: The Quantum Astrophysicists Guild
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 augustus 2015

The Bridge

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: The Quantum Astrophysicists Guild
Uitgever: The Quantum Astrophysicists Guild
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 september 2017

The Jackbox Party Pack

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €20,99
Genre: Party
Ontwikkelaar: Jackbox Games
Uitgever: Jackbox Games
Aantal spelers lokaal: 100
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 17 augustus 2017

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017