Ook fighting-game Starflux Rivals verschijnt voor Nintendo Switch Nieuws | 06 december 2017 16:47 | Auteur: Ricardo | Bron: Rock Pocket Games

Ontwikkelaar Rock Pocket Games komt met nog een game naar Nintendo Switch: Starflux Rivals!

Eerder vandaag berichtten we over de aankondiging van Shiftlings voor Nintendo Switch. De ontwikkelaar achter dat spel, Rock Pocket Games, laat weten bezig te zijn aan nóg een game voor Nintendo's nieuwste console.

Het gaat om Starflux Rivals, een vechtspel die inspiratie haalt uit zowel Super Smash Bros. als Worms. In tegenstelling tot Shiftlings gaat het hier niet om een port van een eerder spel, maar om een gloednieuwe game. Starflux Rivals is een multiplayer, competitieve fighter die zich in de ruimte afspeelt. Zwaartekracht speelt een belangrijke rol in het spel, aangezien het dichtstbijzijnde platform je naar zich toe trekt en dit je in staat stelt zelfs ondersteboven de strijd voort te zetten.

Het spel kent vaardigheden zoals blokkeren, dashen en gooien en bevat daarnaast drie modi en zes speelbare personages, met elk hun unieke speciale wapen en speelstijl. Ook mag je pickups en stage hazards verwachten, om de chaos nog wat te vergroten. Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van het spel en een teasertrailer.

Starflux Rivals is in ontwikkeling voor Nintendo Switch.


6

3

4

2

5

1
Next articleRed Hook Studios mikt op release medio januari van Darkest Dungeon Previous articleJapanse verkoopcijfers 27/11/2017 - 3/12/2017: Xenoblade Chronicles...

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 07 december 2017 00:19 | #279345
Hm, lijkt bijna een soort vage mash-up van Worms, Gravity en Smash Bros.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Starflux Rivals

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Rock Pocket Games
Uitgever: Rock Pocket Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Screenshots