Uitgebreide update onderweg naar Xenoblade Chronicles 2 Nieuws | 14 december 2017 12:11 | Auteur: Jeroen K. | Bron: Nintendo of America

Update onderweg!

Onlangs verscheen de eerste echt grote exclusieve Japanse RPG voor de Nintendo Switch, die we beloonden met het hoogst haalbare cijfer. Toch kreeg Xenoblade Chronicles hier en daar wat minpuntjes te verwerken, die volgens Director Tetsuya Takahashi van Monolith Soft prima te verwerken waren in de game. Op 22 december verbetert het spel het een en ander in de update versie 1.1.1

Minigame Tiger! Tiger! krijgt een gemakkelijke modus. Zo verkrijg je sneller ether voor Poppi. Het snelreismenu dat je via X opent past zich aan aan je locatie en opent passend in plaats van in het algemene menu. Zo kun je sneller locaties en snelreispunten in je buurt opsporen. Ook de andere kaart (die van de L-stick) krijgt een update: je kunt hier nu in- en uitzoomen.

Monolith Soft blijft aan de game werken en heeft al enkele toevoegingen in petto voor de lange termijn. Zo krijgt Xenoblade Chronicles 2 een New Game+ met nieuwe Blades voor je team, de optie om vaste Blades zoals Dromarch en Pyra op Merc-missie te sturen en een nieuwe Lv4 Special voor een speciale Blade. Bezitters van de uitbreidingspas krijgen nog een extraatje: 10x Rare Core Crystal, 1x Legendary Core Crystal, 3x Overdrive Protocol, 30.000 Poppi ether, 5x Jenerossi Tea voor Pyra, 5x Ardainian Bear Carving voor Nia.

Xenoblade Chronicles 2 en de uitbreidingspas zijn nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.
Next articleYooka-Laylee Previous articleThe Alliance Alive verschijnt enkel digitaal in Europa, op 27...

Reacties van gebruikers

Avatar
SMS | 14 december 2017 13:08 | #279531
Verbeterde map was wel nodig, ja. Ik hoop alleen dat de story expansion deze keer ook echt wat content bevat, in plaats van Breath of the Wild's handjevol trials. Dat was echt triest.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Xenoblade Chronicles 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Monolith Soft
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 december 2017

Screenshots