Releaselijst januari: De belangrijkste Nintendo 3DS- en Switch-games deze maand! Nieuws | 06 januari 2018 11:30 | Auteur: Jeroen K.

We leven inmiddels in 2018 en zoals elk jaar trapt de maand januari het jaar af. Deze maand verschijnen er traditioneel weinig games. Dat geldt ook dit jaar. Enkel Lost Sphear en Rocket League: Collector's Edition vertegenwoordigen de fysieke releaselijsten van de Nintendo Switch. Er komen echter ook nog wat eShop-spellen aan, zoals Furi, The Escapists 2 en World to the West. Deze vind je op onze complete releaselijst: hier!

Lost Sphear (€39,99*)
Nintendo Switch – 23 januari

Lost Sphear is al weer Tokyo RPG Factory's tweede titel voor de Nintendo Switch. I am Setsuna verscheen vorig jaar en Lost Sphear is het spiritueel vervolg op deze titel. De RPG's nemen het klassieke JRPG-vechtsysteem, bekend uit de SNES- en PS1-dagen, maar dan met een kleine twist. In Lost Sphear volg je het verhaal van de jonge Kanata. In een wereld die langzaam wegkwijnt moet je je krachten bundelen om de wereld te redden.


Rocket League Collector's Edition (€39,99*)
Nintendo Switch – 25 januari

Voetbalracer Rocket League kwam vorig jaar al naar Nintendo Switch en krijgt nu ook een fysieke uitgave! Rocket League is een razendsnelle en spectaculaire game die racen en voetbal met elkaar combineert. De game is bekroond met diverse prijzen. Scheur het veld op in de offline spelstand, competitieve online wedstrijden en speciale Mutators, waarin je de regels helemaal zelf kunt bepalen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om je wagen aan te passen. Bovendien kun je het opnemen tegen tegenstanders met andere hardwaresystemen, dankzij de grensverleggende cross-networkfunctie! Daarnaast komen er Battle-Cars naar Rocket League op de Nintendo Switch met een Mario-, Luigi- en Metroid-skin.


*Adviesprijs in euro's. Winkelprijzen kunnen afwijken.
Next articleAonuma en Fujibayashi wijden uitbundig uit over ontwikkeling... Previous articleKies voor actie of komedie tijdens het volgende Splatfest van...

Reacties van gebruikers

Avatar
yeroon | 08 januari 2018 15:08 | #279781
Rustig begin van het nieuwe jaar.
Maar voorlopig kan ik me nog wel een tijd vermaken met Xenoblade Chornicles.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Lost Sphear

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Tokyo RPG Factory
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 januari 2018

Rocket League Collector's Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fun racer
Ontwikkelaar: Psyonix
Uitgever: Psyonix
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 25 januari 2018