Nintendo houdt op Direct wachtende fans voor de gek met vurig Chibi-Robo-plaatje Nieuws | 11 januari 2018 09:06 | Auteur: Jeroen K.

Nintendo Direct! Please...?

Na de release van Xenoblade Chronicles 2 en de DLC van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, kijken Nintendofans uit naar wat er in 2018 komen gaat. Echter, al komen er enorm veel Nintendo Switch-titels aan, wat betreft spellen van de Big N zelf tasten we nogal in het duister. Er zal dus binnenkort een Nintendo Direct plaats moeten vinden om Nintendo's plannen voor dit jaar te specificeren. Sterker nog, er waren serieuze geruchten dat die uitzending vandaag, op 11 januari, zou zijn.

Terwijl de spanning hoog oploopt en iedereen op een aankondiging wacht, plaatst Nintendo zonder tekst of uitleg een plaatje van een vurige Chibi-Robo op het Twitterkanaal (zie onder). Andere officiële gameseriekanalen reageren net zo vurig (Doom, Assassin's Creed, Mega Man, Sonic the Hedgehog).

Ook kwam GameStop met een bericht naar buiten via een Tweet, tegen half zes gisterenavond, dat er binnen 45 minuten een Nintendo Direct zou starten. Het bericht werd echter direct van het Twitterkanaal van GameStop verwijderd. Bekijk ook dit Twitterbericht hieronder.

Wat betekent dit alles? Fans worden gek op internet; krijgen we misschien toch vandaag nog de Nintendo Direct-uitzending? Of in elk geval een aankondiging?Next articleApple-platformen zonder iOS 11 binnenkort niet meer compatibel... Previous articleFire Emblem Warriors - Fates DLC

Reacties van gebruikers

Avatar
Twan | 11 januari 2018 10:10 | #279794
Ik hoop dat er snel meer nieuws komt. Ik ben wel toe aan wat meer informatie. En Nintendo Directs zijn toch altijd wel weer leuk om te kijken.
Avatar
deejaydadream | 11 januari 2018 11:47 | #279796
Nintendo zal wel wachten tot alle informatie, beelden, vertalingen en alles af is. En dan naar buiten komen met een Nintendo Direct.

Was het ook niet zo dat er opeens plots daar de trailer was van de Nintendo Switch in 2016? Al zijn de meeste Nintendo Directs 1 a 2 dagen (soms eerder) aangekondigd, we gaan het zien.

Ik hoop wel als er binnenkort een direct komt, dat deze dan voor geheel 2018 games laat zien van Nintendo, misschien ook nog wel iets van games die begin 2019 uit komen. Maar dat ze niet met een direct komen tot aan de E3, dat zou echt een bummer zijn!
Avatar
ThanosReXXX | 11 januari 2018 13:13 | #279801
Leuke beeldspraak: de geruchten gingen rond als een lopend vuurtje, maar Nintendo dooft het vuurtje door de stekker eruit te trekken... Hahaha

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.