Hyrule Warriors krijgt een Definitive Edition voor Nintendo Switch Nieuws | 11 januari 2018 16:11 | Auteur: Dyon

Nadat Hyrule Warriors in 2014 al naar de Wii U kwam, en in 2016 naar de Nintendo 3DS, krijgt de Hack-'n-Slash game van Tecmo Koei in 2018 een Definitive Edition voor de Nintendo Switch!

Hyrule Warriors: Definitive Edition zal alle content bevatten van de voorgaande games, inclusief alle DLC. Tevens zal de game nieuwe outfits bevatten uit Breath of The Wild, is het spel grafisch opgepoetst voor de Nintendo Switch en kun je is er een multiplayermodus waarbij beide spelers gebruik kunnen maken van ieder één Joy-con.

Hyrule Warriors: Definitive Edition verschijnt in de lente van dit jaar voor de Nintendo Switch.


< >


Next articleDonkey Kong Country: Tropical Freeze onderweg naar Nintendo... Previous articleVrouwelijk vechten in SNK Heroines: Tag Team Frenzy: deze zomer...

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy2 | 11 januari 2018 16:35 | #279833
Leuke Zoethouder voor tussendoor
Avatar
MVG | 11 januari 2018 16:37 | #279834
Weet nog dat ik het niet leuk vond, dat de 3DS toen nieuwe content erbij kreeg en de Wii U versie niet. Nieuwe kans om dat stuk van het spel toch nog te kunnen spelen, al weet ik nog niet of ik "Hyrule Warriors" nogmaals wil kopen.

Hangt ook af van de prijs, al vond ik het ook niet zó bijzonder persoonlijk. Nog steeds best een goed spel, maar niet echt een favoriet waarvoor ik zo weer de volle prijs wil betalen. Al bij al speelt het wel lekker weg.

Wel een goede aanvulling voor het aanbod van de Switch, al hoop ik niet alle Wii U games erop terug te zien... Hahaha
Avatar
fantasyfreak | 11 januari 2018 21:11 | #279864
collapse
En weer een port... pff ze moeten echt niet teveel gaan porten met extra content. Zijn er echt mensen die dit nu voor de 3e keer gaan kopen?
Avatar
Demin | 11 januari 2018 21:54 | #279868
Reactie op post #279864 van fantasyfreak
Ja, die mensen bestaan echt. Er zijn zelfs 'enthousiastelingen' die zowel de normale als special edition van de Wii U, 3DS en nu Switch versie aanschaffen... Maar dat zal niet de doelgroep zijn voor deze enhanced port. Hyrule Warriors definitive edition zal zich focussen op de Switch-eigenaren die géén Wii U of New 3DS hadden en eventueel de mensen die wel de game hadden aangeschaft maar niet de DLC-pakketten.

Het valt overigens nog een soort van mee met de Wii U ports, er is nog best een redelijke verhouding tussen non-ports en 'Wii U classics'. Maar laten we verder ook gewoon eerlijk blijven, de Wii U had een hoop toffe games maar bijna geen hond heeft ze kunnen spelen omdat de Wii U zo slecht verkocht. Meer en meer mensen die wel interesse hadden in (een aantal) Wii U games maar om wat voor reden dan ook er geen in huis hadden kopen wel de Nintendo Switch. En voor die doelgroep is het makkelijk cashen met Wii U ports voor Nintendo, een groot genoeg deel van het publiek wil die ports gewoon op de Switch zien en de investering is heel snel terugverdiend. In het eerste half jaar/9 maanden vond ik het ook kut als er ports uitkwamen die ik al gespeeld had omdat er die maand dan niks anders uitkwam maar nu vind ik het wel best en ga ik wel met een ander spel waar ik nog niet aan toe was gekomen aan de slag.
Avatar
Demin | 11 januari 2018 21:44 | #279867
Ik heb al 70+ uur zitten in het origineel op de Wii U dus ben niet echt geïnteresseerd... In eerste instantie was ik ook niet echt blij met deze aankondiging, we hebben Fire Emblem Warriors immers ook al op de Switch. Maar bij nader inzien lijkt me dit toch een leuke opvul titel voor het Switchpubliek dat geen Wii U/3DS had. Ook leuk dat er nu een versie van het spel is dat alle content heeft in hoge kwaliteit.

Je kan natuurlijk vraagtekens zetten bij ports (we hebben er immers 2 in deze Direct gekregen) van de Wii U maar nu we ook een aardige selectie aan nieuwe games hebben in de software library kan ik er een stuk beter mee leven. In de eerste maanden van de Switch betekende een (enhanced) port dat er die maand gewoon geen andere grote (Nintendo) titel uitkwam, maar nu is er al een kleine backlog ontstaan dus ga ik gewoon lekker aan de slag met SMO, Skyrim of DLC voor ARMS/Splat2n/BotW/Xenoblade als Hyrule Warriors uitkomt. Ik snap namelijk best dat als je deze game nog niet hebt kunnen spelen dit een welkome toevoeging is. Ik hoop stiekem immers ook nog altijd op een Tokyo Mirage Session port ondanks dat ik hem ook voor mijn Wii U zou kunnen kopen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack-'n-slash
Ontwikkelaar: Koei Tecmo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 18 mei 2018

Screenshots