DLC van Mario + Rabbids: Kingdom Battle voegt Donkey Kong toe in de lente Nieuws | 11 januari 2018 21:29 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Donkey Kong steelt de show in een nieuwe trailer!

Tijdens de Nintendo Direct Mini van vanmiddag was Donkey Kong terug van weggeweest. We berichtten eerder dat Donkey Kong Country: Tropical Freeze zijn opwachting maakt voor Nintendo Switch. Nintendo's vrolijke aap met stropdas staat echter ook centraal in de nieuwe DLC die naar Mario + Rabbids: Kingdom Battle komt.

Vorig jaar maakte Ubisoft al bekend dat er in 2018 een volledig nieuw stukje verhaal én een nieuw personage naar het spel zou komen. Een fragment uit de Nintendo Direct Mini onthulde Donkey Kong als dit personage. De uitbreiding komt ook met een gloednieuwe wereld waarin het unieke verhaal zich zal ontrafelen. Je kunt deze lente aan de slag met de content, die je los kan aanschaffen of als onderdeel van de season pass.

Next articleOntdek vanaf 16 februari de wereld van Fe op de Nintendo Switch... Previous articleSuper Mario Odyssey krijgt volgende maand een gratis update

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 12 januari 2018 10:14 | #279891
Ligt het aan mij, of heeft Donkey Kong een nogal rare bouw hier? Hij lijkt zo smal...

Dat mag de pret overigens niet drukken. Kan leuk zijn, al moet ik nog beginnen met deze game. Daar heb ik door Zelda en Mario nog geen tijd voor gehad. Komt nog wel, later dit jaar.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 augustus 2017

Screenshots