Nintendo eShop - Week 2 (Furi, Super Meat Boy, The Escapists 2, meer) Nieuws | 12 januari 2018 21:35 | Auteur: Nathan | Bron: Nintendo

Deze week verschijnen onder andere Furi en The Escapists 2 in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Never Stop Sneakin' (Verkrijgbaar vanaf 08-01-2018)
Uitgever: Humble Hearts
Prijs: €12,99Niet te geloven! De krankzinnige Amadeus Guildenstern heeft zojuist een reis door de tijd gemaakt en heeft alle presidenten van de Verenigde Staten van Amerika ontvoerd! Jep, allemaal! Zelfs de slechte! Met de hulp van The Department of Sneakin', de elite van geheim agenten, is het aan jou om de geschiedenis weer te herstellen. Infiltreer de vijandelijke basis, ontwijk hun patrouilles en breek in op hun computersystemen om waardevolle informatie te vergaren. Bouw je eigen Sneakin' hoofdkwartier, en stop Amadeus Guildenstern en zijn snode tijdreizende plannen!

Moorhuhn Knights & Castles (Verkrijgbaar vanaf 08-01-2018)
Uitgever: Young Fun Studio
Prijs: €29,99Eindelijk slaat Moorhuhn terug! Zet je klaar, richt, vuur... en vergeet niet om dekking te nemen! Neem het op tegen de computer, je vrienden... of je vijanden! Pure Moorhuhn-actie! Deze game bevat een uitgebreide campagne bestaande uit 36 delen, met uitdagende gevechten die plaatsvinden in de Schotse Hooglanden. Ben jij klaar voor een ijzig landschap en lavaspuwende vulkanen? Neem de leiding over een bestaande stam en bouw een machtige en prestigieuze vesting met krachtige wapens en een ijzersterke verdediging. In het voorjaar van 2018 komt er een gratis contentpakket verkrijgbaar met verschillende multiplayerfuncties.

Black The Fall (Verkrijgbaar vanaf 09-01-2018)
Uitgever: Sand Sailor Studio
Prijs: €14,99Na jarenlang gezwoegd te hebben, plot een oude machinist zijn ontsnapping uit de klauwen van het communistische regime. Hij worstelt zich door verborgen ruimtes, de schaduw en zijn verdriet, met vernuft en misleiding als zijn wapens. Onderweg ontmoet hij een onwaarschijnlijk wezen: een kleine, achtergelaten robot. Zouden ze samen kunnen ontsnappen uit deze sombere en gevaarlijke wereld?

Black The Fall is tot en met 23-01-2018 met 10 procent korting te downloaden voor €13,49.

Energy Invasion (Verkrijgbaar vanaf 10-01-2018)
Uitgever: EvgeniyKolpakov
Prijs: €2,99Energy Invasion! Een arcadegame geïnspireerd op de oorspronkelijke videogameklassieker: Breakout. In tegenstelling tot het origineel breekt de bal geen blokken op zichzelf, maar kun je raketten lanceren in een richting naar jouw keuze.

Azkend 2: The World Beneath
Uitgever: 10tons
Prijs: €7,99Geniet van verbazingwekkende match-3 levels en ontdek wonderlijke werelden die je fantasie te boven gaan. Tijdens de tocht van Liverpool naar New York komt je schip in een reusachtige draaikolk terecht en word je wakker op een plek waar nog nooit iemand is geweest. Je hebt één doel: je moet vanuit de kern van de aarde terug zien te keren naar de beschaving aan het aardoppervlak. Azkend 2: The World Beneath is een casual drie-op-een-rij-spel met ruim 60 levels vol puzzels en een briljante gameplay. Ontdek en gebruik unieke power-ups tijdens je reis en voltooi minigames met verborgen voorwerpen.

Furi
Uitgever: The Game Bakers
Prijs: €19,99Vecht je een weg naar de vrijheid in bliksemsnelle zwaardgevechten en dual-stick geweerduels. Voel de spanning en de pompende adrenaline in de één tegen één gevechten met dodelijke tegenstanders! Je hebt je opperste concentratie en al je vaardigheden nodig om elke bewaker te verslaan. Heb jij het in je om het eindpunt te bereiken?

The Escapists 2
Uitgever: Team17
Prijs: €19,99Ontsnap overal en met iedereen uit de gevangenis, in Escapists 2 op de ! Werk samen met een andere gevangene in een lokale game met gedeeld scherm voor twee spelers, geef elk team een Joy-Con-controler om samen uit te breken of speel tegen elkaar om te kijken wie het snelst kan ontsnappen! Riskeer alles om te ontsnappen uit de zwaarste huizen van bewaring ter wereld. Verken de grootste gevangenissen ooit en ga op avontuur door meerdere verdiepingen, ventilatiekanalen, ondergrondse tunnels en daken! Hou je aan de regels, zoals het appel bijwonen, gevangenistaken uitvoeren en strikte routines volgen, terwijl je in het geheim aan je plan naar de vrijheid werkt! Je ontsnappingskunsten voeren je van het ijzige Fort Tundra, naar een trein die door de woestijn raast, en zelfs tot in de ruimte!

Super Meat Boy
Uitgever: Blitworks
Prijs: €12,99Super Meat Boy is een loodzware platformgame waarin jij een levend blokje vlees bent dat zijn vriendinnetje (dat uit verband bestaat) moet redden. Onze vlezige held springt en rent van muren, over velden vol cirkelzagen, door instortende grotten en massa's vieze naalden om de dame in nood te kunnen redden. Super Meat Boy bevat de oldschool moeilijkheidsgraad van klassieke titels en tovert ze om tot een gestroomlijnde besturing, zonder fratsen. Je kunt de game op verschillende moeilijkheidsniveaus spelen, van moeilijk tot gruwelijk wreed, terwijl je Meat Boy door spookachtige ziekenhuizen, zoutfabrieken en zelfs de hel moet leiden. En zijn de ruim 300 singleplayerlevels nog niet genoeg? Super Meat Boy bevat gelukkig ook nog epische eindgevechten, talloze geheimen om vrij te spelen, warpzones en verborgen personages.

Of Mice And Sand: Revised
Uitgever: Arc System Works
Prijs: €9,99In Of Mice And Sand: Revised neem jij de leiding over een woestijnschip en een team van knaagdieren. Waag je kansen en ga op avontuur op een vreemde planeet, en train je piepende ondergeschikten tot eersteklas scheepsmaatjes! Verschillende interessante voorwerpen wachten in de brandende zon om ontdekt te worden. Ga met je schip van nederzetting tot nederzetting en vul het met rijkdom! In Of Mice And Sand: Revised valt er enorm veel te ontdekken! Er doen zelfs geruchten de ronde dat er sneeuw valt aan de rand van de woestijn. Wat je daar te wachten staat, moet je zelf te weten zien te komen.

ACA NEOGEO ART OF FIGHTING 2
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99

ART OF FIGHTING 2 is een vechtgame, uitgebracht door SNK in 1994. Twaalf vechters nemen het tegen elkaar op om de sterkste te worden in het ultieme King of Fighters-kampioenschap. In deze game zijn nieuwe mechanieken geïntroduceerd. De verbeterde Rage Gauge, zwakke en sterke aanvallen, en een techniek voor een zachte landing zorgen ervoor dat gevechten nog meer intensiteit bieden dan de voorgaande versie!

forma.8 (Demoversie)
Uitgever: MixedBag Games
Prijs: Gratisforma.8 kijkt op een unieke manier naar de Metroidvania-formule met een flitsende visuele stijl en een grote wereld om te ontdekken. Maak kennis met forma.8, een kleine verkenningssonde die op een afgelegen planeet is gestrand. Het is jouw taak om zonder krachten, wapens of aanwijzingen een krachtige, ondergrondse energiebron te vinden en je missie te voltooien. Er staat deze dappere sonde een hoop verrassingen en ontdekkingen te wachten - eeuwenoude beschavingen, grote gevaren, dystopische omgevingen - maar niets in forma.8 is wat het lijkt…

IMPLOSION (Demoversie)
Uitgever: Flyhigh Works
Prijs: GratisIMPLOSION is een spectaculaire game waarin de hoofdpersoon het met behulp van een WM-III (WarMech-3) opneemt tegen vijanden die XADA worden genoemd. Twintig jaar nadat de aarde ten onder is gegaan, dreigen ook de laatste mensen uitgeroeid te worden door een onbekende levensvorm die XADA wordt genoemd. Om de dreiging het hoofd te bieden hebben de mensen een reeks gevechtspakken ontwikkeld in het kader van een programma dat War-Mech III heet. Neem plaats in de Avalon, een van de dodelijkste mechs die ooit gebouwd is, om de mensheid te beschermen!

Nuclien
Uitgever: Springloaded
Prijs: €3,49Tel zo snel als je kunt in deze hersenbrekende game! Zoek en vind cijfers op een zo snel mogelijke manier en wissel tussen verschillende perspectieven tot je er zelf van op je stoel van rond zult draaien! Het nieuwe universum staat op het punt geboren te worden. In deze leegte is er helemaal niets. Het enige wat je te wachten staat als DNA-architect zijn DNA-sequenties die je op de juiste manier moet plaatsen om het begin van alle bestaan te verwezenlijken... Nuclien vertrekt van een simpel concept en zet het om in een uitdagende ervaring. Neem het op tegen de tijd en zoek cijfers in de juiste volgorde door ze op te tellen, van elkaar af te trekken, of tegelijk!

Nuclien is nu al verkrijgbaar in de voorverkoop, maar pas te spelen vanaf 19-01-2018. Als je Nuclien in de voorverkoop koopt, ontvang je 25 procent korting en kost de game slechts €2,59.

Dragon Quest Builders (Voorverkoop)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €49,99Jij bent gekozen door de godin Rubiss. In dit epische verhaal ben jij een legendarische bouwer en verken je een enorme open wereld waarin je grondstoffen kunt verzamelen, voorwerpen maken en al het onmogelijke kunt bouwen. Krijg de kunst van het bouwen onder de knie, geef vorm aan je eigen steden zoals jij het wilt en verdedig of red de inwoners van monsters. Een succesvolle queeste zorgt ervoor dat jij Alefgard, het rijk waar de Dragon Quest-reeks begon, opnieuw kunt opbouwen. Pas als de fantasie en creativiteit van de mensheid is teruggekeerd, zul je de boosaardige Dragonlord voor eens en voor altijd kunnen verslaan.

Dragon Quest Builders is nu al verkrijgbaar in de voorverkoop, maar pas te spelen vanaf 09-02-2018.

Bayonetta (Voorverkoop)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €29,99In een doodskist op de bodem van een troebel meer wordt een heks herboren. Ontdek of herbeleef het epische Bayonetta, altijd en overal op de Nintendo Switch! Het onvergetelijke eerste deel van de Bayonetta-serie liet de wereld kennismaken met climax action, een explosieve mix van dynamische actie en flamboyante stijl. Gewapend met een pistool in elke hand en aan elke voet vernietigt Bayonetta haar vijanden met combo's die even oogverblindend als dodelijk zijn. Ontwijk vijandelijke aanvallen door op het juiste ogenblik Witch Time te gebruiken, waardoor je vijanden weerloos zijn overgeleverd aan je klappen, schoppen en kogels. Geef je tegenstanders vervolgens de genadeklap met een allesvernietigende Torture Attack. Bayonetta laat zich door geen enkele engel tegenhouden.

Bayonetta is nu al verkrijgbaar in de voorverkoop, maar pas te spelen vanaf 16-02-2018. Als je Bayonetta 2 koopt in de Nintendo eShop, krijg je €19,99 korting op Bayonetta 2 en kost die game je slechts €30,00.

Bayonetta 2 (Voorverkoop)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €49,99In dit spannende vervolg op de populaire actiegame Bayonetta zit je als speler van begin tot eind op het puntje van je stoel. Bayonetta 2 zit barstensvol adembenemende gevechten en prachtige cutscenes, waardoor de game je geen moment loslaat. De game komt nu opnieuw uit voor de Nintendo Switch! Vecht boven op een vliegtuig dat door een stadscentrum cirkelt. Meet je krachten met een enorm engelachtig monster dat zijn arm als zweep gebruikt op het dak van een sneltrein. Til de strijd naar een hoger niveau door een duivelse draak te bevechten, terwijl je je een weg baant naar de top van een wolkenkrabber.

Bayonetta 2 is nu al verkrijgbaar in de voorverkoop, maar pas te spelen vanaf 16-02-2018. Als je Bayonetta 2 koopt in de Nintendo eShop, krijg je €19,99 korting op Bayonetta en kost die game je slechts €10,00.

Kirby: Star Allies (Voorverkoop)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €59,99Kirby is terug en hij maakt zijn debuut op de Nintendo Switch in HD! Dit keer is hij niet alleen. Vijanden sluiten zich bij je aan als je ze met hartjes raakt. Op die manier kun je een groep van vier personages samenstellen. Bovendien kun je samen met maximaal drie vrienden op avontuur gaan in deze kleurrijke game bomvol actie! Kirby Star Allies bevat nieuwe kopieervaardigheden! Laat je meest creatieve aanvallen zien met de kunstenaarkracht, of vang je vijanden in een web met de spinkracht. Je kunt ook vaardigheden samenstellen om nieuwe vriendenkrachten te maken. Combineer water met ijs om een ijspegellans te maken, gooi je kameraad met de vriendenworp, en nog veel meer!

Kirby: Star Allies is nu al verkrijgbaar in de voorverkoop, maar is pas te spelen vanaf 16-03-2018.

Speciale aanbiedingen
Death Squared - €9,37 (tot en met 15-01-2018; normaal €12,50)
GoNNER - €6,99 (tot en met 15-01-2018; normaal €9,99)
Graceful Explosion Machine - €8,99 (tot en met 15-01-2018; normaal €12,99)
INVERSUS Deluxe - €7,79 (tot en met 15-01-2018; normaal €11,99)
Lovers in a Dangerous Spacetime - €9,99 (tot en met 15-01-2018; normaal €14,99)
Semispheres - €6,99 (tot en met 15-01-2018; normaal €9,99)
Severed - €9,99 (tot en met 15-01-2018; normaal €14,99)
Thimbleweed Park - €14,99 (tot en met 15-01-2018; normaal €19,99)
Thumper - €13,99 (tot en met 15-01-2018; normaal €19,99)
Xenoraid - €7,49 (tot en met 17-01-2018; normaal €9,99)
Nine Parchments - €17,99 (tot en met 25-01-2018; normaal €19,99)
Tactical Mind - €2,69 (tot en met 31-01-2018; normaal €2,99)
Stick It to The Man - €8,99 (tot en met 01-02-2018; normaal €11,99)
Aces of the Luftwaffe - Squadron - €9,99 (tot en met 08-02-2018; normaal €14,99)
Frederic: Resurrection of Music - €4,79 (permanent voor eigenaren van Sparkle 2 EVO, was €5,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Breakout Defense 2
Uitgever: nuGAME
Prijs: €6,99

Breakout Defense is een breakout-game voor een of twee spelers. Speel in je eentje tegen de computer en ga voor de topscore, of speel met zijn tweeën tegen je beste kameraad! Deze game kun je ook zonder tv spelen.

Jolt Family Robot Racer
Uitgever: Cooply
Prijs: €5,99Met een 'JOLT', een geladen snelheidsboost, en een breed gamma aan verschillende objecten in de omgeving, is het je doel om je tegenstanders te snel of te slim af te zijn. Spelers die worden uitgeschakeld, worden in de 'VOID' nog in leven gehouden. Hier ontvang je een onvoorspelbare power-up waarmee je wraak kunt nemen en de uitkomst van de race kunt veranderen!

Speciale aanbiedingen
Severed - €10,49 (tot en met 18-01-2018; normaal €14,99)
Knytt Underground - €5,99 (permanent, was €8,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Pokémon Crystal Version (GBC VC) (Voorverkoop)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €9,99ijdens het debuut op de Game Boy Color bracht Pokémon Crystal Version veel nieuwe en spannende elementen naar de Pokémon-franchise. Als uitgebreide versie van Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version was het de eerste Pokémon-game die spelers liet kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk personage, en ook de eerste game die animaties liet zien tijdens Pokémon-gevechten. In deze versie van Pokémon Crystal Version krijg je ook de kans om na het voltooien van de game de mythische Pokémon Celebi in een evenement tegen te komen. In de originele versie van Pokémon Crystal Version zou je Celebi alleen kunnen krijgen door een speciale accessoire.

Pokémon Crystal Version is nu al verkrijgbaar in de voorverkoop, maar pas te spelen vanaf 26-01-2018.

Nieuwe thema's voor Nintendo 3DS HOME-menu (Verkrijgbaar vanaf 12-01-2018)
• A super GO.ZY. family! - €1,99
• Let's fly to Rapunzel Castle! - €1,99

Speciale aanbiedingen
Severed - €10,49 (tot en met 18-01-2018; normaal €14,99)
Retro City Rampage: DX - €4,49 (tot en met 25-01-2018; normaal €8,99)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 11-01-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleGerucht: Nintendo Direct op komst Previous articleDetective Pikachu officieel bevestigd voor een Europese release

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 13 januari 2018 12:24 | #279911
collapse
De tering.... Bayonetta kost nog steeds 50 euro.
Avatar
Nathan | 13 januari 2018 14:19 | #279912
Reactie op post #279911 van MichaelNight
collapse
Het is voor veel mensen zonder Wii U ook nog een nieuwe game Wink
Avatar
Jeroen K. | 13 januari 2018 22:25 | #279913
Reactie op post #279912 van Nathan
collapse
Maar... https://www.budgetgaming.nl/ps3/bayonetta.html
Avatar
Nathan | 14 januari 2018 22:09 | #279922
Reactie op post #279913 van Jeroen K.
Bayonetta 2, Jeroen Wink
Bayonetta 1 kost €29,99.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ACA NEOGEO ART OF FIGHTING 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: SNK Playmore
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2018

Azkend 2: The World Beneath

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €7,99
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: 10tons
Uitgever: 10tons
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 januari 2017

Bayonetta

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 februari 2018

Bayonetta 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action
Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 16 februari 2018

Black The Fall

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Sand Sailor Studio
Uitgever: Sand Sailor Studio
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 januari 2018

Breakout Defense 2

Platform: Wii U eShop
Prijs: €6,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: nuGAME
Uitgever: nuGAME
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2018

Dragon Quest Builders

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open World Adventure
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 februari 2018

Energy Invasion

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €2,99
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: Evgeniy Kolpakov
Uitgever: Evgeniy Kolpakov
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 januari 2018

forma.8

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Mixed Bag
Uitgever: Mixed Bag
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 augustus 2017

Furi

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: The Game Bakers
Uitgever: The Game Bakers
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2018

IMPLOSION

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,00
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Rayark
Uitgever: Flyhigh Works
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juli 2017

Jolt Family Robot Racer

Platform: Wii U eShop
Prijs: €5,99
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Cooply
Uitgever: Cooply
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2018

Kirby Star Allies

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 maart 2018

Moorhuhn Knights & Castles

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Young Fun Studio
Uitgever: Young Fun Studio
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 08 januari 2018

Never Stop Sneakin'

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Stealth
Ontwikkelaar: Humble Hearts
Uitgever: Humble Hearts
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 januari 2018

Nuclien

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €3,49
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Springloaded
Uitgever: Springloaded
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 januari 2018

Of Mice And Sand: Revised

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Adventure
Uitgever: ARC SYSTEM WORKS
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2018

Pokémon Crystal Version

Platform: Nintendo 3DS Virtual Console
Virtual Console: Game Boy Color
Prijs: €9,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 26 januari 2018

Super Meat Boy

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Team Meat
Uitgever: Blitworks
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2018

The Escapists 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Mouldy Toof Studios
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 11 januari 2018