Gerucht: Nintendo Direct op komst Nieuws | 14 januari 2018 12:29 | Auteur: Mink | Bron: Reddit

Een oplettende Reddit-gebruiker heeft een interessant stukje informatie gedeeld.

Ondanks dat we luttele dagen geleden nog getrakteerd zijn op een Nintendo Direct Mini, doen de geruchten alweer de ronde dat er een nieuwe Nintendo Direct aan zit te komen. Neem het met een tikkeltje zout, want het geheel is niet sterk onderbouwd.

Reddit-gebruiker 'Natzore' publiceerde een lijst met alle Nintendo Direct Mini's en hoe deze altijd werden opgevolgd door een grotere Nintendo Direct. Zo was er op 2 oktober 2012 een Nintendo Direct Mini over Animal Crossing en verscheen een dag later een volwaardige Direct.

120


Of er inderdaad een volwaardige Nintendo Direct binnen twintig dagen verschijnt, is nog even afwachten. Het is in ieder geval een leuke speculatie voor degenen die de hypetrain nog even willen berijden.
Next articleFuri Previous articleNintendo eShop - Week 2 (Furi, Super Meat Boy, The Escapists...

Reacties van gebruikers

Avatar
MVG | 14 januari 2018 13:20 | #279914
Er is op zich nog genoeg waarover ze het nog niet gehad hebben. Zo is iedereen wel benieuwd wat Nintendo met de online support van plan is. Ik las de speculatie dat er nóg een Direct uitzending zal komen (die dan wél live zou zijn) al vaker. Als het waar is en er zijn echt twee Directs, dan staat er echt veel op de planning!

Maar eerst maar afwachten of dit gerucht waar is. Het kán zijn dat Nintendo bewust alleen over ports en eerder aangekondigde games sprak in de mini-Direct, om zo meer nieuws te hebben voor de échte Direct. Het kan. Het blijft apart dat we vóór januari 2017 nog vrijwel niets wisten over "Odyssey" en het nu voor velen spel van het jaar is (naast "Breath of the Wild" dan). Dat is dus wel hard gegaan, zeker vergeleken met veel Wii U uitgaven, maar zoiets zou nu eventueel ook kunnen gebeuren met een andere titel...

We zien het snel genoeg, al hoop ik wel dat die aandacht vragende roddelaars nu stil blijven. Als er een Direct komt, wil ik daar 0 spoilers van lezen. De verassing van de Nintendo Direct vroegtijdig weggeven is toch een beetje als de slagroom van de taart eten, vlak voordat hij aan de kijkers wordt geserveerd.
Avatar
Elm | 14 januari 2018 13:23 | #279915
Mario galaxy 3 confirmed!?
Avatar
Fl@ppy2 | 14 januari 2018 14:19 | #279916
Ik verwacht er ook nog een. Wind Waker HD komt er aan.
Avatar
Volleybaas | 14 januari 2018 14:26 | #279917
Onderbouwd*
Avatar
deejaydadream | 14 januari 2018 16:18 | #279918
Ook zijn er de hardnekkige geruchten van dat ook GTA V naar de Switch zou komen, en dat dit nog deze maand zou worden aangekondigd. Maar ja wat is waar en niet waar.

Ik zou een nieuwe Direct met meer grotere titels voor 2018 willen zien:
- Smash Bros Ultimate Edition (Wii U & 3DS fighters & stages) + Splatoon & Arms karakters. (Q4 2018 )
- GTA V (Q3 2018 l)
- Animal Crossing (geheel nieuwe game) (Q3 2018 )
- Bayonetta 1, 2 & 3 gameplay (nog geen release datum voor deel 3)
- FF15 annoucment for the Switch (mobel version)
- Super Mario Maker 3 (Q3 2018 )

En wat ik hoop, dat beide southpark games naar de Switch komen!

En voor de E3 hebben ze beelden van:
- Metroid Prime 4
- Pokemon

En dan nog 1, 2 a 3 nieuwe games:
- F Zero?
- Luigi Game?
- Mario RPG?
- Paper Mario?

Het is gewoon afwachten ...

... Wel irritant dat een acht met een haakje sluiten dit word Cool ...
Avatar
MichaelNight | 14 januari 2018 17:56 | #279919
Als ND weer komt, dan hoop ik meer infos te krijgen over deze twee games:Avatar
platoqp | 15 januari 2018 00:03 | #279923
Ik heb de werkelijke data even gecontroleerd en het lijkt wel te kloppen. Daarbij moet ik wel zeggen dat het een beetje misleidend is. Sinds de eerste direct in europa uitgezonden is 72 maanden geleden zijn er 58 Nintendo directs in europa uitgezonden. Hier maak ik dan wel geen onderscheid tussen mini's, specials over één game, E3 of wat dan ook, maar dit laat wel zien dat er toch best wel vaak een soort direct is.

update
Na nog wat verder gekeken te hebben is het nog slechter dan ik dacht. Meer dan helft van de keren is het geen algemene nintendo direct maar een special over één game die de mini opvolgt. Soms zijn die specials wel een announcement zoals bij pokémon X & Y, maar een andere keer was het weer een van die zovele smash directs.

Nou moet ik niet al te negatief zijn. Nintendo heeft bijna altijd grote directs rond december/januari/februari dus voor het einde daarvan durf ik wel te stellen dat er een komt, maar binnen 20 dagen? Kan, maar kan ook zeker van niet.
Avatar
FalconPawnch | 15 januari 2018 01:44 | #279924
Ik wacht het wel gewoon af... ergens wel grappig dat zodra iedereen begon te hypen over een direct, dat er dan ook een komt (in minivorn) en dat iedereen teleurgesteld is omdat het niet aan de verwachtingen voldeed.

Mini directs zijn geloof ik niet echt handig, tenzij ze van te voren aankondigen waar het over zal gaan. Wanneer we niet weten wat ze gaan tonen, komen de verwachtingen te hoog te liggen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.