Animal Crossing Weekly #1 Special | 16 maart 2003 17:43 | Auteur: Onbekend

logo(1)

Week 1:
Je begint in een trein en daar kom je iemand tegen die vraagt waar je heen gaat en wat je daar gaat doen. Hij merkte dat ik ging verhuizen en dat ik niet wist waar. Hij kende iemand daar en hij belde of hij nog een huisje voor me had. Dus daar aangekomen kwam ik Tom Nook tegen. Hij zei dat hij een huisje voor me had. Ik mocht uit 4 huisjes kiezen. Toen ik wou betalen kwam hij erachter dat ik niet genoeg geld bij me had en moest ik werken voor hem. Na een paar leuke klusjes gedaan te hebben had hij geen werk meer voor me en moest ik maar ergens anders werk zoeken.


Dag 1
De ochtend waar ik al op wachtte. Na 10 keer kijken heb ik Animal Crossing in de bus gekregen. Gelijk uitproberen dus. Eerst kreeg ik het verhaal dat ik nergens kon wonen enz. Nadat ik voor Tom Nook heb gewerkt ging ik eerst kennismaken metmijn eerste 6 bewoners:

-GooseGoose
-DizzyDizzy
-BaabaraBaabara
-LimbergLimberg
-TangyTangy
-OliveOlive

Ik kreeg simpele opdrachten, op die manier verdiende ik snel geld en kon ik Nook's winkeltje leegkopen:P

animalcards2
Op het eiland

Dag 2
Deze dag kreeg ik mijn eerste mailtje binnen van NINTENDO. Ik las de brief goed door en er zaten 2 Nes spellen bij. Ook ging ik weer klusjes doen voor mijn dorpgenoten. Na vele keren mijn dorpje doorgerend had ik genoeg geld binnen en kon ik mijn schuld van mijn huisje afbetalen aan het postkantoor. Ik ging naar Nook en hij vroeg of ik mijn huisje niet te klein vond. Ik antwoordde positief en hij zal mijn huisje groter maken. De volgende dag zal mijn huisje klaar zijn. Vandaag kwam er in realtime mijn broer met het idee dat we even van dorp konden wisselen. Op deze manier is het namelijk mogelijk om nieuwe contacten te leggen in een ander dorp en een beetje een ander zijn dorp exploren om eens te kijken wat er allemaal wel niet anders was. Het viel me gelijk op dat zijn dorp totaal anders was. En dat is nou het leuke van het spel. Er zijn ook andere insecten en vissen waar ik er een paar van ving. Ik ging weer terug naar mijn eigen dorp en even later merkte ik dat Vesta(uit Mystics dorpje) was verhuisd naar mijn dorpje. En Dizzy (mijn lievelingsbewoner) klaar was om te vertrekken naar Mystics dorpje.


Dag 3
Vandaag zou mijn huisje groter zijn en hij was ook groter maar toch nog te klein. Deze dag heb ik gemerkt dat je ook klachten kan krijgen van bewoners. Ik had de vorige dag een code op internet gevonden die je naar een bewoner moest sturen. Ik greeg een mailtje met Soccer(NES). Er waren weer eens nieuwe spullen in Nook's winkel. Een net(voor bugs te vangen) en een schep. Het rare was dat ik al een schep had en er eigenlijk een vishengel moest liggen. En met die hengel kan je juist zo veel geld verdien die je nu juist nodig hebt om het grotere huisje aftebetalen voor maar liefs ergens in de 100,000 bells!!! Daarom ging ik nog maar wat klusjes doen. Maar later toen gaf Mystic Terror mij een code en dat inhoudde een vishengel die hij bij Nook had besteld voor mij! Natuurlijk heb ik hem wat terug gegeven, een G Logo en een t-shirt.

animalcrads4
Bij je huis

Dag 4
Vandaag hoorde ik veel bewoners praten over een rare vis. Na 3 vissen gevangen te hebben zag ik een aangestrande matroos genaamd Gulliver. Hij zei dat ik hem gered had en beloonde mij met een funiture. Ik ging vandaag nog ff naar het eiland en het regende daar. Dat was mooi want dan zwemt er een vis van wel 15.000 bells! Die heb ik zojuist kunnen vangen met nog een paar van 3.000 en 5.000. Even later ging ik weer terug en kon ik mijn huis afbetalen. Tom Nook vroeg alweer of ik mijn huis niet te klein vond. Ik mocht kiezen tussen een kelder of een grotere kamer en ik heb zojuist een kelder gekozen die de volgende dag klaar zal zijn. Ik heb ook weer een klein bezoekje gemaakt aan Mystic's dorpje maar jammer genoeg was het 12.00 en sliep iedereen dus ging ik weer weg. Toen ik met de trein weer was gearriveerd in TheHague merkte ik dat Monique (van Mystic) is verhuist naar TheHague. Ook vandaag was Puck naar mijn dorp verhuist en Tangy naar Mystic verhuist. (Puck kwam niet van Mystic als jullie dat denken)

Dag 5
Tom Nook kondigde in deze brief namelijk aan dat hij vreselijk blij was dat ik zo veel in de shop had geinvesteerd, en dat hij met grote trots kon meedelen dat hij zijn shop ging uitbreiden. Enige nadeel wat hier aan vast zat was alleen dat hij vandaag gesloten zou zijn. Vandaag zou mijn huisje een kelder erbij hebben gekregen en die was nog wel een groter als de "gewone" kamer!! Dus ging ik ff wat spulletjes verhuizen naar de kelder. Na dat gedaan te hebben kwam ik Wendell tegen die ik een sea bass gaf. Als dank gaf hij me behang die ik gelijk verkocht aan 1 van mijn bewoners. Dezelfde dag nam ook Limberg afscheid van me via een brief. En als troost kwam er nog een bewoner erbij genaamd Twiggy.

animal02
In de winter

Dag6
Nook's shop ging weer open. Waar het vroeger meer een hutje was met een stuk of dingen was het nu meer geevolueerd tot een echte winkel. Niet alleen kwa uiterlijk, maar ook kwa innerlijk, want er er konden echt veel meer spullen staan om een mij te verkopen en dat vond ik natuurlijk erg leuk. Vandaag liep ik rond bij de wiching well en kwam ik opeens Dizzy tegen! Hij was terug gekomen!! Daar was ik erg blij om, en Boris was ook naar TheHague verhuist en die gaf me een heel wat aantal dingen waar ik erg blij mee was. Ik heb ook mijn huisje afbetaald en Tom Nook vroeg weer of ik mijn huisje niet te klein vond. Ik keek al vooruit naar mijn nieuwe huisje.


Dag 7
Vandaag heb ik niet veel kunnen spelen omdat ik mijn kamer moest opruimen en wat was dat kl*te, hoewel ik vrij had! Maar kheb nog wel kunnen kijken naar mijn nieuwe kamer die evengroot is geworden als de kelder en ik heb nog ongeveer 100.000 bells kunnen sparen en aan Nook gegeven. Nog ong. 290.000 bells te gaan. Ook heb ik nog meegemaakt dat Rio naar mijn dorp is verhuisd.

Next articleAnimal Crossing Weekly #2 Previous articleVervolg Skies Of Arcadia Legend

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.