Informatie over en beelden van downloadbare content voor Fire Emblem Warriors Nieuws | 08 februari 2018 16:31 | Auteur: Ricardo | Bron: Famitsu

Nieuwe personages, kostuums, maps en meer op 15 februari.

Fire Emblem Warriors combineert de Hack 'n Slash-gameplay van de Dynasty Warriors-serie met de personages, werelden en strategie van Fire Emblem. De originele cast in het spel bestaat uit personages van verschillende Fire Emblem-spellen, waar met de aanstaande DLC van 15 februari meer personages aan worden toegevoegd.

Allereerst voegt de DLC drie personages uit Fire Emblem: Shadow Dragon toe. Het gaat om Minerva, Navarre en Linde, wie hieronder te zien zijn. Bijgaand zijn drie Shadow Dragon maps: Devil Mountain (Navarre), Princess Minerva en Norda Market (Linde).

44

< >

Verder voegt de DLC nieuwe kostuums toe voor Marth (bruidegom), Caeda (bruid), Tiki (gekleurde jurk) en Lyn (swordmaster). Ook krijgen de personages uit Shadow Dragon én Lyn, Celica en Anna zogenaamde 'Broken armor'. Nieuw en exclusief voor de DLC zijn ook drie skills. 'Reverse Attack-Defense' wisselt je STR met DEF en je MAG met RES; 'Same Gender Advantage' verhoogt de schade die je toebrengt tegenover een personages van hetzelfde geslacht; 'Different Gender Advantage' doet het tegenovergestelde en verhoogt dus de schade tegenover het andere geslacht. Hier onder vind je nog enkele afbeeldingen.

Om toegang te krijgen tot de DLC dien je de uitbreidingspas aan te schaffen. Deze is verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor €19,99 en laat je de drie pakketten (waarvan het Shadow Dragon-pakket er één is) downloaden zodra deze beschikbaar zijn.

Fire Emblem Warriors is verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Nintendo 3DS.

46

< >Next articleVanaf morgen behoort de Custom Goo Tuber tot je wapenarsenaal... Previous articleBridge Constructor Portal verschijnt op 28 februari voor Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Ruban | 08 februari 2018 18:03 | #280369
Meh..

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Fire Emblem Warriors

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Team Ninja
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 oktober 2017

Fire Emblem Warriors

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Team Ninja
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 oktober 2017