Ontwikkelaar Ace Attorney denkt hard na over toekomst van franchise Nieuws | 11 februari 2018 11:41 | Auteur: Erik F. | Bron: Famitsu

Wat ligt er in het verschiet voor Ace Attorney?

Op dit moment zijn de hoge heren bij Capcom zich aan het klaarmaken voor de volgende iteratie in de Ace Attorney-franchise, meldt Japanse tijdschrift Famitsu. Producer Motohide Eshiro en de bedenker van de serie, Shu Takumi zijn samen druk aan het bekokstoven wat de volgende stap is. Hiervoor zijn ze - naar eigen zeggen - "op dit moment zaken aan het gereedmaken".

Eshiro vertelde het volgende tegen Famitsu (vertaald):

"We kunnen op dit moment helaas niets specifieks zeggen [over de toekomst van de serie]. *lacht* Maar Takumi en ik denken hard na over de volgende stap en op dit moment maken we hier zaken voor gereed. Kijk alsjeblieft uit naar alles dat de Ace Attorney-series gaat bieden!"


Op dit moment is het al bevestigd dat er een titel uit de Ace Attorney-franchise naar de Nintendo Switch komt. Het wanneer, wat en hoe is echter nog niet bekend.
Next articleHarvest Moon: Light of Hope verschijnt in mei Previous articlePoint-and-click adventure Bear With Me volgend kwartaal naar...

Reacties van gebruikers

Avatar
SMS | 11 februari 2018 14:27 | #280421
Ik ben bang dat hij naar het mobiele platform heen gaat, toch hoop ik de series nog op de consoles zien

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.