SteamWorld Dig 2 verschijnt volgende week voor de Nintendo 3DS eShop Nieuws | 12 februari 2018 14:57 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendolife

Graaf straks ook op je Nintendo 3DS!

Image & Form maakt bekend dat het veelgeprezen SteamWorld Dig 2 ook naar de Nintendo 3DS komt. Sterker nog: het spel verschijnt al over 10 dagen, op 22 februari 2018. De titel kost €19,99 en hiervoor krijg je exact dezelfde versie als die op zijn grote broer. Bekijk via onderstaande afbeeldingen van Nintendolife hoe deze versie standhoudt!

In SteamWorld Dig 2 neem je de controle over Dorothy en ben je op zoek naar Rusty, de hoofdpersoon uit het eerste deel. Hiervoor moet je je een doldwaze en explosieve weg graven door de diepten van de woestijn - iets dat ons zeer goed is bevallen. Het is dan ook niet gek dat de ontwikkelaar het spel nog naar de handheld port. Zeker omdat de serie zijn oorsprong kent op de Nintendo 3DS!

SteamWorld Dig 2 verschijnt 22 februari voor de Nintendo 3DS eShop. De Nintendo Switch-versie is sinds 21 september 2017 verkrijgbaar.

< >
Next articleNintendo teaset meer campingbewoners voor Animal Crossing: Pocket... Previous articleA Hat in Time komt officieel niet naar de Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

SteamWorld Dig 2

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €19,99
Genre: Adventure Platformer
Ontwikkelaar: Image & Form
Uitgever: Thunderful
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 22 februari 2018

Screenshots