Animal Crossing Weekly #2 Special | 18 maart 2003 16:45 | Auteur: Onbekend

logo(1)

Animal Crossing Weekly #2

Deze week heb ik niet veel kunnen spelen omdat ik soms weg moest en ziek was, ik had er gewoon geen tijd voor. Een hele saaie week.


pt_2
Bij de politie voor gevonden voorwerpen

Dag 8
Vandaag heb ik alleen in de nacht gespeeld. Ik kwam een spook tegen genaamd Wisp en ik moest 5 dingen vinden. Ik had ze allemaal gevonden en ik kreeg van hem een Gyroid. Ook bezocht ik Katrina in een hutje. Ze vertelde voor mij de toekomst. Ze begon met,
Keee ha mo-ata...
Keee ha mo-atata...
Loo-ta matata...
Daarna zei ze iets maar ik begreep niet echt wat.

Dag 9
-NIET GESPEELD-

pt_4
Een bewoner die geen werk voor je heeft

Dag 10
Deze dag heb ik aleen zitten vissen. Weer kwam ik Gulliver tegen en hij gaf me weer een item(die items kan je alleen bij hem krijgen).

Dag 11
Gelijk toen ik begon kwam ik erachter dat Puck weg was gegaan naar Mystic maar Octavian is er weer als troost bijgekomen. Verder heb ik niet kunnen spelen.

Dag 12
Vandaag is Ace nieuw bij mij gekomen. Verder heb ik niet kunnen spelen.

Dag 13
Ik heb weer niet veel kunnen spelen maar ik ben wel een ene Gracie tegengekomen met een vieze sportcar die ik moest schoonmaken met behulp van de A toets. Als dank kreeg ik een furniture. Bob van Mystic is ook nog bij me komen wonen en ik heb ook mijn schuld afbetaald en vroeg Nook of ik weer een groter huisje wou. Wachten tot morgen dan maar.

pt_7
In de kledingwinkel waar je je eigen kleding kan ontwerpen.

Dag 14
Vandaag is mijn huis groter geworden. Een 2e verdieping erbij. Ik heb besloten dat ik van de kelder een speelkamer ga maken en de overige 2 gewone kamers ga maken. Ook ben ik weer eens naar Mystic's dorp gegaan. Onderweg in de trein kom je normaal Rover tegen maar dit keer Blanca zonder gezicht. Hij vroeg of ik voor hem een gezicht wou maken en dat heb ik gedaan. Hij was heel erg mislukt. Ik had er heel veel spijt van. In Mystic heb ik heel wat klusje gedaan en speciale dingen gekocht in zijn winkel. Lang daarna ging ik weer terug en er was weer een nieuwe bewoner aangekomen(niet van Mystic). Genaamd Punchy. Maar Dizzy die is al voor de 2e keer naar Mystic verhuisd. Ook kwam ik nog Sahara tegen die behang verkocht voor een dure prijs dus die heb ik afgewezen. In de avond kwam ik Totakeke tegen die een liedje voor me zong en dat liedje kreeg ik van hem.
Next articleGameQube.nl kruipt voor een week in het pak van Samus Previous articleAnimal Crossing Weekly #1

Plaats een reactie

De reacties bij dit bericht zijn gesloten.