LAATSTE DAG: N1ntendo.nl zoekt een social media-redacteur! Special | 04 maart 2018 00:00 | Auteur: Erik

Passie voor social media? Laat dit floreren bij N1ntendo!

Sinds haar release vorig jaar breekt de Nintendo Switch alle records. Nintendo's nieuwste console wordt steeds groter, maar ook N1ntendo.nl wil meegroeien. Op dit moment bestaat de actieve redactie uit Mink, Jeroen, Bas, Ricardo, Daan, Neslihan, Erik, Paul, Nathan, Dyon en Patrick. Om dit mogelijk te maken, zijn we niet alleen op zoek naar nieuwe redacteuren, maar zijn we ook op zoek naar iemand die ons op social media-gebied kan ondersteunen!

Voor onze ambities is het belangrijk dat wij ook op andere platformen een prominente aanwezigheid hebben. We willen optimaal gebruikmaken van onze populaire Facebook- (1847 likes) en Twitterpagina's (667 volgers). Helaas merken we dat het voor de huidige redactie lastig is om de website te onderhouden én tegelijkertijd ook de social media te voorzien van creatieve content. Daarom zijn we op zoek naar iemand die ambieert om de online wereld te veroveren, een creatieve, enthousiaste schrijfstijl heeft én graag met ons meedenkt naar manieren om effectief onze content te verspreiden!

Concreet hebben we de volgende verwachtingen van een sollicitant:
• Je hebt net als ons een passie voor Nintendo of videospellen in het algemeen!
• Je hebt een creatieve, enthousiaste manier van schrijven en beheerst de Nederlandse taal op uitstekende wijze!
• Je hebt tijd om iedere dag minimaal twee (bondige!) social media-berichten de deur uit te doen. Zij het ter verspreiding van belangrijke nieuwsberichten, specials en recensies of een ander type bericht.
• Je hebt basiskennis van Adobe Photoshop.
• Je denkt graag met ons mee naar de mogelijkheden om N1ntendo een sterkere aanwezigheid te geven op social media-platformen en bent bereid deze ideeën uit te voeren!
• Als je daarnaast ook graag videospellen recenseert... dan kunnen we zeker kijken naar de mogelijkheden!

Solliciteren doe je als volgt:
• Stuur een e-mail, gericht aan Erik Feitsma of de N1ntendo-redactie in het algemeen, naar mink@n1ntendo.nl met als onderwerp "Sollicitatie social media-redacteur N1ntendo".
• Introduceer jezelf! Wij zijn benieuwd naar wie jij bent!
• Motiveer waarom je wil schrijven voor een gamewebsite en in het bijzonder een Nintendo-website. Als je erop in kunt gaan wat je precies verwacht van het zijn van social media-redacteur en je denkwijzen hierover, graag!
• Voeg je C.V. toe aan je sollicitatiemail. Voeg daarnaast een zelfgeschreven Facebook-bericht toe aan de hand van een van de artikelen op N1ntendo. Dit kan een nieuwsbericht zijn die jij belangrijk vindt om te delen, of een recensie, special of column. Probeer zo bondig en pakkend mogelijk te zijn (niet meer dan 100 woorden)!

facebookberichtvoorbeeld
Inspiratie: voorbeeld van een bericht op de N1-Facebook. Kan jij dit beter?

N1ntendo
N1ntendo.nl, bestaande sinds 2000 en voorheen bekend als GameQube.nl en Wii-DS.nl, is de grootste Nintendo-specifieke nieuwswebsite in de Benelux! Dit betekent dat we goede contacten hebben met diverse andere partijen en (vrijwel) alle nieuwe releases binnen (kunnen) krijgen. Je kunt je hier dus op professionele wijze bezig houden met alles wat met Nintendo te maken heeft, samenwerken met een enthousiast team vrijwillige redactieleden die jaren aan ervaring hebben en wordt hiervoor beloond in de vorm van gratis games! Dit alles kan een mooie aanvulling op je C.V. zijn!

Daarnaast bezoeken we regelmatig gamegerelateerde evenementen, zowel openbare evenementen zoals Firstlook en GamesCom, als besloten evenementen. Ook buiten deze evenementen om komt de redactie ten minste twee keer per jaar samen tijdens de oudejaarsmeeting en de zomerbarbecue! Er hangt een informele sfeer binnen de redactie en iedereen houdt van (allerlei verschillende) videogames!

Solliciteren kan tot en met 4 maart!
Next articleSpace Dave! Previous articleLAATSTE DAG: N1ntendo.nl zoekt nieuwe redactieleden!

Reacties van gebruikers

Avatar
Ruben91lp | 04 maart 2018 21:15 | #280625
Ik heb een mailtje gestuurd! Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.