Trailer Detective Pikachu laat je snuiven naar hints omtrent het verhaal Media | 23 februari 2018 11:35 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo PR

Onze grofgebekte Pikachu laat zich weer zien! Hierbij zijn wat meer details bekend gemaakt omtrent het verhaal.

Nintendo heeft vandaag een frisse trailer uitgebracht van Detective Pikachu voor de Nintendo 3DS. Het filmpje legt puur de focus op het verhaal en de personages die je in dit spel tegenkomt. Hoofdpersoon Tim Goodman is op zoek naar zijn vader, en het schijnt dat een losgeslagen Trevenant wellicht wat meer licht op deze zoektocht kan schijnen. Daarom gaat hij de samenwerking aan met Detective Pikachu, die de taal van Pokémon spreekt!

Deze zit overigens ook niet stil en voert een hartig woordje met Mewtwo! Dit legendarische beestje is naar verluid verbonden met het algehele mysterie dat in dit spel heerst. Met het duo los je dan ook zaak naar zaak op om dichterbij de waarheid te komen. Dit geheel wordt ondersteund door prachtige animaties, die niet zouden misstaan op het witte doek.

Detective Pikachu ligt vanaf 23 maart in de Europese schappen. Vanaf diezelfde dag kun je ook een gigantische amiibo van de grofgebekte muis halen. Scan 'm in voor extra hints!

Next articleVersie 1.2.0 Super Mario Odyssey houdt opgeloste hint-schilderijen... Previous articleLayers of Fear: Legacy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.