Koizumi: ''Super Mario Odyssey altijd al bestemd geweest voor de Nintendo Switch'' Nieuws | 25 februari 2018 22:00 | Auteur: Neslihan | Bron: Gameinformer

Super Mario Odyssey is al vanaf het begin ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

Super Mario Odyssey is één van de beste games die de Nintendo Switch op dit moment te bieden heeft. De voorganger van dit avontuur is Super Mario 3D World, dat terug in 2013 voor de Wii U verscheen. Aangezien Mario's nieuwste 3D-avontuur ook nog in het eerste jaar van de Nintendo Switch uitkwam, vroegen vele zich of het spel niet oorspronkelijk voor de Wii U bestemd was. In een nieuw interview van Gameinformer maakten Super Mario Odyssey producer Yoshiaki Koizumi en Nintendo's Shinya Takahashi duidelijk dat Super Mario Odyssey's lot altijd al in de handen van de Nintendo Switch heeft gelegen. Volgens Koizumi bepaalden ze zelfs hardware-capaciteiten aan de hand van Super Mario Odyssey:
Het was altijd al gepland voor de Nintendo Switch. We overwogen veel van de hardware-capaciteiten specifiek aan de hand van deze game en wilden ook het meeste uit deze capaciteiten halen.


Takahashi vult aan:
Ik denk het dat idee van wat de Nintendo Switch is, erg belangrijk is geworden hier, omdat het kan functioneren én als een console én als een portable apparaat. We hebben serieus nagedacht over wat voor een soort software features het beste gebruik zou maken van deze capaciteiten. Super Mario Odyssey beantwoordt werkelijk veel van deze capaciteiten op de manier waarop we het hadden gehoopt. We wilden het voor het einde van het jaar laten verschijnen om daar ook het meeste van te uit te halen.


Super Mario Odyssey is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
Next articleDe nieuws-sectie van de Nintendo Switch duurde bijna een jaar... Previous articlePool Billiard

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 26 februari 2018 09:51 | #280560
collapse
ik vraag me dan af wat er eerder in ontwikkeling werd genomen, de switch of mario odyssey...
Avatar
The Iron Ghoul | 26 februari 2018 15:22 | #280562
Reactie op post #280560 van FalconPawnch
De dag nadat de Wiiu in de schappen lag werd er al weer vol op gewerkt aan een opvolger. Of dat gelijk de Switch was dat zullen we denk nooit weten. Ik denk dat mario odyssey al in een vroeg stadium is over gezet naar de Switch door de slechte sales van de Wiiu

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Odyssey

Platform: Nintendo Switch
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo EAD
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 oktober 2017

Screenshots