Nintendo eShop - Week 10 (Scribblenauts: Showdown, Flinthook, Bleed 2, meer) Nieuws | 08 maart 2018 19:56 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere Scribblenauts: Showdown, Flinthook en Bleed 2 voor de Nintendo Switch en Cycle of Eternity: Space Anomaly voor de New Nintendo 3DS in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Scribblenauts: Showdown (Downloadversie; verkrijgbaar vanaf 09-03-2018)
Uitgever: WB Games
Prijs: €39,99


Dit is Scribblenauts! Gebruik je fantasie en ga de strijd aan in een uitdagende multiplayerwedstrijd! In deze game kun je kiezen uit meer dan 35.000 objecten uit het Scribblenauts-woordenboek om je tegenstander te slim af te zijn in meer dan 25 minigames! Speel alleen of tegen maximaal vier vrienden in de Showdown-stand en ga voor de overwinning door je creatieve vaardigheden te gebruiken en je kaarten strategisch te spelen. Ga de strijd aan met een vriend of met de CPU in de Versus-stand. Ga helemaal los in de Sandbox-wereld: creëer alleen of met een vriend alles wat je maar wilt in de acht verschillende Sandboxlevels. Speel honderden gekke kostuums en voertuigen vrij en creëer je eigen Scribblenaut.

TurtlePop: Journey to Freedom (Verkrijgbaar vanaf 09-03-2018)
Uitgever: DigiPen Game Stu
Prijs: €19,99


TurtlePop: Journey to Freedom is een platform-puzzelspel met in de hoofdrollen de schildpadden Bebo, Deephi, Slimmie, Smarts, Willis en Sparky. Ontdek een nieuwe gameplay: bestuur meerdere personages, verbind schildpadden met elkaar, manipuleer de omgeving, gebruik items en maak drie-op-een-rij-combinaties voor nog frissere, intensere en leukere uitdagingen! Je wordt geholpen door 'The Genie', een vliegende ondersteuningsschildpad die je kunt gebruiken om de spelwereld te manipuleren en de vaardigheden van de schildpadden te verbeteren! Speel de spelstand Campaign voor één speler of voor twee spelers in coöpstanden en bevrijd de schildpadden in meer dan 100 levels verdeeld over zeven spelwerelden. Ga tijdens je reis op jacht naar zonnemunten, maanparels, geheime schatten en verborgen schildpadden. Verdien schatkisten om meer dan vijftien soorten gebouwenkaarten te ontdekken en upgraden, plus meer dan 40 speciale items om je krachten en vaardigheden te verbeteren. Vecht en speel met vrienden in een lokale multiplayergame voor 1-4 spelers in de versus- of coöpstand. In de toernooistanden Crown Thief en Lick'em Up nemen spelers het tegen elkaar op in klassieke arenagevechten. Draag de kroon het langst of lik, kleur en bevrijd de meeste schildpadden om als winnaar uit de bus te komen. In de spelstand Turtle Clash vecht je tegen je vrienden op een gedeeld scherm in meer dan 75 levels die je kunt vrijspelen in de spelstand Campaign.

Flinthook (Verkrijgbaar vanaf 09-03-2018)
Uitgever: Tribute Games
Prijs: €12,25


Leef het leven van ruimtekapitein Flinthook! Gewapend met je machtige hookshot, je mysterieuze slowmotionkrachten en je vertrouwde blasmapistool plunder en vecht je je een weg door een oneindige variëteit aan willekeurig samengestelde ruimteschepen voor schatten, buit en beroemdheid! Flinthook is een snel actiespel met roguelike-elementen. Word 's werelds grootste piraat met je hookshot, pistool en slowmo-krachten! Reis rond met je met je machtige hookshot! Richt vrij en gooi met je reusachtige anker naar gouden ringen om jezelf op hoge snelheden door de levels te slingeren, waardoor je de wendbaarheid en snelheid krijgt die nodig is om gevaren en vijandige kogels te ontwijken. Schiet in alle richtingen met je Blasmapistool! Versla allerlei vijanden met gloeiendhete kogels! Zie er heel cool uit met slowmotionkrachten! Vertraag de tijd om je richting aan te passen of een strakke stunt uit te voeren - doe het vaak, want ze laden snel weer op en het maakt je zeker 200% cooler. Schiet dwars door willekeurig samengestelde ruimteschepen! Elk level is speciaal, want schepen worden procesmatig opgebouwd uit honderden handgemaakte kamers, die worden gemodificeerd door diverse varianten en gevuld zijn met bijzondere schatten en verschillende vijandelijke troepen. Jaag op de piratenkapiteins van de Cluster Clan! Voed je kompaswezen om de locatie van de baas aan te wijzen, versla ze en neem je bonus weer mee naar huis. Je rivalen zijn geen brokkenpiloten, dus zorg ervoor dat je klaar bent voor de uitdaging! Verzamel zeldzame relieken en krachtige voordeelkaarten! Alle schatten die je rooft dragen bij aan jouw legende - ontgrendel nieuwe bruikbare voordeelkaarten terwijl je vooruit komt, koop blijvende upgrades op de Zwarte Markt en leg een voorraad aan van gewilde relieken en overleveringspagina's! Wie zal vandaag de beste piraat zijn? Strijd om de beste score en tijd in de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen! Mysterieuze geheimen ontdekken?! Geen idee, zijn er dan geheimen in dit spel?

One Eyed Kutkh (Verkrijgbaar vanaf 09-03-2018)
Uitgever: Sometimes You
Prijs: €4,99


Een enkele reiziger op weg naar huis stort neer op een mysterieuze planeet. Om zijn reis voort te zetten, moet hij naar de negende hemel gaan, de zon en de maan bedriegen en hun ruimtevaartuigen stelen.

Fear Effect Sedna (Verkrijgbaar vanaf 06-03-2018)
Uitgever: Square Enix
Prijs: €19,95


Het ultieme vervolg voor bestaande fans en een perfect begin voor nieuwkomers. Als je angstmeter stijgt ben je kwetsbaarder, maar je richt ook meer schade aan en krijgt speciale vaardigheden. Overwin je angst met sluipwerk en strategie door middel van het nieuwe isometrische oogpunt en de gevechtspauzefunctie. Neem het op tegen de mystieke krachten van de Inuit en bovennatuurlijke wezens van het geestenrijk. Durf jij de confrontatie aan te gaan met het onbekende? Oogstrelende geanimeerde beelden brengen een aangrijpend verhaal en dynamische personages tot leven. Een arsenaal aan wapens en personagevaardigheden van gedempte pistolen en verdedigend geschut tot vlammenwerpers en monsterlijke transformaties!

Speciale aanbieding: €17,95 (tot en met 20-03-2018)

NORTH (Verkrijgbaar vanaf 06-03-2018)
Uitgever: Sometimes You
Prijs: €2,99


In NORTH speel je een man die asiel aanvraagt in een stad vol vreemde wezens en vreemde gebruiken. NORTH verwijst naar de hedendaagse kwestie van de vluchtelingencrisis en is tegelijkertijd diep geworteld in een klassieke cyberpunk-sfeer. NORTH bevat een donkere synthpop-soundtrack, een uitgestrekte megastad en rare, monsterachtige inwoners. De gameplay is rechttoe rechtaan en bestaat vooral uit verkenning en eenvoudige puzzels. De grootste uitdaging is erachter komen wat je moet doen om asiel te verkrijgen. Je komt uit een ver land in het zuiden en voelt je verloren en verward. Je brengt deze gevoelens via brieven over aan je zus thuis. Dit is een belangrijk onderdeel van de game, omdat je dankzij deze brieven beter begrijpt wat je taken zijn en je zo verder komt in het verhaal.

EARTHLOCK
Uitgever: Snowcastle Games
Prijs: €24,99

Betreed een prachtige wereld die gebukt gaat onder een noodlottig verleden. Ga samen met een groep onwaarschijnlijke helden op reis om Amons oom te redden van een oude sekte en het mysterie van EARTHLOCK te ontrafelen.

Bleed 2
Uitgever: Digerati
Prijs: €14,99


Bleed 2 is een supersnel en leuk arcade-actiespel dat Wryn opnieuw verwelkomt. De rozeharige Wryn is ’s werelds grootste (en nog enige) held, die vecht om de aardbol te beschermen tegen een binnenvallende groep schurken. Word heer en meester in ontwijken en kogels reflecteren, om in stijl een keur aan slechteriken en eindbazen (en vervelende katjes!) neer te halen. Zorg ervoor dat Wryn de titel van ‘grootste held aller tijden’ waard is!

The Men of Yoshiwara: Ohgiya
Uitgever: D3 Publisher
Prijs: €14,99


Yoshiwara, gelegen in het midden van het eiland, had altijd al een bijzondere glans... Als dochter van een rijke koopman, hoop je toegang te krijgen tot een van de feesten die elke nacht in Yoshiwara worden gehouden. Samen met Musashi Takenouchi bezoek je dit uitgaansgebied. Eenmaal op het feest ontmoet je mannen die zo mooi zijn dat je nauwelijks kunt geloven dat ze van deze wereld zijn. Ze betoveren je met verleidelijke ogen en gelikte bewegingen. Een van hen fluistert in je oor. Tegelijk aangetrokken en achterdochtig, verlang je hem weer zien. Wie is de ware? Wie ga je kiezen?

30-in-1 Game Collection: Volume 1
Uitgever: Teyon
Prijs: €14,99


Verdedig je dorp tegen Vikings, overwin hindernissen om naar de top van een toren te klimmen, speel een potje hockey, verwissel kleuren om poorten te passeren, of speel klassiekers als Snake, Memory en Cup Game! Geniet in je eentje van deze weldaad aan direct speelbare games, of maak er meteen maar een feestje van, want meer dan de helft van deze games is geschikt voor twee tot vier spelers. Dit is de beste en meest afwisselende verzameling games voor de Nintendo Switch - voor de prijs van slechts één game!

Steredenn: Binary Stars
Uitgever: Plug In Digital
Prijs: €12,99


Steredenn: Binary Stars is een bekroonde combinatie van een klassieke schietgame en games van het roguelike-type met mooie, grote pixels en gevechten met meedogenloze eindbazen. Vlieg alleen of werk samen met een vriend om de gesels van het universum te bestrijden in een eindeloze strijd om te overleven. Steredenn: Binary Stars is de enorm uitgebreide versie van het veelgeprezen Steredenn. Geniet van de eindeloze herspeelbaarheid en genadeloze gameplay met intense gevechten tegen bazen, omgevingen die (bijna) willekeurig worden gegenereerd, ingewikkelde ruimtegebeurtenissen en een immens wapenarsenaal. Verbeter je ruimteschip met een groot aantal upgrades en baan je een weg door het universum!

World Conqueror X
Uitgever: Circle Entertainment
Prijs: €9,99


Dit deel in de serie biedt diverse missies, waarin de nadruk ligt op geschiedkundige feiten, om iedere veldslag extra authentiek te maken. Trek ten strijde in tientallen veldslagen en in diverse spelstanden. Neem het bevel over allerlei troepen en militaire eenheden in turn-based gevechten. Gebruik luchtafweergeschut en wees je altijd bewust van de omstandigheden op het slagveld. Je kunt je hoofdkwartier uitbreiden, vijandelijke fortificaties innemen en de verdediging van je eigen steden uitbouwen. Richt monumenten op om toegang te krijgen tot machtige generaals. Slagen worden uitgevochten te land, ter zee en in de lucht. Denk goed na over je strategie om te zegevieren. Er zijn twee hoofdspelstanden die talloze uren strategische oorlogvoeren bieden. In de Scenario Mode kun je met de Asmogendheden en de Geallieerden meer dan 40 missies missies uit de Tweede Wereldoorlog naspelen in Europa en de Stille Oceaan. De Conquest Mode laat je beginnen in 1939 of 1943. Kies uit meer dan twintig landen en onderwerp je vijanden in een reeks spectaculaire veldtochten.

Bit Dungeon+
Uitgever: Dolores Ent.
Prijs: €8,99

Jij en je dierbare vriend zijn gevangen door demonen... Uren, misschien zelfs dagen later wordt je wakker in een gevangeniscel, en is je vriend verdwenen. Je vindt een zwaard in je cel en zweert wraak tegen de beesten die je vriend meenamen. Zo begint de missie om je vriend te vinden en de demonen te overwinnen! Verken willekeurig samengestelde kerkers en hak je een weg naar gevaarlijke eindbazen. Naarmate je sterker en sterker wordt, gaat ook de moeilijkheidsgraad omhoog. Bepaal zelf hoe je je personages uitbouwt met dodelijke passieve eigenschappen. Sterven betekent dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen, net als bij de oude arcadekasten. Lukt het je toch het einde te bereiken?

ACA NEOGEO REAL BOUT FATAL FURY
Uitgever: HAMSTER
Prijs: €6,99


REAL BOUT FATAL FURY is een vechtspel dat in 1995 is uitgebracht door SNK. Het vechtsysteem is gebaseerd op dat van de voorganger, maar door het isoleren van de Sweep-knop, de toevoeging van combinatie-aanvallen en andere elementen als 'ring outs' ontstaat een nog snellere vechtervaring. Zestien vechters strijden tegen elkaar om te zien wie de sterkste is.

I, Zombie
Uitgever: Awesome Games
Prijs: €4,99


Commandeer je zombiebende en infecteer de hele wereld! Leid het leger om de tuin en zorg dat niemand veilig is. Dit is de Zombiepocalypse, met ingebouwde levelbouwer! Ooit was je menselijk, net als iedereen, maar dat maakt nu niet meer uit. Je hebt maar één doel voor ogen - eet zoveel mogelijk hersenen en verander iedereen in jouw soort. Voer het commando over je bende en infecteer alle mensen op de kaart. Elke keer dat je een arm mens hebt veranderd in een hersenloos groen wezen, krijg je volledige controle over zijn bestaan. Je kunt je horde bevelen om gewapende soldaten aan te vallen, hulpeloze burgers te infecteren, je te volgen, of op commando's te wachten. Elk scenario vereist een andere tactische aanpak en alleen met zorgvuldige planning zul je over de wereld kunnen heersen. Wanneer je je plaag hebt verspreid over alle campaignlevels is het tijd voor de volgende stap - gebruik de levelbouwer van I ZOMBIE om je eigen maps te maken en je vaardigheden op nieuwe manieren op de proef te stellen.

Midnight Deluxe
Uitgever: Ratalaika Games
Prijs: €4,99

Gebruik je controller of het touchscreen om Midnight de nachtelijke hemel in te lanceren, maar pas op! De wereld van Midnight is een gevaarlijke, dankzij ondermeer scherpe punten, cirkelzagen en vele andere gevaarlijke objecten, en zelfs als je erin slaagt om Midnight in de veilige zone te krijgen, om naar het volgende level door te gaan, dan is er de toegevoegde uitdaging om ieder level af te ronden in het kleinst mogelijke aantal shots om alle drie de sterren te krijgen.

Speciale aanbieding: €3,99 (tot en met 18-03-2018)

Additionele content voor Touhou Kobuto V: Burst Battle(Verkrijgbaar vanaf 09-03-2018)
• Chibi - Chara - €0,99

Additionele content voor Rocket League
• DC Super Heroes DLC Pack - €3,38

Speciale aanbiedingen
Energy Invasion - €2,39 (tot en met 12-03-2018; normaal €2,99)
Darkest Dungeon - €19,79 (tot en met 12-03-2018; normaal €21,99)
Darkest Dungeon: The Crimson Court - €8,09 (tot en met 12-03-2018; normaal €8,99)
Darkest Dungeon: The Shieldbreaker- €3,14 (tot en met 12-03-2018; normaal €3,49)
Darkest Dungeon: Ancestral Edition - €27,89 (tot en met 12-03-2018; normaal €30,99)
Baseball Riot - €3,99 (tot en met 14-03-2018; normaal €4,99)
I and Me - €7,99 (tot en met 18-03-2018; normaal €9,99)
Tachyon Project - €7,99 (tot en met 19-03-2018; normaal €9,99)
Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today - €11,99 (tot en met 21-03-2018; normaal €14,99)
Ginger: Beyond the Crystal - €15,99 (tot en met 21-03-2018; normaal €19,99)
OPUS: The Day We Found Earth - €4,- (tot en met 22-03-2018; normaal €5,-)
Sparkle 2 Evo - €1,24 (tot en met 22-03-2018; normaal €4,99)
Violett - €2,99 (tot en met 22-03-2018; normaal €9,99)
Gunhouse - €8,65 (tot en met 23-03-2018; normaal €12,99)
Mutant Mudds Collection - €6,49 (tot en met 29-03-2018; normaal €12,99)
Letter Quest Remastered - €11,99 (permanent, voorheen €12,99)

Nintendo eShop (Wii U)

Speciale aanbiedingen

Blasting Agent: Ultimate Edition - €2,- (tot en met 21-03-2018; normaal €2,99)
Block Zombies! - €4,39 (tot en met 21-03-2018; normaal €5,49)
PixelMaker - €3,35 (tot en met 22-03-2018; normaal €4,49)
3Souls - €0,90 (tot en met 05-04-2018; normaal €3,60)

Nintendo eShop (New Nintendo 3DS)

Cycle of Eternity: Space Anomaly
Uitgever: RandomSpin
Prijs: €4,99


Het verhaal draait om drie geslaagde studenten van de ruimtevloot, die worden opgeslokt door een tijdval. Op hun weg naar huis worden de problemen alleen maar groter. Bestrijd vijanden, verbeter je schepen, volg het verhaal en probeer je vrienden uit de ruimteval te bevrijden! Geniet van een klassieke turn-based RPG met een buitenaards leuk verhaal.

Speciale aanbiedingen
Infinite golf - €0,99 (tot en met 22-03-2018; normaal €1,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Speciale aanbiedingen
Blasting Agent: Ultimate Edition - €3,99 (tot en met 21-03-2018; normaal €5,99)
Music on: Electric Guitar - €0,99 (tot en met 22-03-2018; normaal €1,99)
PixelMaker - €3,35 (tot en met 22-03-2018; normaal €4,49)
Fairune - €1,99 (tot en met 29-03-2018; normaal €2,99)
Go! Go! Kokopolo 3D - €3,99 (tot en met 29-03-2018; normaal €5,99)
Petit Novel series -Harvest December - €7,99 (tot en met 29-03-2018; normaal €11,99)
Tappingo - €1,99 (tot en met 29-03-2018; normaal €2,99)
Tappingo 2 - €1,99 (tot en met 29-03-2018; normaal €2,99)
Zombie Panic in Wonderland DX - €6,30 (tot en met 05-04-2018; normaal €7,-)

Alle titels verschijnen op de aan de rechterkant aangegeven releasedata, tenzij anders aangegeven in het artikel. Alle aanbiedingen gaan in op 08-03-2018, tenzij anders aangegeven.
Next articleLivestream Nintendo Direct (opname) Previous articleNintendo 3DS-titel Code of Princess krijgt remake voor Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

30-in-1 Game Collection: Volume 1

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Arcade
Uitgever: Teyon
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

ACA NEOGEO REAL BOUT FATAL FURY

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €6,99
Genre: Fighting
Uitgever: HAMSTER
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 08 maart 2018

Bit Dungeon+

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action
Ontwikkelaar: Dolores Ent.
Uitgever: Dolores Ent.
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

Bleed 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Side-scrolling Shooter
Ontwikkelaar: BOOTDISK REVOLUTION
Uitgever: Digerati
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

Cycle of Eternity: Space Anomaly

Platform: Nintendo 3DS eShop
Prijs: €4,99
Genre: Adventure RPG
Uitgever: RandomSpin
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

EARTHLOCK

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Snowcastle Games
Uitgever: Snowcastle Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

Fear Effect Sedna

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,95
Genre: Action Puzzle
Ontwikkelaar: Sushee
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 maart 2018

Flinthook

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,25
Genre: Action Platformer
Uitgever: Tribute Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 09 maart 2018

I, Zombie

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Strategy
Uitgever: Awesome Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

Midnight Deluxe

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €4,99
Genre: Puzzle
Uitgever: Ratalaika Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

NORTH

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Adventure
Uitgever: Sometimes You
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 maart 2018

One Eyed Kutkh

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Adventure
Uitgever: Sometimes You
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 maart 2018

Scribblenauts Showdown

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: Shiver Entertainment
Uitgever: Warner Bros.
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 maart 2018

Steredenn: Binary Stars

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: Plug In Digital
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

The Men of Yoshiwara: Ohgiya

Platform: Nintendo Switch
Genre: Romance Visual Novel
Ontwikkelaar: Dogenzaka Lab
Uitgever: Dogenzaka Lab
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018

TurtlePop: Journey to Freedom

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Platformer
Uitgever: DigiPen Game Stu
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 09 maart 2018

World Conqueror X

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Turn-based Strategy
Uitgever: Circle Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2018