Nintendo kondigt Octo Expansion aan voor Splatoon 2 Nieuws | 08 maart 2018 23:38 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Eerste betaalde DLC verschijnt voor Splatoon 2

In de Nintendo Direct die zojuist is afgelopen kwam Splatoon 2 uitvoerig aan bod. Er komt een grote, nieuwe (betaalde) singleplayer ervaring naar het spel in de vorm van de Octo Expansion. In deze modus speel je als Agent Octo, wie eruit ziet als een Octoling uit het spel. Ze ontwaakt zonder haar herinneringen. De uitbreiding biedt een hoop nieuwe missies en verhaalelementen. In april verschijnt eerst nog de gratis update naar versie 3.0, die bestaat uit onder ander de toevoeging van zo'n honderd kledingstukken en de drie stages Camp Triggerfish, Piranha Pit en Wahoo World.

De Octo Expansion voor Splatoon 2 verschijnt deze zomer voor een prijs van €19,99 en is vanaf vandaag beschikbaar als pre-download.

Next articleLuigi's Mansion krijgt remake voor Nintendo 3DS Previous articleOkami HD snelt deze zomer richting Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 09 maart 2018 01:09 | #280713
Sowieso de beste aankondiging van deze Direct! (Come at me Smash fanboys!) Zowel een grote single player Splatoon modus als playable Octolings! Bam! Dit had ik pas op zijn vroegst verwacht nadat de gratis DLC-support ten einde kwam dus een heel leuke verrassing!

De prijs vind ik wat aan de hoge kant (ja, ik weet dat dit de standaard Nintendo DLC-prijs is maar gevoelsmatig is het net €5 te veel. Al is het maar omdat wij in de wisselkoers genaaid worden tov de VS), maar als het inderdaad zo'n groot DLC-pakket wordt is het dat wel waard!

Wel grappig, ik had vorig jaar het idee dat het een slimme zet zou zijn voor Nintendo om een aantal kleinere games/spin-offs van hun grote franchises/goede (N)Indies te bundelen in een "Nintendo Economy series" voor de Switch: Waarin deze kleinere games voor zo'n 10-15 euro per stuk in hun eigen categorie in de E-shop te vinden zouden zijn. Een vergelijkbare Splatoon singleplayer game was 1 van de spin-off titels die ik hiervoor in gedachten had.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots