Super Smash Bros. komt naar de Nintendo Switch Nieuws | 08 maart 2018 23:47 | Auteur: Neslihan | Bron: Nintendo

Super Smash Bros. mét speelbare Inklings is aangekondigd voor de Nintendo Switch!

Super Smash Bros.,de razend populaire vechtgame vol Nintendo-personages, is een game waar vele fans al lange tijd naar uitkeken voor een Nintendo Switch-release. Aan het einde van de Nintendo Direct heeft Nintendo het dan eindelijk aangekondigd: Super Smash Bros. komt naar de Nintendo Switch. In de korte trailer wordt daarbij speelbare Inklings bevestigd. Deze trailer kun je hieronder bekijken. Of dit een geheel nieuwe Super Smash Bros.-spel wordt of een heruitgave is van de Wii U- en 3DS-versie, is nog niet bekend.

Super Smash Bros. verschijnt in 2018 voor de Nintendo Switch.


Next articleBandai Namco brengt Little Nightmares in mei naar Nintendo Switch Previous articleLuigi's Mansion krijgt remake voor Nintendo 3DS

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 08 maart 2018 23:52 | #280697
We zullen wel meer weten op de E3.
Avatar
MVG | 09 maart 2018 00:02 | #280702
Update, mag ik hopen. Er is maar een beperkt aantal keer dat ik wéér bij kan worden van dezelfde vechters die aangekondigd worden. "Hoera, Captain Falcon doet weer mee!", "Ganondorf weer, wéér als z'n broer", "Bowser? Serieus, wie had dat verwacht?!", enz.

Nee, liever doorgaan met wat er al was. Alle aanpassingen en toevoegingen kunnen ze in de Deluxe uitgave ook wel doorvoeren. Voorbeeld: 1-player Adventure / Story Mode! Daarnaast mag bijvoorbeeld Smash Tour er wel uit, wat mij betreft. Dat voegde wat mij betreft echt niks toe, stom bordspel.

Gewoon "Super Smash Bros. for Switch"!! Overigens, als het wél een compleet nieuw deel zou betreffen, dan vind ik dat natuurlijk ook geweldig. Zie alleen liever niet die teller weer op reset spring, waarna we wéér hetzelfde krijgen om over te juichen. Very Happy
Avatar
626b | 09 maart 2018 00:03 | #280703
>Port
Avatar
Ruben91lp | 09 maart 2018 00:04 | #280705
collapse
Ik denk dat het een nieuwe game is. Misschien dat ze een groot deel hergebruiken, maar er is vast zoveel toegevoegd/vervangen dat het als nieuw deel gezien kan worden.
Avatar
MVG | 09 maart 2018 01:53 | #280718
Reactie op post #280705 van Ruben91lp
Zou ook kunnen, al lijken de delen van Super Smash Bros. wel heel erg op elkaar, al kunnen kleine veranderingen grote verschillen maken. Eventueel zou het een nieuw deel kúnnen zijn. De Wii U / 3DS versie verscheen in 2014. Dat zou nét lang genoeg moeten zijn. Als Nintendo het wiel niet compleet opnieuw hoeft uit te vinden, scheelt dat veel tijd.

Als het een compleet nieuw deel is, zijn er misschien wel meer opties en veranderingen. Zo lijkt het silhouet van Link bijv. in zijn "Breath of the Wild" outfit te zijn en niet de groene tuniek en puntmuts. Personages die populair genoeg bleken komen toch wel weer terug en er zijn er ook een aantal die van mij zo zouden mogen verdwijnen.

In ieder geval: ik ben in beide gevallen enthousiast! Very Happy
Avatar
Daan V. | 09 maart 2018 01:10 | #280714
Ik hoop dat het een nieuwe game is, maar ik verwacht eigenlijk wel zo'n Deluxe-verhaal net als bij MK8. Toch wel chill, nu is het makkelijker dan ooit om je apparaat mee te nemen naar vrienden en Smash te spelen.
Avatar
Demin | 09 maart 2018 01:20 | #280716
Leuk voor de fans en de teaser trailer was heel goed gevonden, het eerste deel van de trailer was namelijk letterlijk een copy paste van de Splatoon 1 reveal trailer waardoor je (ik althans) eerst dacht dat het een port van Splatoon zou worden. (Wat natuurlijk raar zou zijn gezien de hevige ondersteuning/focus op Splatoon 2 en het de playerbase zou opbreken) Zo'n beetje op de helft voor het scherm op zwart ging had ik al door dat dit wel Smash moest zijn.

Verder boeit het mij niet echt zo aangezien ik absoluut geen Smash fan ben, maar dit gaat waarschijnlijk flink bijdragen aan toekomstige Switch-verkopen en dat is ook voor mij positief Smile

Wel nog een gokje van mijn kant: Ik denk dat dit een Splatoon 2 verhaaltje wordt; bij de release zullen er een aantal fans zijn die dit een Smash Wii U 1.5 gaan vinden maar gaandeweg komen er meerdere DLC toevoegingen die dit echt een deel op zich zelf maken. Er zijn in het eerste jaar van de Switch al te veel populaire Nintendo/Switch characters te bedenken om ervan uit te gaan dat alleen de Inklings nieuwe fighters worden in dit deel: ARMS, Xenoblade 2, Mario+Rabbits, de nieuwe Fire Emblem, de nieuwe Pokémon games, enz enz zijn eigenlijk allemaal al games die populair genoeg zijn om ten minste 1 character van die games in Smash Switch opgenomen te zien worden.
Avatar
FalconPawnch | 09 maart 2018 03:00 | #280723
ik dacht echt: oh god nog meer splatoon crap, maar dat veranderde gelukkig! Iemand al tijd gehad om de silhouetten te ontcijferen?

Link lijkt inderdaad een BotW look te hebben. Ik hoop dat ze alle characters zo updaten. Iets meer richting de brawl looks zou van mij ook mogen trouwens.

Wat ik in elk geval hoop - of het nou een nieuwe game of een port is - is dat ze het vechtsysteem op de schop nemen. De game is té defensive. Dodgespam werkt, shielden is te sterk...

Characters zoals Rosalina & Luma, Bayonetta, Cloud en Ryu mogen wel wat minder overpowered zijn.

Maar wat ik het belangrijkste vind, is dat ze de online ervaring prettiger maken. Ik wil niet dat ik 10 mins moet wachten als ik uit een match drop die vastloopt. Ik wil niet dat mensen mij uitschelden via nametags en vervolgens weggaan zonder gestraft te worden. Ik wil opties hebben als ik een match in ga, en niet standaard alleen maar 2 stock matches mag doen.

Hopelijk krijgen we antwoord op alle vragen tijdens de E3. Daar zal Smash ongetwijfeld getoond worden. Ik ben wel benieuwd of ze de website weer gebruiken om characters te onthullen. Dat was wel echt een goede hype warmhouder.
Avatar
CyberMonkey | 09 maart 2018 09:58 | #280731
collapse
Wat ik hoop als het een nieuw deel is:
* Physics die een beetje tussen SSB4 en Melee inzitten zodat de game minder defensief gespeeld wordt.
* Een offline tournament mode (waarom was dit er niet in SSB4?!)
* Adventure mode of een story mode weer terug want Smash Tour en Smash Run had ik na twee keer spelen wel gezien..
* Movesets van de clones en N64 veteranen enigszins aangepast
Avatar
FalconPawnch | 09 maart 2018 10:27 | #280732
Reactie op post #280731 van CyberMonkey
collapse
meh, die dingleplayer is wel geinig met die subspace maar ik zie dit niet meer als een must have voor smash. Smash is competitive and alles behalve casual dus ik hoop ook echt dat de focus nu gvd eens goed daar op ligt.
Avatar
CyberMonkey | 09 maart 2018 11:00 | #280734
Reactie op post #280732 van FalconPawnch
Haha minstens 75% van de spelers is casual en er zijn genoeg mensen die Brawl de beste game vinden puur door Subspace. Van mij mag de focus ook zeker op competitive komen te liggen, maar ik denk dat het ook belangrijk is dat er een toffe single player mode is voor mensen die geen zin hebben om alleen maar online te spelen.
Avatar
Markiewong | 09 maart 2018 16:01 | #280751
Reactie op post #280732 van FalconPawnch
Smash is even competitive als Mario Kart dat is. En met die gedachtegang zou ik ook naar deze game gaan kijken om teleurstelling te voorkomen.
Avatar
MichaelNight | 09 maart 2018 11:23 | #280736
collapse
Het is trouwens een geheel nieuw game voor de Nintendo Switch
Avatar
MVG | 09 maart 2018 19:27 | #280754
Reactie op post #280736 van MichaelNight
Eerlijk gezegd krijg ik ook steeds meer het idee dat het misschien toch een compleet nieuw deel is. Kan ook opgebouwd zijn uit het vorige, maar dan wel zo, dat het een volwaardig nieuw deel is en geen port. Ook omdat deze "Super Smash Bros." heet en niet "Super Smash Bros. for Switch". Met andere woorden: hij hoort niet bij die versies.

Natuurlijk hoop ik dat mijn favoriete vechters blijven, maar favorieten heb je op zich snel genoeg. Ook hoop ik niet, dat we nu weer 1 voor 1 iedere vechter aangekondigd zien worden. Ik ga niet weer juichen om bekende gezichten. Er zijn ook een aantal figuren die er wat mij betreft wel uit mogen.

We zullen zien of het een voortzetting van het Wii U deel is of een compleet nieuwe, maar ik neig nu toch een beetje naar het laatste. Het kan mij vooralsnog in ieder geval niet tegenvallen, wat het ook mag zijn. Superblij dat "Super Smash Bros." komt en waarschijnlijk zelfs dit jaar! Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots